A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Proclear 1 Day Multifocal (30 db lencse)

7 290 Ft
88%
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 07.07.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
7 290 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Proclear 1 Day Multifocal kontaktlencsék

Proclear 1 Day Multifocal csak egyféle addícióval kapható. A gyártó kijelenti, hogy ezek a kontaktlencsék +2.50 „Add power“ vagy addíciós határértékig viselhetőek. Kérjük, ha korábban nem viselte ezt a kontaktlencsét, akkor ne vásárolja meg szemész szakorvosával való konzultáció nélkül!

Proclear 1 Day Multifocal kontaktlencsék napi csere ütemtervű termékek a CooperVision-től. A multifokális lencsék a presbyopia korrekciójára vannak kifejlesztve, és előnyösek a szemszárazság enyhítésére. A kontaktlencse optikai konstrukciója lehetővé teszi a szem számára, hogy megtalálja az „ösztönös zónát“, amely megadja az optimális fókuszt.

Éles és tiszta látáskép

A Proclear 1 Day Multifocal kontaktlencse látáskép korrekciós tulajdonsággal rendelkezik, és minden élethelyzetben tiszta látást biztosít. A Proclear 1 Day Multifocal a szemüveg kiváló alternatívája.

Kényelmes és egészséges viselet

A Proclear 1 Day Multifocal kontaktlencsék a legegészségesebb és legkényelmesebb viseletet biztosítják. A napi használat után egyszerűen dobja el a kontaktlencséket, és a következő nap bontson egy új pár kontaktlencsét. Nincs szükség kontaktlencse ápolószerre vagy kontaktlencse folyadékra. Általánosságban szólva a napi kontaktlencsék hordása a legegészségesebb, mert a fehérje lerakódásoknak, allergéneknek és más szennyeződéseknek nincs idejük a kontaktlencsék felületén lerakódni, ami a pollenérzékeny és allergiás emberek számára rendkívül fontos.

PC nedvesítő technológia™

A Proclear 1 Day Multifocal kontaktlencsék szintetikus Phosphorylcholine (PC) molekulákból állnak, melyek természetes változata megtalálható az ember sejtmembrán szerkezetében is. Ezek a molekulák magukat vízmolekulákkal veszik körül, ami kiváló nedvesítő tulajdonságot ad és meggátolja a lerakódások megtelepedését. A PC technológia jelentősen hozzájárul az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselethez.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
Terméknév: Proclear 1 Day Multifocal
BC: 8.70
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 37 Dk/t
Víztartalom: 60%
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Addíció: HI (MAX ADD +2.50)
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Lencse anyag: Omafilcon A

Vélemények (1)

88%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
Nem értékelt

Érdemes a hírlevelet olvasni, mert onnan tudom, hogy ma még van ingyenes szállítás, amit igénybe is vettem. :)

Hozzászólások (2)

Kérdése van?

Multifokális lencse

Egyedné Családi Tünde

Jó napot kívánok! Ha az 1 napos Proclear lencse is multifokális,akkor miért nem lehet az addiciót kiválasztani? Köszönöm szépen előre is a válaszukat. Üdv: Egyedné Cs. Tünde

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Egyedné Családi Tünde!

A Proclear 1 Day Multifocal 1 féle addícióval kapható csak. „A Proclear 1 Day Multifocal gyártója kijelenti, hogy ezek a kontaktlencsék +2.50 Add power határértékig viselhetőek. Kérjük, ha korábban nem viselte ezt a kontaktlencsét, akkor ne vásárolja meg szemész szakorvosával való konzultáció nélkül!“

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Mónika

Érdemes a hírlevelet olvasni, mert onnan tudom, hogy ma még van ingyenes szállítás, amit igénybe is vettem. :)

Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top