Ingyenes kiszállítás 13000 Ft feletti megrendelésekre

Schalcon kontaktlencse ápolószerek

A Schalcon a legnagyobb olasz gyártó a kontaktlencse piacon. A népszerű Laim-Care ápolószerek és szemcseppek gyártója. A Laim-Care ápolószerek univerzális tisztító folyadékok, melyek minden típusú lágy kontaktlencse fertőtlenítésére és tárolására szolgálnak. Ez az egyedi ápolószer volt az első a piacon, mely hialuronsavat tartalmaz, ami az emberi test természetes nedvesítő anyaga. Az ápolószerhez hozzáadott hialuronsav segít a kontaktlencsék nedvesítésében, mely szükséges az egész napos kényelemhez és tiszta látáshoz. Elérhetőek a Schalcon Laim-Care Gel szemcseppek is, melyek a szem és a kontaktlencsék nedvesítésével fokozzák a kényelmet a viselés során.

Laim-Care kontaktlencse ápolószer

A Laim-Care ápolószer többféle méretben elérhető. A Laim-Care egy univerzális ápolószer lágy kontaktlencsék ápolásához és tárolásához. Előnye, hogy hialuronsavat tartalmaz. Ez a természetes, antibakteriális nedvesítő anyag segít nedvesen tartani a kontaktlencséket, amik így tiszták és kényelmesek maradnak a nap folyamán. A Laim-Care-t érzékeny szeműek, száraz szeműek és tartós pirosságban szenvedők is használhatják. Plusz, minden teljes méretű csomaghoz jár egy antibakteriális kontaktlencse tartó tok.

Laim-Care Gel szemcsepp

A gél szemcseppek megnyugtatják a fáradt és irritált szemeket. A Laim-Care Gel szemcsepp hialuronsavat tartalmaz, mely egy a szemben előforduló nedvesítő összetevő. A cseppek rátapadnak a szemre, és hosszantartó enyhülést nyújtanak. Ha szeles, száraz vagy poros környezetnek van kitéve, vagy szezonális allergiában szenved, a Laim-Care Gel szemcseppek segítségével csökkenthetőek a kellemetlenségek.

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna