Thealoz Duo szemcsepp 10 ml

5 890 Ft
99% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 02.03. Jellemzők kiválasztása ...
Személyes átvétel (1-2 munkanap) 490 Ft *
Sameday (1–3 munkanap) 690 Ft *
Express One (1–3 munkanap) 790 Ft *
Magyar Posta (2–3 munkanap) 790 Ft *
* Ingyenes kiszállítás 17 500 Ft feletti megrendelésekre
5 890 Ft
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén

Thealoz Duo 10 ml szemcsepp

A Thealoz szemcsepp segít enyhíteni az irritációt és a szem fáradtságát. Ez a semleges (pH 7) formula nedvesíti a szem felületét és hatékonyan küzd a száraz szem szindrómával szemben. Szükség esetén 4-6 csepp naponta alkalmazható. A Thealoz Duo cseppek nem tartalmaznak tartósítószereket, és kontaktlencsék viselése közben is használhatók. 10 ml-es kiszerelés. Felnyitás után legfeljebb 3 hónapig használható.

A Thealoz Duo formula ötvözi a thehalózt és a hialuronsavat. Mindkét anyag természetesen megtalálható az emberi testben, és képes a szövetek hidratálására és regenerálására, valamint a könnyeinek természetes egyensúlyának helyreállítására.</ p>

Effektív szem megerőltetés ellen

Fáradtság, irritáció, szemvörösség, szárazság és égő szemek különböző külső hatások miatt fordulhatnak elő, az időjárástól kezdve a gyakori számítógépes munkáig. A Thealoz Duo szemcseppek kiváló megoldást nyújtanak ezekre a problémákra. A száraz szem szindróma (mérsékelt vagy súlyos fokozatú) kezelésére is erősen ajánlott.</ p>

A forradalmi ABAK rendszer

A Hyabak a szabadalmaztatott ABAK adagolási rendszert alkalmazza, amely minden esetben következetes adagolást eredményez. Az üveg 300 cseppet tartalmaz. Ez az egyedülálló adagolási rendszer segít kivédeni a szennyeződéseket és a baktériumokat, miközben a cseppek sterilek maradnak.

Tulajdonságok - Thealoz Duo szemcsepp 10 ml

Gyártó: Thea
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Tartósítószerek: Nem
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Vélemények

99%
160 vásárlónk ajánlja ezt a terméket a vélemények nincsenek ellenőrizve

Hozzászólások (2)

Kérdése van?
Virag

Is it possible to apply this product directly on contact lense?

Válasz info@alensa.hu

Dear Customer,

Yes, this product can be used directly on the contact lenses while wearing them.

Biro Ilona

Azt értem, hogy a felnyitás után három hónapig használhatom, de azután vehetem a következőt szünetelés nélkül? Köszönöm ha válaszolnak. Egyenlőre kellemes a használata.

Válasz info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

A lencsék csereütemterve a használati idejükre vonatkozik, mivel, ha tovább használná a lencsét, mint ahogy az elő van írva, a lencse anyagfáradásának következtében venné észre, hogy egyre kellemetlenebb a viselete, valamint akár egészségügyi problémához is vezethet. A legtöbb lencsét 12-16 óránál tovább egy nap nem szabad használni, hacsak nincs feltüntetve a termék információi közt, hogy éjjeli kiterjesztett viselésre is alkalmas. Az elhasznált lencsék után a következőt eszerint az információk szerint érdemes tovább használni.