A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Recugel 10 g

2 120 Ft
80%
Raktáron
A feladás várható dátuma szerda 05.27.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
2 120 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Recugel Eye Gel 10 g

A Bausch and Lomb Recugel szemgélje hasonlít a szemcseppekhez, de gélkészítménye tartósabb hatást biztosít. A Recugel felfrissíti és nyugtatja a száraz, irritált szemeket, és serkenti a sejtek regenerálódását a szaruhártya szerkezetének helyreállítására.

Hatékony enyhülés a szem sérülése után

A Recugel csökkenti a számos tényező miatt kialakult szemfáradtságot és irritációt, beleértve a hosszú távú számítógépes munka és a szélsőséges környezeti feltételek (fagy, szél, légkondicionálás stb.) hatásait.

A Recugel hatóanyaga a dexpanthenol, amely a szemkárosodást vagy műtétet követően megakadályozza a hegszövet kialakulását a szaruhártyán. Különösen hatékony a szaruhártya gyógyulásának előmozdítására égési sérülések, LASIK és PRK műveletek, idegen testek által okozott károsodások vagy szaruhártya gyulladása esetén.

Hogyan kell alkalmazni a Recugelt?

A gélt naponta 3–5 alkalommal lehet alkalmazni. Vigyen fel 1 csepp Recugel-t a kötőhártya-zsákba – a szemgolyó és az alsó szemhéj közötti térbe. Könnyen húzza lefelé az alsó szemhéjat, vigye fel a gélt, és a gél cseppentése után pislogjon.

A termék vastagabb gél állaga miatt óvatosan kell eljárni a gépjárművezetéskor és gépek kezelésékor, mivel a gél elmosódást okozhat. Nem javasolt a terméket kontaktlencsék viselése közben alkalmazni.

A Recugel cetrimidet tartalmaz, amely tartósítószer. Ezért ezt a terméket az első kinyitás után egy hónappal el kell dobni.

Tekintse meg egyéb termékeinket a Bausch and Lomb-tól.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
Felnyitás utáni használhatóság: 1 hónap

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top