SofLens Daily Disposable Toric (30 db lencse)

6 980 Ft
94% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Today 3. december Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 3. december Jellemzők kiválasztása ...
Raktáron

Kiszállítás

Zásilkovna
1-2 munkanap 190 Ft
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
6 980 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 200 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

SofLens Daily Disposable Toric kontaktlencsék

A SofLens Daily Disposable Toric napi tórikus kontaktlencsék a Bausch & Lomb-tól az asztigmatizmus korrigálására szolgálnak. Hilafilcon B anyagból készülnek, és a szabadalmaztatott ComfortMoist technológiával rendelkeznek, így biztosítják az egész napi hidratálást és kényelmet.

Lo-Torque kialakítás

A SofLens Daily Disposable Toric az első napi tórikus kontaktlencse csökkentett szférikus torzítással és Lo-Torque kialakítással az asztigmatizmus korrekciójára, az éles és stabil látásképért. A Soflens Daily Disposable Toric kontaktlencsék megfelelő víztartalma biztosítja a szemek egész napon át tartó nedvességét és ezzel párhuzamosan a kényelmes kontaktlencse viseletet. Használjon szemcseppet a fokozott hidratálásért!

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 22 Dk/t
Víztartalom: 59%
Cilinder erőssége: -0.75-től -1.75-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től 0.00-ig
Lencse anyag: Hilafilcon B
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: SofLens Daily Disposable Toric

Gelone szemcsepp 10 ml

Azonnali és hosszan tartó megkönnyebbülés

  • Segítség száraz és érzékeny szemre
  • Mesterséges védőréteggel látják el a szemet
  • Minden kontaktlencséhez alkalmazható
Aktuális ár: 1 190 Ft Kosárba

Vélemények

94%
32 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Zsófia

Az eddig évek óta használt napi lencsém sajnos megszűnt (Dailies All Day Comfort Toric). Ezért váltanom kell. A SofLens Daily Disposable Toric kontaktlencse víztartalma és az oxigén áteresztése is gyengébb, viszont a dia mérete megegyezik... Jó választás az alábbi termék? Vagy mást is tud nekem javasolni? Előre is nagyon köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Zsófia

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Zsófia!

A gyártó a Dailies AquaComfort Plus Toric lencséket ajánlja lehetséges helyettesítőként. Azonban új, korábban nem használt lencsére való váltás előtt feltétlenül javasolt egy szemész szakorvossal való egyeztetés, valamint próbalencse használata.

Üdvözlettel,

Alensa

Lábas József

Jó napot kívánok! Szeretnék váltani napi lencséről havi lencsére. Milyen lencsét tudnának ajánlani a számomra ami ehhez hasonló? Próbalencsét rendelhetek? Üdv: Lábas József

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Lábas József!

Ajánlom figyelmébe a TopVue Air for Astigmatism lencséinket, melynek paraméterei megegyeznek ennek a lencsének a paramétereivel. Próbalencsét kizárólag optikus írhat fel Önnek, azonban ebből a lencséből van 1 db-os kiszerelés is, ezenkívül pedig ha esetleg nem válna be a lencse, élhet a TopVue lencsékre vonatkozó pénzvisszafizetési garancia lehetőségével.

Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

Zsani

Én szeretek kontaktlencse löttyel bajlódni, ezért veszek napi tórikus lencséket. Elégedett vagyok a Soflens Toric lencsékkel és az alensa.hu webshoppal.

Rita

Ritkán lehet ebből a kontaktlencséből vásárolni, de örülök neki hogy egyáltalán válaszoltak az emailemre. 1-2 hétre írta ki a weboldal a kiszállítást, de egy hét után már jött is a kontaktlencse meg a folyadék.