Systane Hydration szemcsepp 10 ml

4 790 Ft
94% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 07.01. Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Packeta
1-2 munkanap 190 Ft
Foxpost
1-2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
4 790 Ft
Ingyenes ajándék akár 1 990 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Systane Hydration szemcsepp 10 ml

A Systane®HYDRATION szemcseppek az Alcon-tól tartós megkönnyebbülést biztosítanak száraz, irritált szemek számára. Egyedülálló formulájuk elősegíti a károsodott sejtek regenerálódását a szem felületén, és alkalmas kontaktlencsékhez.

Hidratáció

A Systane®HYDRATION hidratáló szemcseppek két olyan polimert tartalmaznak, amelyek együtt dolgoznak, hogy a károsodott sejtek a szem felületén regenerálódjanak. A Systane®HYDRATION hosszú távú védelmet és nagyobb hidratálást biztosít, mint a hialuronsav. A HP-guar és a hialuronsav kombinációja megköti a károsodott sejteket a szaruhártya epitéliumában, és fokozza a hidratálást és a nedvességet a szem felületének védelme érdekében. A nagyobb védettség mellett a Systane®HYDRATION szemcseppek segítik a szemek felületi helyreállítását.

A Systane Hydration szemcseppek használatára vonatkozó utasítások

A Systane®HYDRATION cseppek enyhítik a száraz szemek tüneteit azáltal, hogy ideiglenes enyhülést biztosítanak az égető érzés és az irritáció esetén. Minden nap használhatók hidratáláshoz és nedvesítéshez, még akkor is, ha hosszabb ideig viseli a kontaktlencséket. 3 hónapig használható első használattól számítva.

Zavarják a száraz vagy vörös szemek?

A Systane®HYDRATION szemcseppek a száraz szem szindróma ellen küzdenek. A kontaktlencséknek további nedvességet biztosítanak, különösen szeles vagy fagyos időjárási, valamint poros és száraz körülmények között. Használata biztonság bármikor, amikor a szem száraz vagy irritált.

Tulajdonságok - Systane Hydration szemcsepp 10 ml

Gyártó: Alcon
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen
Gazdaságos
alternatíva
Népszerű

Gelone szemcsepp 10 ml

Raktáron
  • Kontaktlencse viselése közben is használható
  • Gyors megkönnyebbülés irritáció esetén
  • Hosszan tartó hatás
Aktuális ár: 1 190 Ft
Gazdaságos
alternatíva

Vélemények

94%
48 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Szabolcs Szelei

A lehető legkiválóbb és leghatékonyabb szemcsepp - természetesen Systane márka az Alcontól. Extra és hosszantartó hidratálást biztosít a szemnek, plussz kontaktlencsével is használható. Az összes többi műkönny, amit olykor még drágábban próbálnak eladni, mégcsak nyomába sem lép a Systane termékeknek. Az ára viszonylag drága (érthető módon), de sokszor akciósan is megvehető.

Balló Péter

Kiváló szemcsepp, de nagyon drágán adják. Biztos meg lehetne találni a módját, hogy 2600 körül legyen az ár. Lehetne kedvezményes ár 12 db tól

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Balló Péter!

Köszönjük visszajelzését. A weboldalon megtalálható termékek árát több tényező is befolyásolja, beleértve többek között azok gyártó által megszabott beszerzési árát és a piaci keresletet. Promóciókat tekintve gyakran kedveskedünk akciókkal és promóciókkal, amelyekről hírlevelünk, illetve a közösségi oldalakon lévő oldalaink segítségével tájékozódhat.

Üdvözlettel,

Alensa

Júlia

A létező legjobb műkönny, szinte újjászületik a szemem, miután becseppentettem és egész nap tart, nem kell vödörszám újracseppentenem napközben, mint a többit. Mehet a lencsére is közvetlenül.

Gizi

Optikában 4000ért vettem, soha többet optika. Ajánlom ezt a szemcsepet,