Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 db

Pénzvisszafizetési garancia

Szavazó ügyfelek: 91
Ár 9 480 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencséket a magas oxigéntáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozícionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az izületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszférikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkópikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok

Erősség: +6.00-tól -12.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 100 Dk/t
DIA: 14.2
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Eszter Varga

  Az lenne a kérdésem, hogy sokáig gondolkoztam , hogy kipróbáljam e ezt a lencsét, és egy hete rendeltem... de egyszerűen nem tudom viselni.. ha egy egy lencse hiányzik a dobozból, van valami mód visszaküldésre? vagy mit tudok tenni?

  Megjegyzés hozzáadva 18.05.2017
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Varga Eszter!

  Az Ön által megadott e-mail címre elküldtem a teendőkkel kapcsolatos információkat.

  Üdvözlettel,

  Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 18.05.2017
 • Horváth Dániel

  Üdvözlöm! Ismerősöm ajánlotta Önöket és ezt a típusú lencsét, mivel neki nagyon bevált és minden előző lencsénél viselt problémája megszűnt. És árban is sokkal kedvezőbb mint más asztigmia javító lencsék. Érdeklődnék, mennyi idő múlva érkezne meg a lencse? Üdv: Horváth Dániel

  Megjegyzés hozzáadva 21.03.2017
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Horváth Dániel!

  A tórikus lencséket nem tartjuk raktáron az összes létező paraméterrel, azonban egyes kombinációjú lencsék megtalálhatóak raktáron. Ha kiválasztja a saját paramétereit, látja a feladás várható dátumát, amitől számítva általában 2–3 napon belül megérkezik a csomag.

  Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 22.03.2017
 • Szűcs Noémi

  Szerettem volna kipróbálni a topvue lencsét de eleinte hezitáltam, majd az ügyintéző tájékoztatott, hogy kipróbálhatom, és ha nem válna be és csak 2 db lencse hiányzik a dobozból akkor visszaküldhetem a lencséket és visszaadják a pénzem. Nagyon jó ez az ajánlat és árban is jó úgyhogy meg is rendeltem, és elégedett vagyok a lencsékkel

  Megjegyzés hozzáadva 10.02.2017
 • Evelin

  Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

  Megjegyzés hozzáadva 12.08.2016

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google