TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

9 480 Ft
100%
Raktáron
Product detail: Show parameters
elsődleges jellemzők

szerda 01.23.

Tisztító
blank
Hozzáad
2290 Ft

Kiszállítás

dpd
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
9 480 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatismkon­taktlencséket a magas oxigéntáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozícionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism 1 darabos és 3 darabos kiszerelésben is elérhető.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az izületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

A TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszférikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkópikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 45%
Cylinder extra power: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag 2: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények (1)

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
Nem értékelt
Evelin

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

Hozzászólások (5)

Kérdése van?

Kontaktlencse

Zsuzsanna Csizmadia

Mostanáig egy más típusú kontaktlencsét használtam. De egyre gyakoribbak a szemszárazság, gyulladás problémája. Ki szeretném próbálni most ezt a típust: TopVue Air. Viszont nekem a B.C 8,7-es lenne, és a dia 14,5. A rendszer viszont csak BC 8,6, valamint a Dia 14,2 mutat. Tudnának segíteni, hogy ez mennyire befolyásolhatja a látásomat. Köszönöm szépen segítségüket.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Csizmadia Zsuzsanna!

A BC és DIA nem változtatható a kontaktlencséknél (kivéve ha a gyártó többféle BC-vel is gyárt egy kontaktlencsét). Kérjük, szemorvossal való konzultáció és próbalencse használata nélkül ne váltson kontaktlencsét, főleg, ha a fent említett problémáktól szenved. Az Alensa csak értékesíti a kontaktlencséket, szakmai tanácsokat nem tudunk adni.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Eszter Varga

Az lenne a kérdésem, hogy sokáig gondolkoztam , hogy kipróbáljam e ezt a lencsét, és egy hete rendeltem... de egyszerűen nem tudom viselni.. ha egy egy lencse hiányzik a dobozból, van valami mód visszaküldésre? vagy mit tudok tenni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Varga Eszter!

Az Ön által megadott e-mail címre elküldtem a teendőkkel kapcsolatos információkat.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Horváth Dániel

Üdvözlöm! Ismerősöm ajánlotta Önöket és ezt a típusú lencsét, mivel neki nagyon bevált és minden előző lencsénél viselt problémája megszűnt. És árban is sokkal kedvezőbb mint más asztigmia javító lencsék. Érdeklődnék, mennyi idő múlva érkezne meg a lencse? Üdv: Horváth Dániel

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Dániel!

A tórikus lencséket nem tartjuk raktáron az összes létező paraméterrel, azonban egyes kombinációjú lencsék megtalálhatóak raktáron. Ha kiválasztja a saját paramétereit, látja a feladás várható dátumát, amitől számítva általában 2–3 napon belül megérkezik a csomag.

Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Szűcs Noémi

Szerettem volna kipróbálni a topvue lencsét de eleinte hezitáltam, majd az ügyintéző tájékoztatott, hogy kipróbálhatom, és ha nem válna be és csak 2 db lencse hiányzik a dobozból akkor visszaküldhetem a lencséket és visszaadják a pénzem. Nagyon jó ez az ajánlat és árban is jó úgyhogy meg is rendeltem, és elégedett vagyok a lencsékkel

Téma

Evelin

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

VISA Master Card PayPal dpd Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top