Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 db
Szavazó ügyfelek: 39
Ár 10 355 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

Csomagtervek

TopVue Air Multifocal (6 db lencse) + Gelone ápolószer 360 ml Ár 12 045 Ft Megtakarítás 600 Ft
TopVue Air Multifocal (6 lenses) + Laim-Care Solution 400 ml Ár 12 195 Ft Megtakarítás 750 Ft

TopVue Air Multifocal kontaktlencse

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék a presbyopiában szenvedők számára lettek kifejlesztve, melyek egy innovatív, 6. generációs szilikon-hidrogél anyagból készülnek. A TopVue Air Multifocal kontaktlencséket a magas oxigén áteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék optikai zónájának design kialakítása és felépítése biztosítja a minőségi látáskorrekciót minden távolságra, és a kontaktlencsék egyben kivételes kényelmet biztosítanak. 

Kényelmes és hatékony presbyopia-kezelés

A presbyopia egy öregedéssel járó szembetegség. A csökkentett látóképesség az életkor előrehaladtával következik be, ami egy természetes folyamat. A szemlencsék rugalmasságának elvesztésével a szem nem képes megfelelően fókuszálni közeli és távoli tárgyakra. A TopVue Air Multifocal lencsék ilyen problémák kezelésének a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldása. 

Tiszta látáskép minden távolságra

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék több optikai zónából épülnek fel. Ez azt jelenti, hogy a váltakozó optikai zónák koncentrikus körökben használják ki a szemek természetes fiziológiás tulajdonságait, és az optikai zónák változásával érhető el a tökéletes látáskép kialakítása, így a közeli tárgyakra való fókuszálás a kontaktlencsék közepén, míg a távoli tárgyakra való fókuszálás a lencsék szélein történik. 

Melyik AD értékeket szükséges kiválasztani?

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 4 további értéket tartalmaznak. Abban az esetben, ha az ön szemeinek 2 mért értéke a 4 érték között szerepel, válassza ki az alacsony értéket. A domináns szem esetében magasabb értékek, a nem domináns szem esetében az alacsonyabb értékek kiválasztása ajánlott.

Kényelem az első pillanattól kezdve

TopVue Air Multifocal kontaktlencséket nátrium-hialuronát nedvesítő közeget tartalmazó csomagolásban szállítjuk, ami a szem fiziológiás környezetével kompatibilis. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air Multifocal </ b> kényelmes viseletet biztosít. 

Nagy légáteresztő és hidratáló képesség

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigén a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t. 

A víztartalom nagyon fontos tényező az egészséges kontaktlencse viselet érdekében. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 45% vizet tartalmaznak, ezért ezzel a magas víztartalommal a lencsék egész napon keresztül hidratáltak maradnak. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék magas víztartalma miatt a felületi lerakódások és a bakteriális fertőzések lehetősége is csökken.

Tulajdonságok

Erősség: +6.00-tól -12.00-ig
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 100 Dk/t
DIA: 14.2
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Tímea

  Kiváló minőségű bifokális lencsék - gyors szállítás - kiváló ügyfélszolgálat. Összességében 5*

  Megjegyzés hozzáadva 27.07.2017
 • Csőrgő Béla

  A megrendelés gyorsan megvan, az ügyfélszolgálaton mindig megrendelik nekem telefonon keresztül. Másnap már jön is az email, hogy a megrendelésem kiszállítás alatt. Gyors, precíz webshop, segítőkész munkatársak. Ez a saját márkás kontaktlencse pedig ár-érték arányban a legjobb.

  Megjegyzés hozzáadva 07.03.2017
 • Telekiné Bogdán Erzsébet

  Nagyon jó a lencse, nem szárad tőle ki a szemem, hamar megérkezik és nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálaton, vásárlóközpontúak!

  Megjegyzés hozzáadva 16.02.2017
 • Keresztes Ádám

  Én ezt a kiszerelést szoktam rendelni mert 1000 forinttal olcsóbban jövök ki mint a 3 darabossal és így mindig jó időre letudhatom a kontaktlencse vásárlást meg amúgy is nagyon jó árban van ez a lencse. Volt már olyan hogy pár napon belül megérkezett amit rendeltem tőlük de amikor be kellett rendelni akkor is időbe megjött úgyhogy elégedett vagyok a szolgáltatással is meg a lencsékkel is én már csak ezt fogom rendelni!

  Megjegyzés hozzáadva 09.02.2017

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google