Szemüveg rendelése - lépésről lépésre

Hogy működik a dioptriás szemüveg rendelése webshopunkon? Széles választékunknak köszönhetően könnyen megtalálhatja a tökéletes keretet. Az alkábbi leírás szerint tudja az adott keretet egyedi lencsékkel ellátni:

Határozza meg a dioptriás szemüveg típusát

Először is, meg kell határoznia, hogy egyfókuszú szemüvegre van-e szüksége távolra vagy közelre. Van receptje progresszív szemüvegre, amely minden távolságra tiszta látást biztosít? Vagy egyszerűen csak vényköteles számítógépes szemüveget szeretne, amely megvédi a szemét a képernyők és kijelzők által kibocsátott túlzott kék fénytől?

Töltse fel receptjét, vagy használja előző rendelése paramétereit

Ezt követően adja meg receptjét, manuálisan megadva a paramétereket, vagy lefényképezve és feltöltve, akár az előző rendelés paramétereit felhasználva.

A legkényelmesebb mód a recept feltöltése. A rendszer megkéri Önt, hogy nevezze el receptjét , és jelezze, mikor állította ki a szemész. Feldolgozzuk a paramétereit és befejezzük megrendelését. Receptjét azonnal feltöltheti fiókjába is.

Töltse fel receptjét most

Adja meg a PD értéket (Pupillatávolság)

A Pupillatávolság (PD) a pupillák közötti távolság milliméterben. A receptjén két értékként (mindkét szemhez egy) vagy csak egy értékben (mindkét szemre együtt) találhatja meg.

Ha nem ismeri vagy nem látja a PD értéket, online megmérheti webkamerája vagy kamerája és bármilyen mágnescsíkos kártya segítségével. Bővebb információ

Lencsevastagság

Receptje alapján rendszerünk automatikusan beállítja az optimális lencsevastagságot. Minél összetettebb egy recept, annál vékonyabbnak kell lennie a lencséknek a hatékonyság érdekében. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít, ha nem biztos abban, hogy melyik lehetőséget válassza.

Válasszon lencséihez további funkciót

Lencséinket 5 speciális réteggek készítjük el, melyek mindegyike ingyenes. További szolgáltatásokat is kínálunk, melyeket kívánság szerint a lencséihez is hozzáadhatunk: kékfény szűrő, sötétedő lencsék, napszemüveglencsék vagy egyéb.

Ha progresszív szemüveget választott, az 5. lépésben ki kell választania a lencsék „látómezőjét”. A fejlettebb látómező választása javítja a lencsék kényelmét és minőségét. A fejlettebb lencsetechnológiák segítenek csökkenteni a perifériás torzításokat, és kiszélesíteni az optikai zónákat a közepes és közeli távolságokhoz.

Tegyen mindent a kosarába, és véglegesítse megrendelését

A rendelés elkészült! Új szemüvegét hamarosan házhoz szállítjuk!

Ha kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgála­tunkhoz e-mailben vagy telefonon. Örömmel segítünk a megrendelésben. Részletesebb információkat az oldalon találhatFAQ - Szemüveg.

Vásároljon szemüveget