Miru 1 Month Menicon Multifocal (6 lencse)

13 990 Ft
80%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

csütörtök 05.23.

Tisztító
blank
Hozzáad
2290 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
13 990 Ft
Gazdaságos
alternatíva

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigént a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t.

Ár 10 340 Ft Megtakarítás 3 650 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

Miru 1 Month Menicon Multifocal kontaktlencsék

Menicon Miru 1 Month kontaktlencsék presbyopiában szenvedők számára. Minden csomag 6 db szilikon-hidrogél kontaktlencsét tartalmaz, amelyek magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek (129 Dk/t).

Modern technológia

A Miru 1 Month Multifocal multifokális kontaktlencséket a Menicon szabadalmaztatott MeniSilk™ és Nanogloss™ technológiáival gyártja. A gyártási folyamat biztosítja, hogy a felület olyan sima legyen, hogy megakadályozza a szennyeződések és a lerakódások letapadását és a kényelmetlensé­gérzet kialakulását. Ezek a lencsék 40%-os víztartalmúak, és a piac legmagasabb oxigénáteresztő képességű lencséi közé tartoznak. A kivételesen könnyű kezelhetőség érdekében a lencsék enyhe színezettel rendelkeznek.

Addíciós érték

A Miru 1 Month Multifocal lencse azok számára ideális, akiknek mind a közeli, mind a távoli látás javítására szükségük van. Emiatt két paramétert kell választania – először a dioptriát a távoli látáshoz, majd az addíciós értéket. Ezek a lencsék két addíciós értékkel választhatóak. A LOW (alacsony) addíció olyan értékekre vonatkozik, amelyek nem haladják meg a +1,75 értéket. A HIGH (magas) addíció a +2.00 értéktől választható ki. Ha az Ön receptjén feltüntetett kiegészítő érték eltér ezektől, kérjen segítséget szemész szakorvostól. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ügyfélszolgálati tanácsadóink nem tudnak telefonon vagy e-mailen keresztül tanácsot adni ezzel kapcsolatban.

A LOW és a HIGH kontaktlencse addíciós értékeket kifejezetten a tökéletes látás biztosítása érdekében tervezték. Magasabb érték esetén az olvasási zóna kissé decentralizált, ami optimális a tiszta látás érdekében.

Tulajdonságok
Gyártó: Menicon
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 129 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 40%
Lencse anyag 2: Asmofilcon A
Dioptria tartomány: -13.00-től +6.00-ig
Addíció: High (+2.00), Low (+1.00)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Miru 1 Month Menicon Multifocal (6 lencse) Miru 1 Month Menicon Multifocal

Eszter

Szívesen kipróbálnám, de az, hogy 6 db-os a csomag, kockázatos...nem terveznek kisebb kiszerelésben forgalmazni? köszönettel:Eszter

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Eszter!

Köszönjük kérdését! Legjobb tudomásom szerint a lencse gyártója, a Menicon nem forgalmazza ezeket a lencséket kisebb kiszerelésben, ezért sajnos még a lehetőség sem adott számunkra, hogy 6 darabosnál kisebb kiszerelést tudjunk kínálni.

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top