PureVision Multi-Focal (6 db lencse)

12 390 Ft
85% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 10.18. hétfő 10.18. hétfő 10.18. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron
Hozzáadás a rendeléshez
1 790 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
12 390 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

PureVision Multi-Focal kontaktlencsék

A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék a Bausch and Lomb kontaktlencse gyártó termékei, amik a presbyopia vagy öregszeműség korrekciójára vannak tervezve. Ezek a szilikon hidrogél kontaktlencsék egészséges viseletet biztosítanak, és orvosi engedélyezés után kiterjesztett viseltre is alkalmasak.

Tiszta látáskép minden távolságra

A PureVision Multi-Focal egyszerűsíti a fókuszálást, és ebből adódóan nagyon jó látásképet ad a távoli tárgyakra. A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék korrigálják a presbyopiát, és akik eddig csak szemüveggel láttak jól, most ezeknek a lencséknek köszönhetően elhagyhatják a szemüveget.
Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 112 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 36%
Lencse anyag: Balafilcon A
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Addíció: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV-szűrő: Nem
Terméknév: PureVision Multi-Focal
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

Raktáron
  • Rendkívül lélegző
  • Éles látás minden távolságra
  • Magas hidratáció a nap folyamán
Aktuális ár: 10 340 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

85%
38 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (7)

Kérdése van?

András

Szeretnék multifokális (PureVision Multi-Focal ) lencsét rendelni, különböző erősségűeket, összesen 2-3 párat, de csak dobozos vételi lehetőséget találtam. Van erre lehetőség?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Sajnos a termék csupán 6 darabos kiszerelésekben található meg kínálatunkban, így kisebb kiszerelést nem tudunk biztosítani a gyártó által.

Rita

Köszi a választ, sajnos nem nagyon vagyok előrébb. Mi az az add power??? Azt gondolom, hogy multifokális lencsékhez kell, hiszen ezzel kapcsolatban kérdeztem, de mit takar? Honnan kell tudnom, hogy a magasat vagy az alacsonyat kell kiválasztanom? Ez az "olvasószemüveg" értéke? KÖszi.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Rita!

Az alábbi oldalon részletes információt kaphat a lencsékről és azok tulajdonságairól. A leírás addíciós értékre vonatkozó része:

"Ha a presbyopiában szenved, és multifokális lencsékre van szüksége, a recept tartalmazza az ADD-t, vagyis az addíciót, ami segít a közeli látásban. Az ADD +0.50 és +3.00 közé eshet. A lencsék egyes márkái alacsony, közepes vagy magas értékeket kínálnak. A CooperVision lencsék különbséget tesznek a domináns és a nem domináns szem között, ezért ha CooperVision lencsét visel és bármilyen kérdése van az addícióval kapcsolatban, kérdezze meg optikusát."

Az értéket a kontaktlencsékre kiállított recept alapján kell kiválasztani rendeléskor, mivel a paramétert csak szemészeti ellenőrzés során lehet megállapítani. Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük keresse fel szemész szakemberét.

Üdvözlettel,

Alensa

Rita

Érdeklődnék, hogy az "Add power mit jelent". Szeretnék rendelni ilyen lencsét, de az erősségen kívül a többi adatot nem értem.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Rita!

Köszönjük kérdését!

Az "Add power" az addíciót takarja, amelynek kiválasztása multifokális lencsék rendelésekor szükséges. Recepten, illetve a kontaktlencsék csomagolásán ezt az értéket általában "ADD" rövidítéssel tüntetik fel.

A lencsékkel kapcsolatos további feltüntetett értékek: BC = alapgörbület (vagy görbület) és DIA = átmérő. Ezen kívül, tórikus lencsék esetén láthatja a CYL = cilinder és AXIS / AX / AXE = tengely / fok értékeket is.

Üdvözlettel,

Alensa

Anett Horváth

Jó napot kívánok! Az a kérdésem van, hogy a Pure vision multifocal kontaktlencse lágy vagy kemény kontaktlencsének számít-e és hogy milyen nedvesítő szemcseppet ajánlanak használni mellette.Köszönöm válaszukat: Anett

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Anett!

A többi oldalunkon elérhető lencséhez hasonlóan a PureVision lencsék is lágyak. Szemcseppet tekintve nincs kifejezetten a termékhez illő kiegészítő. Javaslom, hogy vessen egy pillantást kínálatunkra, ahol a termékeket népszerűségük alapján is rendezheti és vásárlóink tapasztalatiról is olvashat a termékek oldalán.

Üdvözlettel,

Alensa

Tóth Ági

Kérdezném: asztigmiás szemre (cilinderes) kontaktlencse létezik-e? Melyik alkalmas arra, hogy rendellenes felszínű szemen ne "folyjon szét". Még soha nem vilt kontaktlencsém. Multifokális éddekelne. Köszönettel, Ágota

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Tóth Ági!

Természetesen létezik cilinderes kontaktlencse. A cilinderes (tórikus) lencsék szolgálnak az asztigmia korrekciójára. Honlapunkon típus szerint vannak kategorizálva a kontaktlencsék, így a multifokális és a tórikus lencsék is egy kategóriában találhatóak. Amennyiben még nem volt kontaktlencséje, elengedhetetlen egy alapos orvosi vizsgálat a rendelés előtt. A vizsgálaton a szakorvos beméri a szemének paramétereit, és az Önnek leginkább megfelelő kontaktlencsét tudja ajánlani, valamint próbalencsét is tud Önnek biztosítani. Kérjük, orvosi konzultáció nélkül ne rendeljen.

Üdvözlettel,

Alensa

Edit

Szeretném megkérdezni,hogy mi a különbség a Purevision Multi-Focal és a Purevision 2for Presbyopia kontaktlencsék között? Köszönöm:Edit

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Edit!

A PureVision 2 for Presbyopia kontaktlencse magasabb oxigénáteresztő képességgel rendelkezik (130 Dk/t), mint a PureVision Multifocal (112 Dk/t). Az áruk is ezért különbözik.

Üdvözlettel,

Alensa

B. Annamária

Jó napot kívánok! Tudok vásárolni önöknél szines multifokális kontaktlencsét? Várom válaszát, Anna

Válasz

info@alensa.hu

Jó napot kívánok! Szines multifokális kontaktlencse nincs forgalomban az alensa.hu webshopban.

Üdvözlettel

Miklós