MyDay daily disposable (30 db lencse)

6 990 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 04.12. Today Jellemzők kiválasztása ...

Más kiszerelések:

MyDay daily disposable (90 db lencse) 19 920 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
6 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

MyDay daily disposable kontaktlencsék – 30 db lencse

MyDay daily disposable egy napi, szilikon-hidrogél lencse, melyet a CooperVision gyárt. A MyDay daily disposable optimális oxigénáteresztést, természetes nedvesíthetőséget biztosít, valamint egészséges és könnyű viseletet tesz lehetővé a felhasználóknak. Ez a csomag 30 db lencsét tartalmaz.

CooperVision Aquaform Technology ikonMyDay daily disposable lencsék el vannak látva az innovatív Aquaform® Technology-val, amely egyedülálló módon ötvözi az anyagokat és zár vizet a lencsébe. Az Aquaform® lehetővé teszi a magas oxigénáteresztést, miközben nedvesen, lágyan és rugalmasan tartja a lencséket.

CooperVision magas oxigénáteresztő képesség ikon A MyDay egy fejlett, aszférikus lencsekialakítást alkalmaz – sima lencsefelülettel és lekerekített szélekkel – a természetes érzet érdekében, valamint egy rendkívül lélegző anyagból készül, amely több oxigént juttat a szemhez, a tiszta, fehér szemek érdekében.

UV-védelem ikon Ezek a lencsék tartalmaznak egy UV-szűrőt, amely megvédi a szemeket a káros UV-sugaraktól, amelyek potenciálisan maradandó szemkárosodást okozhatnának. Mivel azonban a kontaktlencsék csak a szemgolyó egy részét takarják, továbbra is napszemüveget kell viselni a szem teljes területének védelme érdekében.


Ez a termék elérhető 90 db lencsés változatban.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 54%
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Terméknév: MyDay daily disposable
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Stenfilcon A
UV-szűrő: Igen
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue One+ (30 db lencse)

Raktáron
  • Magas komfortérzet
  • Magas víztartalom
  • Pénzvisszafizetési garancia
Aktuális ár: 5 570 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

Ennek a terméknek még nincs sok értékelése

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Téma

Szabolcs Szelei

Nagyon kényelmes lencse jó oxigén áteresztő képességel és magas víztartalommal. Kiváló minőség elérhető áron!

Téma

Milán

Üdvözlöm. Eddig Acuvue Oasys™ 8.4 görbületű 14-s átmérőjű lencsét hordtam. Ezt szeretném lecserélni napi lencsére. Ez megfelel nekem?Az átmérő eltérése miatt kérdezem.Köszönöm.

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Milán!

Új kontaktlencsére való váltás előtt kérjük feltétlenül konzultáljon optikussal, aki segíteni tud a lencse kiválasztásában, valamint próbalencsét is tud biztosítani, ami szükséges ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy megfelelő-e Önnek a választott lencse.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Téma

Richárd

Üdvözletem, tudna segíteni? Napi kontaktlencse 8.40-es görbülettel a Myday Daily lencséken kívül vásárolható vagy egyáltalán létezik? Köszönettel

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A 8.4 görbület sokkal ritkább, ezért napi kontaktlencse, ami nem speciális (tórikus, multifokális) az alensa.hu webshopban nem található más. 8.4 görbülettel csak 1 Day Acuvue Moist Multifocal kontaktlencse található még, de az multifokális kontaktlencse, ezért csak a Myday Daily kontaktlencse ma­rad.

Miklós

Téma

Repka Péter

A MyDay daily kényelmes kontaktlencse. Eddig külföldről rendeltem, látom , hogy az alensa.hu is külföldi cég. Az árak jobbak, a minőség változatlan.