Stella McCartney SC0075S-001

Női
Szemüveg mérete Mi a méretem?
141 mm
Egyéb méretek
20 mm
140 mm
46 mm 52 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma szerda 10.20.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes ajándék akár 2 890 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Kedvezmény -38% 62 190 Ft 100 310 Ft

A Stella McCartney-ról

Itt az ideje, hogy elkényeztesse magát egy pár Stella McCartney szemüveggel! A tervező nagy szerepet játszik a modern és kecses szemüvegek kialakításában. McCartney szemüvegei csodálatos és merész darabok és azok számára készültek, akik nem félnek a személyiségüket a megjelenésük alapján feltárni.


A szemüvegről

Ez a forma macskaszemként ismert és az ilyen kialakítás nagyszerűen illeszkedik az ovális és téglalap alakú arcokhoz. A keret meghatározó színe a fekete, ami egy könnyen viselhető, kiváló szín és egyben megbízható választás is a mindennapi, de elegáns stílushoz. A lencse színe szürke, ami csökkenti a ragyogást és javítja a színérzékelést. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.