TopVue Air for Astigmatism (3 db lencse)

5 110 Ft 4 950 Ft
100%
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 09.29.
Hozzáadás a rendeléshez
1790 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
5 110 Ft 4 950 Ft
Csomagtervek
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencséket a magas oxigénáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozicionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism 1 darabos és 6 darabos kiszerelésben is elérhető.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az ízületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

A TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszferikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkopikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 3 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 45%
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: TopVue Air for Astigmatism
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények (19)

100%
2x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%

Most kezdtem használni az első párat, nem hittem volna hogy ennyire jó lesz. Remélem továbbra sem lesz rossz tapasztalatom. A kiszállitás is nagyon gyors volt mindössze 2 nap. Köszönöm szépen!!

100%

Jó napot! Ha a BC a legutóbbi lencsémen 8,7 akkor a 8,6-os nekem már nem jó, nem fog illeszkedni? Vagy ilyen kis érték eltérés nem számít? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt Illés Éva!

A BC ilyen eltérésénél is előfordulhat illeszkedési probléma.

Szakértői válaszért ezzel a kérdéssel kérem forduljon szemészéhez.

Üdvözlettel,

Alensa

Nem értékelt

5 év AirOptix után váltottam, és nem bántam meg! Kénytelen voltam váltani, mert folyamatosan problémáim voltak a lencsékkel, vödörszámra locsoltam a szemcseppet, folyamatosan gyulladásban voltak a szemeim, a lencsét kényelmetlen volt viselni, folyamatosan jelen volt az idegen anyag érzés, mindig úgy éreztem, ki akar esni, többször láttam homályosan, és nagyon viszkettek a szemeim. Aztán kipróbáltam a TopVue-t, és minden problémám azonnal elmúlott. Kényelmes, észrevehetetlen, kicsit sem irritálja a szemeimet... és még az ára is kedvező... nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel!

Nem értékelt

Üdvözlöm! Azt hiszem az én egyik lencsémmel baj van/volt,mert szétszakadt és szétmállott 2hét viselés után :-(

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy értesített minket és sajnáljuk, hogy ez történt. A küldött képek alapján a reklamációt dokumentáltam és holnap jelenetkezünk a végleges válasszal. Köszönjük szépen a türelmét és a megértését.

Üdvözlettel,

Alensa

Nem értékelt

Ez a kontaktlencse rendelés asztigmia korrigálására megfelelő? És azt szeretném kérdezni, hogy tudják-e a TopVue kontaktlencsét ajánlani?

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm! Erre a kontaktlencsére nem érkezett még panasz. De kontaktlencsét sajnosnem fogok tudni ajánlani. Kérem forduljon az optikusához, és azt a kontaktlencsét válassza, amit a specialista meghatározott.

Nem értékelt

Az Acuvue Oasys Astigmatism kontatklencsék víztartalmát és oxigénáteresztő képességét néztem ehhez a lencséhez. Kiváncsi vagyok a TopVue Astigmatism lencsék minőségével kapcsolatban. Nagyon örülnék ha beválna, mert a BC megegyezik, és jobb az ára is. Tudna nekem segíteni abban, hogy létezik összehasonlítás a két kontaktlencséről? Köszönöm, Zsuzsa

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm kedves Zsuzsa!

Összehasonlító dokumentummal nem rendelkezek. A TopVue Asitgmatism és az Acuvue Aosys for Astigmatism kontaktlencsék leírását az alensa.hu oldalon találja meg.

Miklós

Nem értékelt

Üdvözlök mindenkit! 2 nap alatt megkaptam a megrendelésemet :) Ez normális? :) Köszönöm szépen!

Nem értékelt

Asztigmatizmus kontaktlencsék között volt még egy ami bevált, de a TopVue és a Gelone páros árban sokkal jobb. Ez a legfőbb ok, amiért itt vásárolok. Megtakarítok, de 13e forintot mindig elérem.

Nem értékelt

A Topvue lencse használata során azonnal feltűnt , hogy kényelmes lencse, jól illeszkedik. Az ára is megfelelő. Annak külön örülök, hogy majdnem mindig kapok emailt amiben tájékoztatnak az aktuális kedvezményekről. Az alensa Facebook oldalán jobb a kedvezmény tájékoztatás.

Nem értékelt

Kontaktlencse webshop : elégedett vagyok vele. Az árak és a szálíltás is rendben van. Kontaktlencse rendelés online : gyors és egyszerű, 3 lépésben megtörtént a rendelés. Kontaktlencse rendelés telefonon : volt vagy 3 perc, a vevőszolgálatos felvette az adataimat és rendelt helyettem. Kontaktlencse : kellett várnom pár hetet, ami normális, a lencsék jó minőségűek voltak.

Nem értékelt

Valószínűnek tartom, hogy a jó árak miatt van ekkora érdeklődés a TopVue termékek iránt. A TopVue Astigmatism elég jó döntésnek bizonyult.

Nem értékelt

Az alensa webshop szuper szolgáltatást ad, és 2 napos kiszállítást vállalt amit tartott is.

Nem értékelt

Én még csak megrendeltem, de érdekes, mert a leadott paraméterekkel egy héten belül igérik a kiszállítást, más kontaktlencsénél ugyanazzal a paraméterrel 3 hét :O Valamit nagyon tudhatnak az alensa.hu webshopban :)

Nem értékelt

Az eddigi tapasztalataim alapján én elégedett vagyok az alensa webshop teljesítményével.

Nem értékelt

A topvue astigmatism asztigmatizmust kezelő kontaktlencse kényelmes. A webshop kollégái segítőkészek. A kiszállítást az Alensa javította. A harmadik rendelést egy héten belül megkaptam.

Nem értékelt

Elégedett vagyok ezzel a kontaktlencsével.

Nem értékelt

Kényelmes volt a Topvue astigmasim kontaktlencse. Az árral és a szállítással és az egész szolgáltatással elégedett vagyok.

Nem értékelt

A kontaktológusommal megegyzetünk, hogy kipróbálom a topvue asztigmatizmus kontaktlencsét, mert nem ismertem. Kényelmes volt.

Nem értékelt

A topvue tórikus kontaktlencséje meglepően kényelmes, és a kiszállítási idő is reális. Az ára is elfogadható szerintem.

Hozzászólások (27)

Kérdése van?

Kontaklencse

Barbara

Azt szeretném kérdezni, hogy a lányom már régóta használ kontaklencsét. Bemérték a szemét a következő adatok vannak: SPH jobb -, Bal: -2,5 CYL -0,75 BC 8,7. Tudan nekem ajánlani ezen adatok alapján kontaklencsét, amit tudnék Önöktől rendelni. Várom szíves válaszukat. Üdvözlettel: Molnárné Almási Barbara

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! Sajnos mi csupán a termékek forgalmazásával foglalkozunk, ahhoz viszont, hogy kiderüljön, hogy milyen kontaktlencse az ideális, az orvos szakvéleményére vizsgálat alapján történik. A paramétereken kívül fontos, hogy a kontaktlencse anyaga befogadó legyen a szemnek, illetve, hogy milyen vízátartalmú és oxigénáteresztő lencsére van szükség, ezért a vizsgálat mindenképp javasolt. Felhívnám figyelmét a TopVue lencsékre vonatkozó pénzvisszafizezési garanciánkat: https://www.alensa.hu/…arancia.html

cilinder

Éva

Kedves Alensa! Érdeklődnék az iránt, hogy ha az orvosom az egyik szememre a -3,5 dioptria mellett -1,5-ös cilindert írt fel, és a CooperVision és a TopVue sem tart ehhez a dioptriához 1,5-ös cilindert, akkor mi a teendőm? Szeretném kipróbálni a TopVue kontaktlencsét, megtehetem azért így is? Köszönöm és várva válaszukat!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Éva!

Köszönjük kérdését! Hasonló esetben általában az alacsonyabb (-1,25-ös) cilinderrel rendelkező lencsék jelentik az ideális megoldást. Azonban mivel ez nem minden esetben igaz, érdemes egyeztetni szemész szakemberével, hogy ez az Ön esetében is megfelelő lenne-e.

A TopVue lencsék esetleges kipróbálásával kapcsolatban felhívnám szíves figyelmét a márkára – bizonyos feltételekkel – vonatkozó pénzvisszafizetési garanciára.

Üdvözlettel,

Alensa

kontaktlencse

Edina Vincze

Airoptix for Astigmatism lencsét használok viszont megláttam hogy olcsóbb alternatívának mutatja az oldal a Topvue Astigmatism lencsét. valóban alternatíva lenne? helyettesítheti az Airoptix lencsét?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vincze Edina!

Köszönjük kérdését! Az Ön által említett Air Optix termék oldalán, gazdaságos alternatívaként feltüntetett TopVue termék viselőtől függően valóban jó választás lehet. Új lencsére váltás előtt viszont mindenképpen ajánlott konzultálni szemész szakemberrel, hogy szakértői véleményt kaphasson.

Felhívnám a figyelmét arra, hogy bár a két termék megegyező korrekciós típussal rendelkezik, de a TopVue termékének alapgörbülete (BC) 8.60-os, amely eltér az Ön által használt Air Optix ilyen jellegű paraméterétől. Ezen kívül a termékek átmérője (DIA), alapanyaga, oxigénáteresztő képessége, víztartalma között is van eltérés. Fontos különbség, hogy a TopVue lencse egyáltalán nem alkalmas kiterjesztett vagy éjszakai viseletre sem.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Szandra

Az első párat használni tökéletes érzés volt, viszont kb 3 hét után az egyik folyamatosan elcsúszkált a szememről. Az egyik elcsúszásnál alig tudtam kivenni és el is szakadt. A következő párral homályosan láttam, és a fejem is fájt állandóan. Olyan szintű látászavaraim voltak, hogy azt hittem felcseréltem a két oldalt, így két hét szenvedés után kuka. A harmadik párnál ugyanez előjött. Én csalódtam benne.

kontaktlencse

Norbert

Tengely értékeknél csak 10 fokonként lehet választani. Amennyiben nekem 175 fokos van felírva, akkor a 170 vagy 180 fokos a megfelelő?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Norbert!

Ebben az esetben az alacsonyabb érték az ajánlatosabb, azonban mindenképp ajánljuk, hogy kérje ki egy szemész szakorvos tanácsát.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Bélteki Csilla

Kérdezni szeretnék! A cylinder kiválasztásánál nincs lehetőség -1,50 eset választani, de nekem az egyik szememre ilyen cylinder kellene. Mért nincs erre lehetőség? Szemész vizsgálta be a szemem, pontosan bemérték milyenre van szükségem.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Bélteki Csilla!

Ilyen esetben a legközelebbi alacsonyabb érték a mérvadó, azonban kontaktlencsék esetében a recepten nem szerepel –1.50 cylinder. Valószínűleg az Ön receptje szemüvegre szól, nem kontaktlencsére. Kérjük, konzultáljon szakorvossal, aki át tudja kalkulálni ezeket az értékeket kontaktlencse viseléshez szükséges értékekre.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Pásztorné Mária

Annyira örülök hogy rátaláltam ezekere a lencsékre. Azóta sokkal kevesebb pénzt kell kontaktlencsére költenem, mégis jó minőségű lencséket kapok. Érdemes kipróbálni! Üdvözlettel Pásztorné Mária

Téma

Márta

A TopVue Air for Astigmatism (3 db lencse) kiszerelésnél is ezt az üzenetet írja ki, hogy " Jelenleg nincs raktáron. 8-9-hét". Akkor miért írják azt, hogy több mint ezer db van araktáron? Tisztelettel!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Márta!

A TopVue Air for Astigmatism rengeteg kombinációval elérhető és raktárról azonnal szállítható, azonban előfordulhat, hogy bizonyos paraméter kombinációk éppen nincsenek készleten.

Köszönjük megértését!

Üdvözlettel,

alensa.hu

Téma

Márta Schulczné Pacher

Amikor megrendelem a Top Vue Air for Astigmatism lencsét, az oldal azt írja ki, hogy jelenleg nincs raktáron, 8-9-hetet kell várakozni. Egyébként meg azt olvasom, hogy a központi raktáron több, mint 1000 db van. Nagy szükségem lenne a lencsére, mert a régivel már nem látok jól, és ez az utolsó darab. Mit tegyek? Schulczné Pacher Márta

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Schulczné Pacher Márta!

Sajnos az összes létező kombinációval nem tudunk raktáron tartani tórikus lencsékből. Amennyiben ennél a kiszerelésnél az Ön paramétereivel a rendszer azt írja ki, hogy nincs raktáron, kérjük, nézzen utána az 1 darabos és a 6 darabos kiszerelésű lencséknek is. Amennyiben mindenhol ez a hibaüzenet jelenik meg, a beszerzése sajnálatos módon várni kell.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Téma

Zsuzsanna

Gyors kiszállítás és a rendelés is egyszerű, elégedett vagyok.

Téma

Dávid

5 év AirOptix után váltottam, és nem bántam meg! Kénytelen voltam váltani, mert folyamatosan problémáim voltak a lencsékkel, vödörszámra locsoltam a szemcseppet, folyamatosan gyulladásban voltak a szemeim, a lencsét kényelmetlen volt viselni, folyamatosan jelen volt az idegen anyag érzés, mindig úgy éreztem, ki akar esni, többször láttam homályosan, és nagyon viszkettek a szemeim. Aztán kipróbáltam a TopVue-t, és minden problémám azonnal elmúlott. Kényelmes, észrevehetetlen, kicsit sem irritálja a szemeimet... és még az ára is kedvező... nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel!

Téma

Andrea

Üdvözlöm! Azt hiszem az én egyik lencsémmel baj van/volt,mert szétszakadt és szétmállott 2hét viselés után :-(

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy értesített minket és sajnáljuk, hogy ez történt. A küldött képek alapján a reklamációt dokumentáltam és holnap jelenetkezünk a végleges válasszal. Köszönjük szépen a türelmét és a megértését.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Teréz

Ez a kontaktlencse rendelés asztigmia korrigálására megfelelő? És azt szeretném kérdezni, hogy tudják-e a TopVue kontaktlencsét ajánlani?

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm! Erre a kontaktlencsére nem érkezett még panasz. De kontaktlencsét sajnosnem fogok tudni ajánlani. Kérem forduljon az optikusához, és azt a kontaktlencsét válassza, amit a specialista meghatározott.

Téma

Kérdés

Az Acuvue Oasys Astigmatism kontatklencsék víztartalmát és oxigénáteresztő képességét néztem ehhez a lencséhez. Kiváncsi vagyok a TopVue Astigmatism lencsék minőségével kapcsolatban. Nagyon örülnék ha beválna, mert a BC megegyezik, és jobb az ára is. Tudna nekem segíteni abban, hogy létezik összehasonlítás a két kontaktlencséről? Köszönöm, Zsuzsa

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm kedves Zsuzsa!

Összehasonlító dokumentummal nem rendelkezek. A TopVue Asitgmatism és az Acuvue Aosys for Astigmatism kontaktlencsék leírását az alensa.hu oldalon találja meg.

Miklós

Téma

Csenge

Üdvözlök mindenkit! 2 nap alatt megkaptam a megrendelésemet :) Ez normális? :) Köszönöm szépen!

Téma

Ilus

Asztigmatizmus kontaktlencsék között volt még egy ami bevált, de a TopVue és a Gelone páros árban sokkal jobb. Ez a legfőbb ok, amiért itt vásárolok. Megtakarítok, de 13e forintot mindig elérem.

Téma

Szilvike

A Topvue lencse használata során azonnal feltűnt , hogy kényelmes lencse, jól illeszkedik. Az ára is megfelelő. Annak külön örülök, hogy majdnem mindig kapok emailt amiben tájékoztatnak az aktuális kedvezményekről. Az alensa Facebook oldalán jobb a kedvezmény tájékoztatás.

Téma

T. Réka

Kontaktlencse webshop : elégedett vagyok vele. Az árak és a szálíltás is rendben van. Kontaktlencse rendelés online : gyors és egyszerű, 3 lépésben megtörtént a rendelés. Kontaktlencse rendelés telefonon : volt vagy 3 perc, a vevőszolgálatos felvette az adataimat és rendelt helyettem. Kontaktlencse : kellett várnom pár hetet, ami normális, a lencsék jó minőségűek voltak.

Téma

Kiss Eszter

Valószínűnek tartom, hogy a jó árak miatt van ekkora érdeklődés a TopVue termékek iránt. A TopVue Astigmatism elég jó döntésnek bizonyult.

Téma

Kovács Marci

Az alensa webshop szuper szolgáltatást ad, és 2 napos kiszállítást vállalt amit tartott is.

Téma

Szabó Pista

Én még csak megrendeltem, de érdekes, mert a leadott paraméterekkel egy héten belül igérik a kiszállítást, más kontaktlencsénél ugyanazzal a paraméterrel 3 hét :O Valamit nagyon tudhatnak az alensa.hu webshopban :)

Téma

Imre Péter

Az eddigi tapasztalataim alapján én elégedett vagyok az alensa webshop teljesítményével.

Téma

Luca

A topvue astigmatism asztigmatizmust kezelő kontaktlencse kényelmes. A webshop kollégái segítőkészek. A kiszállítást az Alensa javította. A harmadik rendelést egy héten belül megkaptam.

Téma

Halmosi G.

Elégedett vagyok ezzel a kontaktlencsével.

Téma

Laczó Dávid

Kényelmes volt a Topvue astigmasim kontaktlencse. Az árral és a szállítással és az egész szolgáltatással elégedett vagyok.

Téma

Ildikó

A kontaktológusommal megegyzetünk, hogy kipróbálom a topvue asztigmatizmus kontaktlencsét, mert nem ismertem. Kényelmes volt.

Téma

Gábor

A topvue tórikus kontaktlencséje meglepően kényelmes, és a kiszállítási idő is reális. Az ára is elfogadható szerintem.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna