Az alensa.hu színes kontaktlencse útmutatója

Fontolgatta már, hogy kipróbáljon egy új szemszínt? Vagy gondolkozott azon, hogy kihangsúlyozza az eredeti szemszínét? Ez mind lehetséges, ha színes kontaktlencsét visel. A színes lencsék rendelkezhetnek dioptriával vagy forgalmazhatják ezeket dioptria nélkül is. A színes dioptria nélküli kontaktlencséket kozmetikai lencséknek is nevezik. A színes lencsék választékos megjelenésben és különböző jellemzőkkel rendelkeznek. Éppen ezért bízunk abban, hogy ez a rövid, színes kontaktlencsékről szóló összefoglaló hasznos lesz az olvasó számára.

Kiemelés, fedés, vagy őrülten színes kontaktlencsék?

Mivelhogy különböző színes kontaktlencse típusok léteznek, lebontottuk ezeket a leggyakoribb kategóriákra. Az Ön szemszínére a további külső faktorok, fényviszonyok, smink, ruházat és ruházati kiegészítők mind hatással lesznek, és így a színes kontaktlencsék végső színhatására is. A kiemelő kontaktlencsék a legtermészetesebb változást biztosítják, míg a fedő kontaktlencsék teljesebb lefedettséget biztosítanak. Természetesen ha drámai változást szeretne egy partira vagy kiegészítőként a ruházatához, akkor arra is van lehetőség.

Kiemelő színes lencsék, a természetes szemszín kihangsúlyozására

kiemelő színes kontaktlencsék intenzívebbé teszik a szemek színét. Ezekkel a kontaktlencsékkel lehetséges, hogy a világosabb szemszínből sötétebb szemszínt varázsoljunk, de a kiemelő kontaktlencsékkel a sötétebb szemszín árnyalatból nem lesz szemmel láthatóan világosabb árnyalat. A kiemelő kontaktlencsék megfelelőek azok számára, akik nem akarják szemszínük drámai változását. A zöld vagy kék szeműek részére a FreshLook Dimensions színes kontaktlencse az Alensa.hu webshopból kiváló választás lehet.

Fedő kontaktlencsék, a szemszín megváltoztatására

fedő kontaktlencsék arra lettek tervezve, hogy eltakarják a természetes szemszínt. Ha azt tervezi, hogy teljesen megváltoztatja a szemeinek színét, a fedő kontaktlencse lesz a legjobb választás. Erre példa a TopVue Color, FreshLook Colorblends, és az Air Optix Colors kontaktlencsék még a barna szemszínt is hatékonyan fedhetik.

Őrült és cosplay kontaktlencsék, a drasztikus változásért

Szeretne egy kicsit vadabb szemszínt? Vagy egy tökéletes ruházati kiegészítőt? A Crazy kontaktlencsék közül választhat, amelyek dioptriával is megvásárolhatóak. Lepje meg környezetét macska- vagy vámpírszerű szemekkel. De a Crazy lencsék a Halloween-i bulira is szuper kiegészítők lehetnek. .

A színes kontaktlencsék ápolása

Emlékezzen arra, hogy a színes kontaktlencsék ápolására ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a normál kontaktlencsékre. Ha a kényelmet keresi, akkor a napi színes kontaktlencséket ajánljuk. Havi és negyedéves kontaktlencsék drágábbak lehetnek, és ezeket naponta kell tisztítani. Fontos itt megjegyeznünk, hogy nem ajánljuk, hogy meghaladja az előírt kontaktlencse viselési időtartamot.

Ha egy merőben új megjelenést szeretne, vagy csak egy kis tündöklést szeretne belecsempészni a hétköznapjaiba, akkor a színes kontaktlencsék közül bármikor megtalálhatja az Ön számára kedves választást.

Hozzászólások (12)

Válasz # - Törlés
#103
Pinter Elizabet

Egy ejszakara nenn hagytam a szines kontaklencsèm . Remelem nem lesz baja a szememnek vagy igen? Es az utanna kovetkezo napom se vennem ki màr. Majd csak este . Kerdesem hogy ez nem baj?

#115
info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! Köszönjük megkeresését. A javasolt módszer bármely lencsénél, (kivéve ha az egy napi lencse) hogy a lencséket naponta tisztítja megfelelő folyadékkal, illetve nem használja őket napi 12–14 óránál tovább, így előzve meg a lerakódásokat. Amennyiben kiterjesztett viselésű terméket használ, kérjűk konzultáljon orvosával erről.

#93
Huszka Ágnes

Szép napot! Szeretnék érdeklődni,hogy pontosan hány órát javasollt hordani naponta a színes dioptriás lencséket?Most kiterjesztett viselésre alkalmasat hordok,nem alszom benne,viszont kb.16 órát viselem egyszerre. Köszönöm.

#95
info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Minden gyártó más-más anyagból készíti lencséit, ezért a hordhatási idejük is különböző.

#89
Szabina

Udvozlom! Korabban rendeltem Air Optix Colors dioptrias lencset ugyanolyan parameterekkel mint a sima, ( az is olyan markaju volt ) mégis homalyosan lattam vele es elcsuszkalt a szememrol. Igy bizalmatlan lettem a szines lencsekkel. Lehet, hogy masik fajta lencsevel kellene probalkoznom? Koszonom elore is a valaszat!

#96
info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A lencsék specifikusan reagálnak minden szemre, ezért nincs általánosan megfelelő lencse mindenki számára. Minden gyártó más anyagot használ kontaktlencséik előállításához, s ezek nem mindig kompatibilisek az adott személy szemre vonatkozó kondícióját.

#84
Kusnyarik Renáta

Üdvözlöm! Olyan kontaktlencsét keresek Önöknél, ami havi hordási idejű, 14.2 átmérőjű és a görbület 8.4. Sajnos eddig csak napi lencsét találtam, máshol is, de én havit szeretnék. Köszönöm a választ! Üdvözlettel, Kusnyarik Renáta

#85
info@alensa.hu

Tisztelt Kusnyarik Renáta!

A kombinációval sajnos nem található termék oldalunkon a színes lencsék kategóriájában.

Üdvözlettel,

Alensa

#82
Angéla

Kék a szemem, barna esetleg zöld szín mennyire jól fedné a természetes szem színét?

#83
info@alensa.hu

Tisztelt Angéla!

Köszönjük kérdését! Az általános tapasztalat alapján világosabb szemeket a lencsék könnyebben takarnak, mint sötétebb árnyalatokat, azonban a színes lencsék viselése során tapasztalt eredmény nagyon változó. Javaslom, hogy megrendelés előtt, amennyiben a termék oldalán elérhető Instagram-os szemléltető kép, ellenőrizze a lencse általi valós takarást, illetve azt, hogy a képen szereplő személy szemszíne milyen eredetileg.

Üdvözlettel,

Alensa

#17
Andrásné

Top vue color Színes lencséből nem talàltam 8.40 Bc-t és a 8.60 kicsit csúszkàl a szememen!!Van színesben egyàltalàn 8.40???

#18
info@alensa.hu

Tisztelt Vásárlónk!

A TopVue Color kontaktlencse 8.6-os BC-vel kerül gyártásra, ami nem változtatható. Sajnálatos módon kínálatunkban nem szerepel 8.4-es görbületű színes kontaktlencse.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one dpd Zásilkovna
Top