Színes kontaktlencse

Rendezés szempontja:

Színes kontaktlencse használatakor a végeredményt többféle tényező befolyásolhatja: a fényviszonyok, a viselt ruházat, a természetes szemszín. Ezt vegye figyelembe színes kontaktlencse választásánál, különösen akkor, ha sötét szemszínnel rendelkezik!

Akár látásjavító színes kontaktlencsét szeretne, vagy csak kozmetikai célra, a külseje megváltoztatásához, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet. Kiváló minőségű színes kontaktlencséket kínálunk olyan neves gyártóktól, mint az Alcon (korábban Ciba Vision), TopVue vagy a MaxVue Vision.

Átmenetileg, vagy hosszú távra szeretné megváltoztatni a szemszínét? Kínálatunkban megtalálja a Freshlook napi színes kontaktlencséket, és az Air Optix havi színes kontaktlencséket, melyek komolyabb változást adnak, legyen szó a szemszínének kiemeléséről, vagy teljes megváltoztatásáról.

Ajánljuk a TopVue Color színes kontaktlencséket, melyek elérhetőek zöld és zafír árnyalatban, valamint a FreshLook Colorblends színes kontkaktlencséket, melyek 12 természetes árnyalatban elérhetőek. Ha valami extravagánsra vágyik, a weboldalunkon jó helyen jár. Akár a tökéletes Halloween jelmez kiegészítőjét keresi, akár más alkalomra szeretne egy izgalmas, színes kontaktlencsét, mintás, modern lencséink nem fognak csalódást okozni.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top