TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

9 480 Ft 9 250 Ft
15%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 08.10.
Hozzáadás a rendeléshez
1790 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
9 250 Ft
Csomagtervek
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencséket a magas oxigénáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozicionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism 1 darabos és 3 darabos kiszerelésben is elérhető.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az ízületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

A TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszférikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkópikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 45%
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: TopVue Air for Astigmatism
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények (3)

15%
0x
0x
0x
0x
2x
Értékelje a terméket
100%
20%

Szörnyű ez a lencse! 6 db-osat rendeltem, abból kapásból 3-at ki is dobhattam, most dobtam ki a 4.-et, másik kettőt már meg se próbálom. Állandóan irritálja a szemem, bök, kényelmetlen, és csúszkál össze vissza. Eleinte gondoltam csak hibás az egyik, oké, persze, előfordul, de ha már a második, harmadik is rossz, akkor vagy az egész csomag selejtes amit kaptam, vagy az én szemem van *** , vagy csak simán gagyi ez a lencse. 8 éve hordok lencsét, sose volt baj egyikkel se, most ki akartam ezt próbálni, de csak kidobtam 17 ezer ft-ot az ablakon. Inkább maradok a drágábbnál. Köszöntem.

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt Niki!

Sajnálattal halljuk negatív tapasztalatát a termékkel kapcsolatban. TopVue termékeinkre pénzvisszafizetési garancia vonatkozik bizonyos feltételek alapján. Erről bővebben itt olvashat.

Amennyiben szeretne ezzel élni, kérem lépjen velünk kapcsolatba az info@alensa.hu email címen, hogy megfelelően tudjunk Önnek segíteni.

Üdvözlettel,

Alensa

10%

Sajnos ez egy használhatatlan lencse. Ebből egyet elkezdtem betenni a szemembe. Már az elején kényelmetlen volt, kiesett. Nem tettem be újra, egy újjal próbálkoztam, hátha csak az volt rossz. Az még jobban szúrt. Végül rájöttem, hogy ezzel elbuktam a pénz visszafizetési garanciát. A pénz és a lencse is kuka. A Biofinity vált be végül. Az azonos a Vision Express-es lencsével, csak itt olcsóbb ;)

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt Gellért!

Sajnálattal halljuk, hogy a termék nem nyerte el tetszését és nem bizonyult kényelmes viseletnek. Amennyiben valóban a termék 6 darabos kiszerelésű változatáról van szó az Ön esetében, akkor kérem lépjen velünk kapcsolatba az info@alensa.hu címen, hiszen a pénzvisszafizetési garancia értelmében ebből a termékből 4 db bontatlan lencse visszaküldése szükséges a 6-ból.

Üdvözlettel,

Alensa

Nem értékelt

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

Hozzászólások (5)

Kérdése van?

Kontaktlencse

Zsuzsanna Csizmadia

Mostanáig egy más típusú kontaktlencsét használtam. De egyre gyakoribbak a szemszárazság, gyulladás problémája. Ki szeretném próbálni most ezt a típust: TopVue Air. Viszont nekem a B.C 8,7-es lenne, és a dia 14,5. A rendszer viszont csak BC 8,6, valamint a Dia 14,2 mutat. Tudnának segíteni, hogy ez mennyire befolyásolhatja a látásomat. Köszönöm szépen segítségüket.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Csizmadia Zsuzsanna!

A BC és DIA nem változtatható a kontaktlencséknél (kivéve ha a gyártó többféle BC-vel is gyárt egy kontaktlencsét). Kérjük, szemorvossal való konzultáció és próbalencse használata nélkül ne váltson kontaktlencsét, főleg, ha a fent említett problémáktól szenved. Az Alensa csak értékesíti a kontaktlencséket, szakmai tanácsokat nem tudunk adni.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Eszter Varga

Az lenne a kérdésem, hogy sokáig gondolkoztam , hogy kipróbáljam e ezt a lencsét, és egy hete rendeltem... de egyszerűen nem tudom viselni.. ha egy egy lencse hiányzik a dobozból, van valami mód visszaküldésre? vagy mit tudok tenni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Varga Eszter!

Az Ön által megadott e-mail címre elküldtem a teendőkkel kapcsolatos információkat.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Horváth Dániel

Üdvözlöm! Ismerősöm ajánlotta Önöket és ezt a típusú lencsét, mivel neki nagyon bevált és minden előző lencsénél viselt problémája megszűnt. És árban is sokkal kedvezőbb mint más asztigmia javító lencsék. Érdeklődnék, mennyi idő múlva érkezne meg a lencse? Üdv: Horváth Dániel

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Dániel!

A tórikus lencséket nem tartjuk raktáron az összes létező paraméterrel, azonban egyes kombinációjú lencsék megtalálhatóak raktáron. Ha kiválasztja a saját paramétereit, látja a feladás várható dátumát, amitől számítva általában 2–3 napon belül megérkezik a csomag.

Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Szűcs Noémi

Szerettem volna kipróbálni a topvue lencsét de eleinte hezitáltam, majd az ügyintéző tájékoztatott, hogy kipróbálhatom, és ha nem válna be és csak 2 db lencse hiányzik a dobozból akkor visszaküldhetem a lencséket és visszaadják a pénzem. Nagyon jó ez az ajánlat és árban is jó úgyhogy meg is rendeltem, és elégedett vagyok a lencsékkel

Téma

Evelin

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna