Pierre Cardin Paris P.C. 8443/S 807/IR


Szemüveg mérete Mi a méretem?
Egyéb méretek
17 mm
135 mm
47 mm 54 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma hétfő 10.02.
Ingyenes ajándék akár 1 830 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
43 190 Ft
Tegye a kosárba vagy

A Pierre Cardin-ról

A Pierre Cardin egy francia dizájner márka, amely az avant-garde stílusú és a kifinomult szemüvegeiről ismert. Ha megbízható szemüvegre van szüksége, amely bármilyen stílushoz jól illeszkedik, nem fog csalódni ezekben a termékekben!


A szemüvegről

Ezeknek a kereteknek kerek a formája, ami ideális négyzetes és téglalap alakú arcformákhoz. A keret meghatározó színe a fekete, ami egy könnyen viselhető, kiváló szín és egyben megbízható választás is a mindennapi, de elegáns stílushoz. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével!

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.