Privát optikák kontaktlencséi és megfelelőik

Privát optikák kontaktlencséi és megfelelőikk
Bővítse ki lehetőségeit. Spóroljon pénzt! Keressen kontaktlencséjére alternatívát.

Ha nem találja az aktuális kontaktlencséjét az Alensa-n, akkor valamely optika egy privát márkájú lencséjét viselheti. De tudta, hogy van más lehetősége is? Ha az összes információval rendelkezik a lencse paramétereit illetően, akkor megvásárolhatja az optikai márkás lencséit online webáruházban. Vásároljon online az otthon kényelemből, és találja meg a legjobb ajánlatot.

Ismert forgatókönyv: Amikor eljött az ideje, hogy újrarendelje a lencséit, akkor visszamegy az optikába, hogy feltöltse a készleteit az optika által előírt árakon. Ha a privát márkás lencsét online keresi, valószínűleg nem találja őket. Ez azért van, mert a legtöbb privát márkás lencsék csak az optikák korlátozott hálózatában érhetők el.

Az Alensa elvégezte az Ön számára a kutatásokat, hogy mely privát márkának mi az eredeti megfelelője olyan megbízható gyártóktól, mint a CooperVision, a Bausch & Lomb, az Alcon és mások.

Mik azok a privát márkás lencsék?

A privát márkák optikushoz vagy kiskereskedőhöz kötődnek, és máshol nem vásárolhatóak meg. A kontaktlencse gyártóktól származó termékeket egyszerűen átcsomagolják, és az adott optikus vagy kiskereskedő nevével vagy logójával látják el. De Ön nincs a privát márkás lencsékre korlátozódva. A lencsék eredeti néven való megvásárlása lehetővé teszi az Ön számára azt, hogy a legjobb ajánlatokat összehasonlítsa, anélkül, hogy havi szerződésekhez és az optikusok egyéb feltételeihez kösse magát, amelyek költségesek és kényelmetlenek lehetnek. Most már nyugodt szívvel választhat a megbízható kontaktlencse gyártók alternatívái közül.

Tekintse meg a népszerű optikák és kiskereskedők saját márkás termékeinek listáját, és találja meg a márkanév alternatíváját az Alensa-n. Leellenőriztük a lencsék paramétereinek egyezését, így biztosan kiválaszthatja a megfelelő alternatívát.

Bioflex

Bioflex lencsék

iWear

iWear lencsék

Options

Options lencsék

Dispo

Dispo lencsék

Ultraflex

Ultraflex lencsék

MediVUE

MediVUE kontaktlencsék

Lenjoy

A Leniamio Lenjoy kontaktlencséihez hasonlót keres? A termék CooperVision által gyártott alternatíváját itt találhatja:

Nem találja a lencséjét a listán? Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgála­tunkkal, és igyekszünk tanácsot adni Önnek.

Válasz # - Törlés
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top