PureVision Multi-Focal (6 db lencse)

16 790 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 07.22. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás a rendeléshez 3 090 Ft 2 490 Ft
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft *
DPD - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft *
Express One - szállító (1–2 munkanap) 890 Ft *
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 990 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
16 790 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Tulajdonságok - PureVision Multi-Focal (6 db lencse)

Gyártó: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 112 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 36%
Lencse anyag: Balafilcon A
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Addíció: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV-szűrő: Nem
Terméknév: PureVision Multi-Focal
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

100%
33 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (7)

Kérdése van?
András

Szeretnék multifokális (PureVision Multi-Focal ) lencsét rendelni, különböző erősségűeket, összesen 2-3 párat, de csak dobozos vételi lehetőséget találtam. Van erre lehetőség?

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Sajnos a termék csupán 6 darabos kiszerelésekben található meg kínálatunkban, így kisebb kiszerelést nem tudunk biztosítani a gyártó által.

Rita

Köszi a választ, sajnos nem nagyon vagyok előrébb. Mi az az add power??? Azt gondolom, hogy multifokális lencsékhez kell, hiszen ezzel kapcsolatban kérdeztem, de mit takar? Honnan kell tudnom, hogy a magasat vagy az alacsonyat kell kiválasztanom? Ez az "olvasószemüveg" értéke? KÖszi.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Rita!

Az alábbi oldalon részletes információt kaphat a lencsékről és azok tulajdonságairól. A leírás addíciós értékre vonatkozó része:

"Ha a presbyopiában szenved, és multifokális lencsékre van szüksége, a recept tartalmazza az ADD-t, vagyis az addíciót, ami segít a közeli látásban. Az ADD +0.50 és +3.00 közé eshet. A lencsék egyes márkái alacsony, közepes vagy magas értékeket kínálnak. A CooperVision lencsék különbséget tesznek a domináns és a nem domináns szem között, ezért ha CooperVision lencsét visel és bármilyen kérdése van az addícióval kapcsolatban, kérdezze meg optikusát."

Az értéket a kontaktlencsékre kiállított recept alapján kell kiválasztani rendeléskor, mivel a paramétert csak szemészeti ellenőrzés során lehet megállapítani. Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük keresse fel szemész szakemberét.

Üdvözlettel,

Alensa

Rita

Érdeklődnék, hogy az "Add power mit jelent". Szeretnék rendelni ilyen lencsét, de az erősségen kívül a többi adatot nem értem.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Rita!

Köszönjük kérdését!

Az "Add power" az addíciót takarja, amelynek kiválasztása multifokális lencsék rendelésekor szükséges. Recepten, illetve a kontaktlencsék csomagolásán ezt az értéket általában "ADD" rövidítéssel tüntetik fel.

A lencsékkel kapcsolatos további feltüntetett értékek: BC = alapgörbület (vagy görbület) és DIA = átmérő. Ezen kívül, tórikus lencsék esetén láthatja a CYL = cilinder és AXIS / AX / AXE = tengely / fok értékeket is.

Üdvözlettel,

Alensa

Anett Horváth

Jó napot kívánok! Az a kérdésem van, hogy a Pure vision multifocal kontaktlencse lágy vagy kemény kontaktlencsének számít-e és hogy milyen nedvesítő szemcseppet ajánlanak használni mellette.Köszönöm válaszukat: Anett

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Anett!

A többi oldalunkon elérhető lencséhez hasonlóan a PureVision lencsék is lágyak. Szemcseppet tekintve nincs kifejezetten a termékhez illő kiegészítő. Javaslom, hogy vessen egy pillantást kínálatunkra, ahol a termékeket népszerűségük alapján is rendezheti és vásárlóink tapasztalatiról is olvashat a termékek oldalán.

Üdvözlettel,

Alensa

Tóth Ági

Kérdezném: asztigmiás szemre (cilinderes) kontaktlencse létezik-e? Melyik alkalmas arra, hogy rendellenes felszínű szemen ne "folyjon szét". Még soha nem vilt kontaktlencsém. Multifokális éddekelne. Köszönettel, Ágota

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Tóth Ági!

Természetesen létezik cilinderes kontaktlencse. A cilinderes (tórikus) lencsék szolgálnak az asztigmia korrekciójára. Honlapunkon típus szerint vannak kategorizálva a kontaktlencsék, így a multifokális és a tórikus lencsék is egy kategóriában találhatóak. Amennyiben még nem volt kontaktlencséje, elengedhetetlen egy alapos orvosi vizsgálat a rendelés előtt. A vizsgálaton a szakorvos beméri a szemének paramétereit, és az Önnek leginkább megfelelő kontaktlencsét tudja ajánlani, valamint próbalencsét is tud Önnek biztosítani. Kérjük, orvosi konzultáció nélkül ne rendeljen.

Üdvözlettel,

Alensa

Edit

Szeretném megkérdezni,hogy mi a különbség a Purevision Multi-Focal és a Purevision 2for Presbyopia kontaktlencsék között? Köszönöm:Edit

Válasz info@alensa.hu

Kedves Edit!

A PureVision 2 for Presbyopia kontaktlencse magasabb oxigénáteresztő képességgel rendelkezik (130 Dk/t), mint a PureVision Multifocal (112 Dk/t). Az áruk is ezért különbözik.

Üdvözlettel,

Alensa

B. Annamária

Jó napot kívánok! Tudok vásárolni önöknél szines multifokális kontaktlencsét? Várom válaszát, Anna

Válasz info@alensa.hu

Jó napot kívánok! Szines multifokális kontaktlencse nincs forgalomban az alensa.hu webshopban.

Üdvözlettel

Miklós