Stella McCartney SC0075S 003


Szemüveg mérete Mi a méretem?
Egyéb méretek
20 mm
140 mm
52 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma hétfő 04.22.
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
125 670 Ft 94 390 Ft Kedvezmény -25%
A legjobb ár/darab az elmúlt 30 napban: 125 670 Ft

A Stella McCartney-ról

Itt az ideje, hogy elkényeztesse magát egy pár Stella McCartney szemüveggel! A tervező nagy szerepet játszik a modern és kecses szemüvegek kialakításában. McCartney szemüvegei csodálatos és merész darabok és azok számára készültek, akik nem félnek a személyiségüket a megjelenésük alapján feltárni.


A szemüvegről

Ez a forma macskaszemként ismert és az ilyen kialakítás nagyszerűen illeszkedik az ovális és téglalap alakú arcokhoz. A keret havana mintázattal rendelkezik, amely határozottan modern, és illeszkedik a legtöbb megjelenéshez, frizurához és szemszínhez. A keret színe barna, amely könnyen viselhető sötét hajjal és egyben klasszikus szín is a mindennapi viselethez. A lencse színe zöld, ami csökkenti a fényerőt és kiválóan alkalmas minden szabadtéri tevékenységre. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.