ReNu MPS Sensitive Eyes ápolószer 360 ml

2 390 Ft
59%
Raktáron
A feladás várható dátuma szerda 07.08.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
2 390 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

Gelone kontaktlencse folyadék 360 ml

Raktáron
  • Univerzális ápolószer
  • Egyedi nátrium-hialuronát síkosító anyag
  • Kíméletes a szemhez
Aktuális ár: 2 390 Ft
Gazdaságos
alternatíva
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

ReNu MPS Sensitive Eyes egy új, többcélú ápolószer a Bausch & Lomb gyártótól, amely egy 360 ml-es palackban kapható. Speciálisan arra lett tervezve, hogy tisztítsa és eltávolítsa a lencsefehérje-lerakódásokat. Ideális érzékeny szemekkel rendelkező kontaktlencse viselők számára. Minden csomag tartalmaz egy antibakteriális lencsetokot a maximális tisztítási teljesítmény érdekében.

Gazdaságos, 2x360 ml-es és 3x360 ml-es kiszerelésekben is kapható.

Univerzális, többcélú ápolószerek

A többcélú ápolószerek (kontaktlencse folyadékok) a lencsék tisztítására és tárolására a legnépszerűbb megoldást nyújtják. Ezek az ápolószerek használhatók minden típusú lágy kontaktlencsék tisztítására, öblítésére, fertőtlenítésére és tárolására. Sok ilyen ápolószert „nem dörzsölő“ megoldásokként reklámoznak, de a legtöbb optikus még mindig azt javasolja, hogy ezt az egyszerű dörzsölési lépést végezze el a rutin során, hogy annyi szennyeződés és lerakódás kerüljön eltávolításra, amennyi csak lehetséges.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
Ápolószer típus: Univerzális
Kiszerelés: 360 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap

Vélemények

59%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

milyen kontaktlencse folyadékot használjak?

Emi

20 éve hordok kontaktlencsét, de pár hónapja begyulladt a szemem a szemszárazság miatt. A Baush and Lomb folyadékok közül melyik nedvesíti a legjobban a szemet és melyiket ajánlják érzékeny szemre. Kontaktlencséből most az Ultrát próbálom ki.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A kérdés mindenképp egészségügyi természetű, amiért mindenképp szemész általi vizsgálatot javaslunk. A problémából kiindulva valószínűleg Önnek magasabb víztartalmú lencsére is szüksége lesz. A Baush and Lomb termékei közt több terméket is forgalmazunk, melyek nagyon jól nedvesítik a szemet, ezen belül kezelik a szem bizonyos specifikus problémáit. Ezt orvosa meg tudja állapítani, hogy Önnek pontosan mire van szüksége a kényelmesebb és jobb látás érdekében.

Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top