Tommy Hilfiger TH 1475 35J

Női
Szemüveg mérete Mi a méretem?
136 mm
Egyéb méretek
21 mm
145 mm
45 mm 50 mm
Raktáron
Útnak indítás becsült dátuma kedd 02.07.
Ingyenes ajándék akár 2 900 Ft értékben, 24 000 Ft feletti rendelések esetén
Hitelességi garancia
45 960 Ft 33 090 Ft Kedvezmény -28%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 45 960 Ft

A Tommy Hilfiger-ről

A híres divattervező, Tommy Hilfiger kifejlesztette saját szemüvegeit is, amelyek ideálisak a mindennapi megjelenéshez. Függetlenül attól, hogy melyik formát preferálja, minden Hilfiger szemüveg teli találat lesz.


A szemüvegről

A panthos, más néven teáscsésze forma a kerek és ovális formák divatos kombinációja. A keret színe rózsaszín, amely egy olyan szín, ami minden bizonnyal felhívja majd mások figyelmét szemeire. Az anyag könnyű és tartós műanyagból készül. Szeretné látni, hogy ezek a szemüvegek tökéletesen illenek-e Önhöz? Tekintse meg őket közelebbről a virtuális felpróbálás funkció segítségével!

Eredeti termékek

Csak eredeti márkákat és termékeket értékesítünk. A szemüvegek az Alensa-tól való megrendelés esetén a legtöbb esetben raktáron vannak, így a lehető legrövidebb idő alatt az Ön ajtajáig tudjuk azokat szállíttatani. Törekszünk a legteljesebb vevői elégedettségre. Amennyiben termékeink nem felelnek meg az elvárásainak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal, akik a legjobb megoldás elérésére törekednek.