TopVue Air Multifocal (6 db lencse)
TopVue Air Multifocal (6 db lencse) - TopVue
TopVue Air Multifocal (6 db lencse) TopVue Air Multifocal (6 db lencse) TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

10 335 Ft
elsődleges jellemzők

kedd 23.1.

Tisztító
blank
10 335 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Tímea

Kiváló minőségű bifokális lencsék - gyors szállítás - kiváló ügyfélszolgálat. Összességében 5*

Csőrgő Béla

A megrendelés gyorsan megvan, az ügyfélszolgálaton mindig megrendelik nekem telefonon keresztül. Másnap már jön is az email, hogy a megrendelésem kiszállítás alatt. Gyors, precíz webshop, segítőkész munkatársak. Ez a saját márkás kontaktlencse pedig ár-érték arányban a legjobb.

Telekiné Bogdán Erzsébet

Nagyon jó a lencse, nem szárad tőle ki a szemem, hamar megérkezik és nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálaton, vásárlóközpontúak!

Keresztes Ádám

Én ezt a kiszerelést szoktam rendelni mert 1000 forinttal olcsóbban jövök ki mint a 3 darabossal és így mindig jó időre letudhatom a kontaktlencse vásárlást meg amúgy is nagyon jó árban van ez a lencse. Volt már olyan hogy pár napon belül megérkezett amit rendeltem tőlük de amikor be kellett rendelni akkor is időbe megjött úgyhogy elégedett vagyok a szolgáltatással is meg a lencsékkel is én már csak ezt fogom rendelni!

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Csomagtervek
1075 AP-1 TopVue Air Multifocal (6 db lencse) + Gelone… Ár 12 025 Ft Megtakarítás 600 Ft Megnézem
1076 AP-2 TopVue Air Multifocal (6 lenses) + Laim-Care… Ár 12 175 Ft Megtakarítás 750 Ft Megnézem

TopVue Air Multifocal kontaktlencse

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék a presbyopiában szenvedők számára lettek kifejlesztve, melyek egy innovatív, 6. generációs szilikon-hidrogél anyagból készülnek. A TopVue Air Multifocal kontaktlencséket a magas oxigén áteresztő képesség és víztartalom jellemzi. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék optikai zónájának design kialakítása és felépítése biztosítja a minőségi látáskorrekciót minden távolságra, és a kontaktlencsék egyben kivételes kényelmet biztosítanak. 

Kényelmes és hatékony presbyopia-kezelés

A presbyopia egy öregedéssel járó szembetegség. A csökkentett látóképesség az életkor előrehaladtával következik be, ami egy természetes folyamat. A szemlencsék rugalmasságának elvesztésével a szem nem képes megfelelően fókuszálni közeli és távoli tárgyakra. A TopVue Air Multifocal lencsék ilyen problémák kezelésének a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldása. 

Tiszta látáskép minden távolságra

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék több optikai zónából épülnek fel. Ez azt jelenti, hogy a váltakozó optikai zónák koncentrikus körökben használják ki a szemek természetes fiziológiás tulajdonságait, és az optikai zónák változásával érhető el a tökéletes látáskép kialakítása, így a közeli tárgyakra való fókuszálás a kontaktlencsék közepén, míg a távoli tárgyakra való fókuszálás a lencsék szélein történik. 

Melyik AD értékeket szükséges kiválasztani?

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 4 további értéket tartalmaznak. Abban az esetben, ha az ön szemeinek 2 mért értéke a 4 érték között szerepel, válassza ki az alacsony értéket. A domináns szem esetében magasabb értékek, a nem domináns szem esetében az alacsonyabb értékek kiválasztása ajánlott.

Kényelem az első pillanattól kezdve

TopVue Air Multifocal kontaktlencséket nátrium-hialuronát nedvesítő közeget tartalmazó csomagolásban szállítjuk, ami a szem fiziológiás környezetével kompatibilis. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air Multifocal </ b> kényelmes viseletet biztosít. 

Nagy légáteresztő és hidratáló képesség

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigén a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t. 

A víztartalom nagyon fontos tényező az egészséges kontaktlencse viselet érdekében. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 45% vizet tartalmaznak, ezért ezzel a magas víztartalommal a lencsék egész napon keresztül hidratáltak maradnak. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék magas víztartalma miatt a felületi lerakódások és a bakteriális fertőzések lehetősége is csökken.

Tulajdonságok
Erősség: +6.00-tól -12.00-ig
Lejárati idő: több, mint 32 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 45%
Oxigén permeabilitás: 100 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Nem
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

10 335 Ft Központi raktár több, mint 1000 db