TopVue Air Multifocal (1 db lencse)

2 090 Ft
100%
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 09.25.
Hozzáadás a rendeléshez
2390 Ft

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
2 090 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

TopVue Air Multifocal kontaktlencse

TopVue Air Multifocal multifokális kontaktlencsék a presbyopiában szenvedők számára lettek kifejlesztve, ami egy innovatív, 3. generációs szilikon-hidrogél anyagból készül, mely magas oxigénáteresztő képességet víztartalmat eredményez.

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék optikai zónájának design kialakítása és felépítése biztosítja a kényelmet, és minőségi látáskorrekciót minden távolságra.

A TopVue Air Multifocal 3 darabos és 6 darabos kiszerelésben is megvásárolható.

Kényelmes és hatékony presbyopia-kezelés

A presbyopia egy öregedéssel járó szembetegség. A csökkentett látóképesség az életkor előrehaladtával következik be, ami egy természetes folyamat. A szemlencsék rugalmasságának elvesztésével a szem kevésbé képes megfelelően fókuszálni közeli és távoli tárgyakra. A TopVue Air Multifocal lencsék segítségével hatékonyan kezelheti ezt a problémát.

Tiszta látáskép minden távolságra

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék több optikai zónából épülnek fel. Ez azt jelenti, hogy a váltakozó optikai zónák koncentrikus körökben használják ki a szemek természetes fiziológiás tulajdonságait, és az optikai zónák változásával érhető el a tökéletes látáskép kialakítása, így a közeli tárgyakra való fókuszálás a kontaktlencsék közepén, míg a távoli tárgyakra való fókuszálás a lencsék szélein történik.

Melyik ADD értéket szükséges kiválasztani?

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 4 addíciós értékkel választhatóak. Abban az esetben, ha az Ön szemeinek mért értéke két érték közé esik, válassza az alacsonyabb értéket. A domináns szem esetében magasabb érték, a nem domináns szem esetében az alacsonyabb érték kiválasztása ajánlott.

Kényelem az első pillanattól kezdve

A TopVue Air Multifocal kontaktlencséket nátrium-hialuronát nedvesítő közeget tartalmazó csomagolásban szállítjuk, ami a szem fiziológiás környezetével kompatibilis. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air Multifocal kényelmes viseletet biztosít.

Magas légáteresztő és hidratáló képesség

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigén a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t.

A víztartalom nagyon fontos tényező az egészséges kontaktlencse viselet érdekében. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 45% vizet tartalmaznak, ezért ezzel a magas víztartalommal a lencsék egész napon keresztül hidratáltak maradnak. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék magas víztartalma miatt a felületi lerakódások és a bakteriális fertőzések esélye is csökken.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 1 lencse
Addíció: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 45%
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: TopVue Air Multifocal
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények (4)

100%
2x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%

Megérkezett tegnap a lencsém, ma kipróbáltam, hát ég és föld a különbség a márkásabb termékhez képest. Közelre is sokkal jobban látok vele, semmi panaszom nincs mellette. Abszolút jó döntés volt váltani, nagyon meg vagyok elégedve eddig ezzel a lencsével! Köszönöm!

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy elégedett a megrendelt termékkel. Köszönjük vásárlását!

100%

Sokkal jobban látok vele, mint az ugyanilyen paraméterekkel rendelkező - állítólag prémium márkás - Biofinityvel a Cooper Vision-től.

Nem értékelt

Jó napot! Az lenne a kèrdèsek , hogy minden napi viselèssel meddig lehet hordani ?

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm,
Napi viselet mellett a TopVue Air Multifocal havi kontaktlencse 30 napig hordható.
További kérdések esetén nyugodtan keressen!
Üdvözlettel,

Alensa

Nem értékelt

Sokkal jobban látok ezzel a lencsével, mint az ugyanilyen vagy nagyobb addíciójú Air Optix Aqua Multifocal lencsével. Ez a lencse nem olyan puha, nem fordul ki olyan könnyen mint az Air Optix és én sokkal könnyebben fel tudom helyezni.

Hozzászólások (9)

Kérdése van?

Alvás

Rékasi Ené

Azt szeretném tudni ,ha elfelejtem este ki venni gond e ?

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Ahogy a terméket ismertető táblázat is jelzi, ez a lencsetípus nem alkalmas kiterjesztett vagy éjszakai viseletre.

Tisztelettel,

Alensa

Téma

Éva Szigeti

Jo napot! Egyik szemem2,75 a masik3,00 . Milyen ADD/ t valasszak? Koszonom!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló!

Ennél a lencsénél sajnos csak az adott 4 féle ADD értéket lehet kiválasztani. Hogy melyik felelne meg Önnek, arról kérjük konzultáljon szemorvosával a problémák elkerülése végett.

TopVue Air Multifocal lencse

Zoltán

Tisztelt Alensa! TopVue Air multifokális lencsét szeretnék vásárolni, a választási lehetőségek között az "ADD POWER" menüben nem tudom beállítani a Near/Distance értéket. Miért nincs ilyen lehetőség ennél a lencsénél? Üdvözlettel: Zoltán

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Zoltán,

A D és N jelzések a multifokális lencséknél az addíciónál a domináns és nem domináns szemet jelölik, azonban ezt a megkülönböztetést csak a CooperVision gyártó használja a Biofinity Multifocal lencséknél, más gyártók nem használják ezt a jelzést.

Üdvözlettel,

Alensa

vélemény

edvy attila

comfilcon A multifokális lencsét hordok TopVue Air Multifocal erre a lencsére cserélhetem e?üdv Attila

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Edvy Attila!

Amennyiben van bevált kontaktlencséje, nem indokolt a váltás. Amennyiben mindenképp szeretné kipróbálni ezt a típusú kontaktlencsét, lehetősége van ezt az 1 darabos próbalencse kiszerelést rendelni, vagy akár valamelyik nagyobb kiszerelést is, ugyanis a TopVue termékcsaládra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Üdvözlettel,

Alensa

Multifocal lencse

Sándor

Tisztelt Alensa! Az lenne a kérdésem hogy milyen erősségű multifocal lencsét válasszak. Most a távol látási értékem 2.75, a közeli viszont 4 dioptria. Ilyen esetben is viselhetek ilyen típusú kontakt lencsét?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Sándor!

Az Alensa kizárólag a kontaktlencsék értékesítésével foglalkozik, szakmai/optikai tanácsot nem áll módunkban adni. Kérjük, látogasson el egy szemész szakorvoshoz.

Üdvözlettel,

Alensa

Kontaktlencse erőssége

Edit Vas

Tisztelt Alensa! Nagyon meg vagyok elégedve a Top Vue Air Multifokális lencsével! Már két éve ilyet hordok, mindig megfelelő, minden távolságra. Az lenne a kérdésem, gyártanak-e ennél nagyobb ADD erősségű lencsét ebben a márkában? Válaszukat előre is köszönöm ! Tisztelettel: Vas Edit

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vas Edit!

Köszönjük pozitív visszajelzését. A TopVue Air Multifocal lencse legmagasabb választható addíciója a +2.50.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Mező Krisztina

Nekem bevált ez a lencse, jól látok vele minden távolságra és árban is baráti. Jó hogy van az 1 darabos kiszerelés mert ki lehet próbálni, de egyébként is vállal a cég pénzvisszafizetési garanciát, nagyon szimpatikus!

Téma

Edina

Jó napot! Az lenne a kèrdèsek , hogy minden napi viselèssel meddig lehet hordani ?

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm,
Napi viselet mellett a TopVue Air Multifocal havi kontaktlencse 30 napig hordható.
További kérdések esetén nyugodtan keressen!
Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Szabolcs Nemes

Sokkal jobban látok ezzel a lencsével, mint az ugyanilyen vagy nagyobb addíciójú Air Optix Aqua Multifocal lencsével. Ez a lencse nem olyan puha, nem fordul ki olyan könnyen mint az Air Optix és én sokkal könnyebben fel tudom helyezni.

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna