Oakley Double Edge OO9380 938001

Női Férfi
Tulajdonságok

Szemüveg mérete Mi a méretem?
148 mm
Egyéb méretek
17 mm
128 mm
43 mm 66 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma csütörtök 03.21.
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
42 545 Ft
Tegye a kosárba vagy

Az Oakley-ról

Az Oakley egy olyan nevezetes márka, amely sporteszközöket és többek között szemüvegeket is fejleszt. Függetlenül attól, hogy Ön sportoló vagy csak élvezni szeretné az alkalmi sportos megjelenést, az Oakley kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő párt!


A szemüvegről

Téglalap formájúak, így remekül illenek a kerekebb arcokhoz. A keret meghatározó színe a fekete, ami egy könnyen viselhető, kiváló szín és egyben megbízható választás is a mindennapi, de elegáns stílushoz. A lencse színe szürke, ami csökkenti a ragyogást és javítja a színérzékelést. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével! Ideális napszemüveg sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.