Stella McCartney SC0128S-004

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
21 mm
145 mm
43 mm 51 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma hétfő 06.05.
Ingyenes ajándék akár 1 690 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
140 050 Ft 105 190 Ft Kedvezmény -25%
A legjobb ár/darab az elmúlt 30 napban: 140 050 Ft

A Stella McCartney-ról

Itt az ideje, hogy elkényeztesse magát egy pár Stella McCartney szemüveggel! A tervező nagy szerepet játszik a modern és kecses szemüvegek kialakításában. McCartney szemüvegei csodálatos és merész darabok és azok számára készültek, akik nem félnek a személyiségüket a megjelenésük alapján feltárni.


A szemüvegről

A négyzetes forma tökéletesen használható gyémánt, ovális és kerek arcokhoz. A keret színe rózsaszín, amely egy olyan szín, ami minden bizonnyal felhívja majd mások figyelmét szemeire. A lencse színe rózsaszín, ami javítja a látásmélységet és segíti a szemfáradtság megelőzését. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.