Nike Flip EV0990 340

Női Férfi
Szemüveg mérete Mi a méretem?
142 mm
Egyéb méretek
16 mm
135 mm
40 mm 53 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma kedd 03.28.
Ingyenes ajándék akár 3 490 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
25 490 Ft 19 790 Ft Kedvezmény -22%
A legjobb ár/darab az elmúlt 30 napban: 25 490 Ft

A Nike-ról

Találja meg a tökéletes szemüveget a Nike átfogó, karcsú és népszerű designer modelljei között. Ideális sportoláshoz, valamint alkalmi viseletre is.


Ezekről a szemüvegekről

A négyzetes forma tökéletesen használható gyémánt, ovális és kerek arcokhoz. A keret színe zöld; azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből és eltérő megjelenést akarnak elérni. A lencse színe ezüst, ami csökkenti a rikító ragyogást és javítja a színérzékelést. A lencse színe szürke, ami csökkenti a ragyogást és javítja a színérzékelést. A lencsék tükrözött bevonattal vannak ellátva, ami segít az erős fényviszonyok mérséklésében. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével! Ideális napszemüveg sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.