Proclear Sphere (6 db lencse)

4 990 Ft
93% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 05.24. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Csomagpontok (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One (1–2 munkanap) 890 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 990 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
4 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - Proclear Sphere (6 db lencse)

Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Oxigénáteresztő képesség: 42 Dk/t
Víztartalom: 62%
Dioptria tartomány: -20.00-től +20.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Lencse anyag: Omafilcon B
Terméknév: Proclear Compatibles Sphere
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

93%
56 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (21)

Kérdése van?
Judit Balogh-Szabó

Sajnos azért tudok csak 50%-ot írni az értékelésbe, mert nekem is gondjaim voltak vele. Az első pár, amit használtam a dobozból remek volt, észre se vettem, hogy viselem és valóban nem szárította úgy a szemem. Viszont a következő párból az egyik már alapból rossz volt és szúrta a szemem, bele se ment. Az utána felbontott pedig csomószor elhomályosul, irritál, érzem, hogy van valami a szememben. Valószínű el sem használom így a csomagot. Lehet, hogy volt vele jó élményem is, de kétlem, hogy újra megrendelem, mert semmi garancia, hogy a következő csomag hibátlan lenne.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Köszönjük hozzászólását. Amennyiben a termékkel gyakran tapasztal problémát, javasoljuk, hogy konzultáljon szemészével, hiszen előfordulhat, hogy nem szemének megfelelő terméket használ, mivel ilyen esetekben gyakori az irritáció és egyéb problémák jelenléte. Amennyiben úgy érzi, hogy a termék hibás, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgála­tunkkal, valamint őrizze meg a terméket.

Ildikó

A webáruáház nagyon korrekt, pontos és gyors, köszönöm. Utoljára ezt a terméket rendeltem, mert már régebben is használtam. Sajnos ezúttal csalódtam, mert pár nap használat után elszakadt, amelyik nem azzal meg egy hét után homályosan láttam. Nem ajánlom. Soha többet nem rendelek ebből.

Szabina Urbanek

Nagyon rossz minőségű, árához képest sokkal jobbat vártam. Hasonló értékű kontaklencsék sokkal jobb minőségűek. 1 hét alatt 4 lencse (2 havi szakadt szét). Soha többet nem rendelek ilyet. Senkinek sem ajánlom.

Szabolcs

A Proclear lencsére pontosan a reklámozott magas víztartalma miatt esett a választásom mivel nagyon gyorsan szárazzá válik a szemem, igy nem feltétlenül magas Dk/t-val rendelkező lencsékre van szükségem. Eddig csakis jót tudok mondani róla; kényelmes, sokáig megőrzi a nedvesség tartalmát és teljesen elfelejtkezem arról hogy viselem. Az árával és a gyors szállítással pedig maximálisan meg vagyok elégedve!!! Csak ajánlani tudom!

Vincze Péter

Érdekes, én már évek óta ezt a lencsét használom és sosem volt vele gond. CooperVision termékeket bátran tudom ajánlani mindenkinek.

Zsuzsa

Nem vagyok megelégedve vele behomályosul a szemem egy idő után, nem kényelmes viselet

Andrea Valicsek

Első kivètelnél szétszakadt,szememen alig tudtam fent tartani először,lepislogtam.. Víztartalma sokkal magasabb igaz,de sokkal kènyesebb...először és utoljára rendeltem ebből.

Andrea

A magas víztartalma miatt szeretem ezt a kontaktlencsét, nincs rá panaszom.

Orsolya

Nálam is előfordult már, hogy 2 nap használat után este kivételkor azt vettem észre ,hogy egy kis helyen szakadt a lencse( pedig vigyázok rá, nem dörzsölöm a szemem stb.)

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Orsolya!

Sajnáljuk, hogy ilyen kellemetlenség érte a lencse viselése közben. Ebben az esetben lehetőség van visszaküldeni a terméket a gyártóhoz kivizsgálásra. Igaz ugyan, hogy ez eltarthat 2 hónapig is, de, ha beismerik, hogy a lencse hibás, új lencsét tudunk Önnek küldeni. Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel, akkor szíveskedjen a lencsét a következő linken: Általános szerződési feltételek olvasható módon becsomagolni és eljuttatni a 1064 Budapest, Rózsa utca 101. címre.

Üdvözlettel,

Alensa

Kún Szabó Róbert

Legutóbb újravettem ezt a lencsét, mert nagyon meg voltam elégedve vele... A legújabb csomagból pedig ma be akartam rakni a lencséket reggel, már 2 hete használom ezt a kettőt, és ahogy kivettem a folyadékból látom, hogy el van szakadva... Az ezelőtti lencsét pedig amikor beraktam a szemembe hihetetlenül szúrt, pedig a csomagolásból vettem ki, akkor bontottam fel. Amikor kivettem láttam, hogy el van szakadva... Szerintem nem fogom újravenni, mert nem értem, hogy az előző doboz gond nélkül minden tökéletes volt, ez pedig sorra szakad szét :(

Nóra

Most lenne az első alkalom, hogy innen rendelném meg a havi lencsémet, (CooperVision-t használok) csak kicsit bizonytalan vagyok, mert az eddigi lencsém dobozán omafilcon B volt, itt pedig azt látom, hogy omafilcon A. Az lenne a kérdésem, hogy így jó lenne-e ez a lencse a megszokott helyett?

Válasz info@alensa.hu

Üdvzölöm!

A konkurrenciát és a gyártó honlapját (Coopervision) is megtekintettük , és Önnek igaza van! A Compatible Sphere lencséket már Omafilcon B anyaggal szállítjuk a vásárlóinknak, és a változtatást az IT részlegünk még nem fejezte be. A raktárunk megerősítette, hogy Omafilcon B szerepel a termékek dobozán.

Köszönjük, hogy felhívta a figyelmúnket erre.

Üdvözlettel Miklós

Lilla

Én már azt használom azóta és nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon jó minőségű. Köszönöm a segítséget.

Richárd

Én is ugyan ebben a cipőben járok mint az előttem kérdező. Kérem írja le nekem is a választ. Köszönöm !

Válasz info@alensa.hu

Kedves Richárd!

A Proclear Compatible Sphere és a Coopervision Proclear minden webáruházban ugyanazt a terméket jelöli. (rövid összehasonlítást az arukereso.hu oldalon is tud kapni) A BC és DIA értékek mindenhol megegyeznek. A kontaktlencse doboza is ugyanaz. Egyetlen termékről van szó. Az alensa.hu webáruház, és az eoptika viszont Coopervision Proclear Sphere névvel forgalmazza a kontaktlencséket.

Elnézést a félreértésért Miklós

Lilla

Elég amatőr kontaktlencse viselő vagyok, eddig ezt a Proclear Coopervision-t rendeltem máshonnan. Olyan kérdésem van,hogy ennek a "Proclear Compatibles Sphere"-nek van valami más jelentése? Valamiben más? Bocsánat ha hülyeséget kérdezek,de nem merem megrendelni amíg nem biztos. Köszönöm: Lilla

Válasz info@alensa.hu

Kedves Lilla!

Emailben válaszoltam az ön kérdésére. Tisztelettel

Miklós

Beke Éva

Nekem késett 3 napot a kiszállítással a TOF, de ettől függetlenül a termék a szokott csomagolásban jött, és a minősége is a megszokott volt.

Mária

A proclear kontaktlencse oxigén áteresztő képessége 42 dk, és még így is kényelmes. Azt tapasztalatom, hogy az alacsonyabb értékkel kényelmesebb lesz a kontaktlencse viselése.

Névtelen

Hihetetlen, hogy lehet 3990 forint a Proclear Compatibles Sphere kontaktlencse. Az optikában ezt drágábban mérik. :)

Melinda

Én is csatlakozok az elégedett vásárlók sorához.

Ede

Nagggyon olcsó! Remélem gyakran lesz akció a webáruházatokban. Engem nem zavar, hogy külföldi cég az Alensa, mert van magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

Irén

Nekem jó benyomásom volt az Alensa áruházzal kapcsolatban. Gyorsan szálíltottak, gyorsabban, mint az optikából!

Mária

Én gelone ápolószerrel vásároltam a Proclear Compatible kontaktlencséket. 3 nap alatt meg is érkezett a csomag.