Systane Hydration szemcsepp 10 ml

4 990 Ft
95% ajánlja
A feladás várható dátuma Jellemzők kiválasztása ...
Személyes átvétel 490 Ft *
Sameday (1–3 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
4 990 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Systane Hydration szemcsepp 10 ml

A Systane®HYDRATION szemcseppek az Alcon-tól tartós megkönnyebbülést biztosítanak száraz, irritált szemek számára. Egyedülálló formulájuk elősegíti a károsodott sejtek regenerálódását a szem felületén, és alkalmas kontaktlencsékhez.

Hidratáció

A Systane®HYDRATION hidratáló szemcseppek két olyan polimert tartalmaznak, amelyek együtt dolgoznak, hogy a károsodott sejtek a szem felületén regenerálódjanak. A Systane®HYDRATION hosszú távú védelmet és nagyobb hidratálást biztosít, mint a hialuronsav. A HP-guar és a hialuronsav kombinációja megköti a károsodott sejteket a szaruhártya epitéliumában, és fokozza a hidratálást és a nedvességet a szem felületének védelme érdekében. A nagyobb védettség mellett a Systane®HYDRATION szemcseppek segítik a szemek felületi helyreállítását.

A Systane Hydration szemcseppek használatára vonatkozó utasítások

A Systane®HYDRATION cseppek enyhítik a száraz szemek tüneteit azáltal, hogy ideiglenes enyhülést biztosítanak az égető érzés és az irritáció esetén. Minden nap használhatók hidratáláshoz és nedvesítéshez, még akkor is, ha hosszabb ideig viseli a kontaktlencséket. 3 hónapig használható első használattól számítva.

Zavarják a száraz vagy vörös szemek?

A Systane®HYDRATION szemcseppek a száraz szem szindróma ellen küzdenek. A kontaktlencséknek további nedvességet biztosítanak, különösen szeles vagy fagyos időjárási, valamint poros és száraz körülmények között. Használata biztonság bármikor, amikor a szem száraz vagy irritált.

Tulajdonságok - Systane Hydration szemcsepp 10 ml

Gyártó: Alcon
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

95%
51 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások (4)

Kérdése van?
Szabolcs Szelei

A lehető legkiválóbb és leghatékonyabb szemcsepp - természetesen Systane márka az Alcontól. Extra és hosszantartó hidratálást biztosít a szemnek, plussz kontaktlencsével is használható. Az összes többi műkönny, amit olykor még drágábban próbálnak eladni, mégcsak nyomába sem lép a Systane termékeknek. Az ára viszonylag drága (érthető módon), de sokszor akciósan is megvehető.

Balló Péter

Kiváló szemcsepp, de nagyon drágán adják. Biztos meg lehetne találni a módját, hogy 2600 körül legyen az ár. Lehetne kedvezményes ár 12 db tól

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Balló Péter!

Köszönjük visszajelzését. A weboldalon megtalálható termékek árát több tényező is befolyásolja, beleértve többek között azok gyártó által megszabott beszerzési árát és a piaci keresletet. Promóciókat tekintve gyakran kedveskedünk akciókkal és promóciókkal, amelyekről hírlevelünk, illetve a közösségi oldalakon lévő oldalaink segítségével tájékozódhat.

Üdvözlettel,

Alensa

Júlia

A létező legjobb műkönny, szinte újjászületik a szemem, miután becseppentettem és egész nap tart, nem kell vödörszám újracseppentenem napközben, mint a többit. Mehet a lencsére is közvetlenül.

Gizi

Optikában 4000ért vettem, soha többet optika. Ajánlom ezt a szemcsepet,