TopVue Air for Astigmatism (6 db lencse)

9 480 Ft
100%
Raktáron
elsődleges jellemzők

hétfő 07.23.

Tisztító
blank

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
9 480 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse

TopVue Air for Astigmatism tórikus kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja, ami az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve. Ez a kontaktlencse innovatív szilikon-hidrogél anyagból készül. A TopVue Air for Astigmatismkon­taktlencséket a magas oxigéntáteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A lencsék design kialakítása progresszív technológiát alkalmaz, ami a szemekre illesztett stabil pozícionálást teszi lehetővé.

A TopVue Air for Astigmatism és 3 darabos kiszerelésben is elérhető.

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencse működéséről

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék az SHT PrismBallast stabilizációs technológiával készülnek, ami a kontaktlencséket a legmegfelelőbb pozícióban tartja a szemgolyón. A PrismBallast design a kontaktlencsék alsó részét vastagabbra hagyja, így a lencsék mozgása és forgása megszűnik. A speciális kialakítás és tömegeloszlás miatt a TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék a szemhéjaknak egyenletes és sima mozgást biztosítanak.

Nagyszerű kényelem az első pillanattól

A TopVue Air for Astigmatism kontaktlencsék csomagolásában nátrium-hialuronát található. A nátrium-hialuronát a leghatékonyabb nedvesítő anyag, ami az emberi szervezettel, és a szem környezetével kompatibilis. A nátrium-hialuronát az izületi folyadékban, az üvegtestben is megtalálható. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air for Astigmatism kényelmes viseletet ad az első pillanattól fogva.

Megfelelő hidratáció

A TopVue Air for Astigmatism lencsék lélegző szilikon-hidrogél kontaktlencsék. Az atmoszférikus oxigént a kontaktlencsék mikroszkópikus csatornáikon keresztül szállítják a szaruhártyához. A TopVue Air for Astigmatism oxigénáteresztő képessége 100 Dk / t. A TopVue Air for Astigmatism anyagának víztartalma 45 %. Ennek a magas víz és oxigéntartalomnak köszönhetően a kontaktlencsék hidratáltak maradnak egész nap. Ez a víztartalom csökkenti a lencsék felületén történő lerakódásokat, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Tulajdonságok
Erősség: +6.00-tól -12.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 100 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6

Vélemények

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Téma

Eszter Varga

Az lenne a kérdésem, hogy sokáig gondolkoztam , hogy kipróbáljam e ezt a lencsét, és egy hete rendeltem... de egyszerűen nem tudom viselni.. ha egy egy lencse hiányzik a dobozból, van valami mód visszaküldésre? vagy mit tudok tenni?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Varga Eszter!

Az Ön által megadott e-mail címre elküldtem a teendőkkel kapcsolatos információkat.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Horváth Dániel

Üdvözlöm! Ismerősöm ajánlotta Önöket és ezt a típusú lencsét, mivel neki nagyon bevált és minden előző lencsénél viselt problémája megszűnt. És árban is sokkal kedvezőbb mint más asztigmia javító lencsék. Érdeklődnék, mennyi idő múlva érkezne meg a lencse? Üdv: Horváth Dániel

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Dániel!

A tórikus lencséket nem tartjuk raktáron az összes létező paraméterrel, azonban egyes kombinációjú lencsék megtalálhatóak raktáron. Ha kiválasztja a saját paramétereit, látja a feladás várható dátumát, amitől számítva általában 2–3 napon belül megérkezik a csomag.

Üdvözlettel, Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Szűcs Noémi

Szerettem volna kipróbálni a topvue lencsét de eleinte hezitáltam, majd az ügyintéző tájékoztatott, hogy kipróbálhatom, és ha nem válna be és csak 2 db lencse hiányzik a dobozból akkor visszaküldhetem a lencséket és visszaadják a pénzem. Nagyon jó ez az ajánlat és árban is jó úgyhogy meg is rendeltem, és elégedett vagyok a lencsékkel

Téma

Evelin

Akinek asztigmatizmusa van, az tudja, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő kontaktlencsét. Nekem a TopVue Air bevált.

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top