Rózsaszín úszószemüveg

Női Férfi
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma kedd 11.29.
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
1 990 Ft

Az ovális design nagyszerűen használható téglalap, négyzetes és háromszög alakú arcformákhoz. A keret színe rózsaszín, amely egy olyan szín, ami minden bizonnyal felhívja majd mások figyelmét szemeire. A lencse színe rózsaszín, ami javítja a látásmélységet és segíti a szemfáradtság megelőzését. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Az úszószemüvegek apuha szilikon tömítésük miatt kiváló vízállóságot biztosítak. Ezek az úszószemüvegek páramentesítő bevonattal vannak bevonva, és átlátszó műanyag szemüvegtokkal áruljuk őket.

Minden használat után hideg vízben öblítse el az úszószemüveget, és napfénytől védett, sötét helyen szárítsa ki. Az úszószemüveg belső felületét sose törülje meg.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.