TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)
TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse) - TopVue
TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse) TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

9 480 Ft
elsődleges jellemzők

kedd 23.1.

Tisztító
blank
9 480 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Eszter Varga

Az lenne a kérdésem, hogy sokáig gondolkoztam , hogy kipróbáljam e ezt a lencsét, és egy hete rendeltem... de egyszerűen nem tudom viselni.. ha egy egy lencse hiányzik a dobozból, van valami mód visszaküldésre? vagy mit tudok tenni?

info@alensa.hu

Tisztelt Varga Eszter!

Az Ön által megadott e-mail címre elküldtem a teendőkkel kapcsolatos információkat.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Horváth Dániel

Üdvözlöm! Ismerősöm ajánlotta Önöket és ezt a típusú lencsét, mivel neki nagyon bevált és minden előző lencsénél viselt problémája megszűnt. És árban is sokkal kedvezőbb mint más asztigmia javító lencsék. Érdeklődnék, mennyi idő múlva érkezne meg a lencse? Üdv: Horváth Dániel

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Dániel!

A tórikus lencséket nem tartjuk raktáron az összes létező paraméterrel, azonban egyes kombinációjú lencsék megtalálhatóak raktáron. Ha kiválasztja a saját paramétereit, látja a feladás várható dátumát, amitől számítva általában 2–3 napon belül megérkezik a csomag.

Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

Szűcs Noémi

Szerettem volna kipróbálni a topvue lencsét de eleinte hezitáltam, majd az ügyintéző tájékoztatott, hogy kipróbálhatom, és ha nem válna be és csak 2 db lencse hiányzik a dobozból akkor visszaküldhetem a lencséket és visszaadják a pénzem. Nagyon jó ez az ajánlat és árban is jó úgyhogy meg is rendeltem, és elégedett vagyok a lencsékkel

Evelin

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencséket a magas oxigéntáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozícionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az izületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszférikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkópikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.
Tulajdonságok
Erősség: +6.00-tól -12.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 100 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

9 480 Ft Központi raktár több, mint 1000 db