Refine One Step kontaktlencse folyadék 360 ml

3 580 Ft
93% ajánlja
Figyelem! Ez az oldat peroxidot tartalmaz. Kérjük, kövesse a használati utasításokat!
A feladás várható dátuma Jellemzők kiválasztása ...
Személyes átvétel (1–2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–2 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
3 580 Ft
Ingyenes ajándék akár 3 490 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Refine One Step - hidrogén-peroxidos kontaktlencse folyadék

A Refine One Step egy tartósítószer-mentes, egylépéses peroxidos tisztító rendszer, amely hatékonyan fertőtleníti a lágy kontaktlencséket.

A Refresh One Step egy tartósítószer mentes, egylépéses peroxidos tisztító folyadék a CooperVision-től. A peroxidos oldatok a leghatékonyabb tisztítószerek lágy kontaktlencsékre. A hidrogén-peroxidnak köszönhetően a lencséket optimálisan fertőtlenítik, tökéletesen tisztítják és könnyen kezelhetővé teszik.

Fontos figyelmeztetés:

  • Soha ne használja a peroxidos oldatot közvetlenül a szemen, mivel súlyos sérülést okozhat. Ne helyezzen olyan lencséket a szemébe, amelyek érintkezésbe kerültek oldattal, amely még nem semlegesült.

  • Soha ne használjon hagyományos kontaktlencse tartót a peroxidos folyadékkal. Kizárólag a folyadékhoz járó, speciális semlegesítő lemezzel rendelkező tartót használja.

  • Ne távolítsa el a lencséket a különleges tartóból a semlegesítési folyamat befejezése előtt (legalább 6 óra).

  • Soha ne töltse túl a tartót az ápolószerrel. A kiömlő, nem semlegesített oldat véletlenül érintkezhet a lencsékkel vagy az ujjaival és sérülést okozhat.

  • Ez nem egy univerzális ápolószer! Használja az optikus tanácsai szerint.

Foszfát és tartósítószer mentes

A Refresh One Step nem tartalmaz tartósítószereket, ezért különösen alkalmas allergiás vagy érzékeny szemű felhasználók számára .

Hogyan kell helyesen használni a Refresh One Step kontaktlencse tisztító folyadékot?

A Hidrogén-peroxidnak először semlegesíteni kell önmagát mielőtt a lencsét újra használni szeretné. A Refresh One Step oldat 3% hidrogén-peroxidot tartalmaz, és egy speciális lencsetisztító tokkal rendelkezik, amely beépített semlegesítő platinalemezzel van ellátva. MINDIG csakis ezt a tokot használja..
Egyszerűen tegye a lencsét a lencsetartó kosaraiba, és töltse fel a tokot a jelölt vonalig. Helyezze a lencsetartót a lencse tokjába és zárja le biztonságosan. Az oldat buborékokat fog termelni. Ellenőrizze, hogy a lencse tokja függőleges helyzetben van-e és, hogy a lencsék teljesen el vannak-e merülve. Hagyja, hogy a lencséje legalább 6 órán át, vagy egy éjszakán át ázzon, mielőtt a szemre kerülne. A fertőtlenítés során ne rázza meg és ne fordítsa fejjel lefelé. Legalább 6 óra elteltével az oldat semlegesül és a lencsék használatra készek állnak.
Ha a lencséket több mint 7 napig tárolják a tokban, dobja el az oldatot, és indítsa újra a tisztítási folyamatot, valamint a semlegesítést egy friss oldattal.

Tárolás és használat

A peroxid oldat palackját mindig a megadott hőmérsékleten, általában szobahőmérsékleten (25 ° C körül) tárolja. Ez az oldat a felnyitás után 3 hónapig használható.

Kiszerelés fajtái

Az az oldat kapható további kiszerelésekben is 100 ml, 2x 360 ml és 3x 360 ml.

Tulajdonságok - Refine One Step kontaktlencse folyadék 360 ml

Gyártó: CooperVision
Ápolószer típus: Peroxid
Kiszerelés: 360 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Tartósítószerek: Nem
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

93%
27 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások

Kérdése van?