Ray-Ban Aviator Cockpit napszemüveg RB3362 - 001

Női Férfi
Szemüveg mérete Mi a méretem?

140 mm
Egyéb méretek
14 mm
135 mm
44 mm 59 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma csütörtök 07.29.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Kedvezmény 22% 34 690 Ft 44 475 Ft

A termék összes változata:

A Ray-Ban-ről

A Ray-Ban egy amerikai márka, amely már 1936-ban létrehozta első szemüvegeit. Azóta az elegáns és időtlen termékcsaládját olyan klasszikus szemüvegformákkal tette kultikussá, mint például a Wayfarer vagy az Aviator. Dobja fel stílusát egy Ray-Ban-nel!


A szemüvegről

Pilóta formájúak, ezért tökéletesek minden arcformához. A keret meghatározó színe az arany, ami garantáltan kiemeli majd vonásait, ráadásul egy kis kifinomultságot is adni fog megjelenéshez! A lencse színe zöld, ami csökkenti a fényerőt és kiválóan alkalmas minden szabadtéri tevékenységre. Az anyag főként fémből készül, amely nemcsak rendkívül tartós, de elegáns és stílusos megjelenést is biztosít. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével!

A Ray-Ban Aviator Cockpit napszemüveg egy időtlen klasszikus, ez a lenyűgöző modell nem hiába sokak kedvence. A napszemüveg aranyszínű, acentát kerettel készült, a lencséken pedig a jól ismert márkajelzés. A sötétzöld lencsék 100%-os védelmet nyújtanak a káros napsugarak ellen, így Ön egyszerre lesz divatos és védett.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.