ReNu MPS Sensitive Eyes ápolószer 360 ml

2 780 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 07.04. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Packeta
1-2 munkanap 190 Ft
Foxpost
1-2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
2 780 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

A ReNu MPS Sensitive Eyes egy új, többcélú ápolószer a Bausch & Lomb gyártótól, amely egy 360 ml-es palackban kapható. Speciálisan arra lett tervezve, hogy tisztítsa és eltávolítsa a lencsefehérje-lerakódásokat. Ideális érzékeny szemekkel rendelkező kontaktlencse viselők számára. Minden csomag tartalmaz egy antibakteriális lencsetokot a maximális tisztítási teljesítmény érdekében.

Gazdaságos, 2x360 ml-es és 3x360 ml-es kiszerelésekben is kapható.

Univerzális, többcélú ápolószerek

A többcélú ápolószerek (kontaktlencse folyadékok) a lencsék tisztítására és tárolására a legnépszerűbb megoldást nyújtják. Ezek az ápolószerek használhatók minden típusú lágy kontaktlencsék tisztítására, öblítésére, fertőtlenítésére és tárolására. Sok ilyen ápolószert „nem dörzsölő“ megoldásokként reklámoznak, de a legtöbb optikus még mindig azt javasolja, hogy ezt az egyszerű dörzsölési lépést végezze el a rutin során, hogy annyi szennyeződés és lerakódás kerüljön eltávolításra, amennyi csak lehetséges.

Tulajdonságok - ReNu MPS Sensitive Eyes ápolószer 360 ml

Gyártó: Bausch and Lomb
Ápolószer típus: Univerzális
Kiszerelés: 360 ml
Lejárat: több, mint 12 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Tartósítószerek: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

Gelone kontaktlencse folyadék 360 ml

Raktáron
  • Univerzális ápolószer
  • Egyedi nátrium-hialuronát síkosító anyag
  • Kíméletes a szemhez
Aktuális ár: 2 390 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

100%
22 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Emi

20 éve hordok kontaktlencsét, de pár hónapja begyulladt a szemem a szemszárazság miatt. A Baush and Lomb folyadékok közül melyik nedvesíti a legjobban a szemet és melyiket ajánlják érzékeny szemre. Kontaktlencséből most az Ultrát próbálom ki.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! A kérdés mindenképp egészségügyi természetű, amiért mindenképp szemész általi vizsgálatot javaslunk. A problémából kiindulva valószínűleg Önnek magasabb víztartalmú lencsére is szüksége lesz. A Baush and Lomb termékei közt több terméket is forgalmazunk, melyek nagyon jól nedvesítik a szemet, ezen belül kezelik a szem bizonyos specifikus problémáit. Ezt orvosa meg tudja állapítani, hogy Önnek pontosan mire van szüksége a kényelmesebb és jobb látás érdekében.