0 Ft

Nincsenek termékek a kosárban

Kosár tartalma

Szemüveggel a nappal szemben

Ha vényköteles szemüveget visel, nem mindig könnyű mit kezdeni a ragyogó, napsütéses körülményekkel, de természetesen fontos védeni a szemét a káros UV-A és UV-B sugarak ellen. Az ultraibolya sugárzás a retina károsodását és egyéb szemproblémákat, például szürkehályogot okozhat. Tehát elengedhetetlen, hogy szemeit mindig biztonságban tartsa. Ez a múltban általában a szemüveg és a napszemüveg közötti váltogatást jelentette. Napszemüveget azonban nem mindig készítenek látáskorrekciós céllal. Szerencsére rengeteg megoldásunk van Önnek. Webáruházunkban minőségi, vényköteles szemüveget is vásárolhat, és számos olyan funkcióval felszerelheti azt, amelyek megóvja majd Önt a naptól, a vakító fénytől és más erős fényektől. Vessen egy pillantást az opciókra.

Gyors navigáció

Clip-on napszemüvegek

Miért vásárolna külön pár szemüveget és vényköteles napszemüveget is, ha kapható szemüveg clip-on napszemüveg lencsékkel? A felkapcsolható napszemüveg lencsék lehetővé teszik, hogy a szemüveget bármikor azonnal átalakítsa. Ezek már évek óta elérhetőek, de napjainkban élik slágerüket!

Clip-on napszemüvegek

Még mindig nincs teljesen meggyőzve? Akkor fussa át a clip-on napszemüvegek néhány nagy előnyét:

  • Minden táskában elférnek. Kis helyet foglalnak és könnyen hordozhatóak.
  • Könnyen használhatóak. Legtöbbjük mágneses, így könnyen hozzákapcsolódnak a szemüveghez.
  • Spórolhat velük. Nem kell két külön pár szemüveget vásárolnia, és ezek általában lényegesen olcsóbbak is, mint a vényköteles napszemüvegek.

Ne felejtse el, hogy a tökéletes illeszkedés érdekében fontos olyan clipeket vásárolni, amelyek megfelelnek az Ön által használt szemüvegmodellnek. Clip-on készletek széles választékával állunk rendelkezésére!

Vásároljon Clip-on napszemüveget

UV-szűrős, átlátszó lencsék

Az összes szemüveglencséhez standard lencsekezelések tartoznak, beleértve az UV-szűrőt is. Ez azt jelenti, hogy extra költségek nélkül, minden tőlünk vásárolt szemüveg védelmet ad a káros UV-sugarakkal szemben. Ez a kezelés azonban nem óvja a szemét a ragyogó fénytől, és nem segíti a jobb látást, ha napsütéses az idő.


UV-szűrő átlátszó lencsékhez

Sötétedő lencsék

Kínáljuk a sötétedő lencsék opcióját is, amiket fotokróm vagy átmeneti lencsék néven is ismerhet. Ez a kezelés mind az egyfókuszú, mind a multifokális lencsékhez elérhető. Ezek a speciális lencsék automatikusan alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz. Ez azt jelenti, hogy kivilágosodnak és tisztává válnak, ha bent, vagy gyenge fényviszonyok között tartózkodik. Ha pedig erős fényviszonyok között találja magát vagy napos helyen van, a lencsék sötétebbek lesznek. Ez a speciális lencse típus az 1960-as évek óta létezik, ám a technológia azóta hatalmasat fejlődött.

Sötétedő, átmenetes lencsék

A sötétedő lencsék a következő előnyökkel járnak:

  • Kényelmesek. Nem kell váltogatnia a napszemüveg és a normál szemüveg között.
  • A világos és sötét közötti átmenet simán és gyorsan zajlik.
  • Átfogó UV-védelmet kínálnak.
  • Különböző színekben elérhetőek.
  • Kompatibilisek minden kerettel.
  • Pénzt takarítanak meg Önnek, mivel megszüntetik az igényt külön szemüvegre és napszemüvegre.

Vényköteles napszemüveg

Ezen kívül lehetőséget kínálunk arra is, hogy a szemüveget egy megfelelő, receptre szóló napszemüveggé alakítsa, annak érdekében, hogy megvédje a szemeit az UV-sugaraktól. Vényköteles szemüvege így egy állandó árnyalatot kap. Annak függvényében, hogy mennyire sötét lencsékkel bíró, vényköteles napszemüveget szeretne, 50, 75 vagy 85 százalékos árnyalást választhat. A 85%-ban színezett lencsék felelnek meg a normál napszemüvegeknek abban a tekintetben, hogy azok képesek megvédeni a szemét az éles fényektől. Barna, szürke vagy zöld színárnyalatú lencsék közül választhat. Ha úgy dönt, hogy az egyfókuszú vagy a multifokális lencséket egy receptre szóló napszemüveggé alakítja, akkor a kedvenc szemüvegkereteit stílusos napszemüveggé alakíthatja, remek áron. Vessen egy pillantást a szemüvegkeretek választékára!

Vényköteles napszemüveg
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one dpd Zásilkovna Fáma Futárszolgálat Sprinter
Top