Swarovski SK0126 96J


Szemüveg mérete Mi a méretem?
139 mm
Egyéb méretek
22 mm
140 mm
45 mm 50 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma hétfő 04.15.
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
Ár
25 890 Ft

A Swarovski-ról

Azt hiszi, hogy a Swarovski és a csillogó, kristály ékszerei már nem tudnak meglepetést okozni Önnek? Hallott már a cég exkluzív szemüvegkínálatáról is? Hagyja, hogy ezek a gyönyörűségek kiemeljék természetes szépségét és stílusérzékét!


A szemüvegről

Ezeknek a kereteknek kerek a formája, ami ideális négyzetes és téglalap alakú arcformákhoz. A keret színe zöld; azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből és eltérő megjelenést akarnak elérni. A lencse színe barna, ami a napszemüvegek legelterjedtebb lencseszíne és nagyon hatékony minden fényviszony esetén. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül.

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.