TopVue Air Multifocal (6 db lencse)

10 340 Ft
70%
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
elsődleges jellemzők

csütörtök 02.27.

Tisztító
blank
Hozzáad
1790 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
10 340 Ft
Csomagtervek
Ár 12 130 Ft Megtakarítás 600 Ft
Ár 12 280 Ft Megtakarítás 750 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

TopVue Air Multifocal kontaktlencse

TopVue Air Multifocal multifokális kontaktlencsék a presbyopiában szenvedők számára lettek kifejlesztve, ami egy innovatív, 3. generációs szilikon-hidrogél anyagból készül, mely magas oxigénáteresztő képességet víztartalmat eredményez.

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék optikai zónájának design kialakítása és felépítése biztosítja a kényelmet, és minőségi látáskorrekciót minden távolságra.

A TopVue Air Multifocal 3 darabos kiszerelésben is megvásárolható.

Kényelmes és hatékony presbyopia-kezelés

A presbyopia egy öregedéssel járó szembetegség. A csökkentett látóképesség az életkor előrehaladtával következik be, ami egy természetes folyamat. A szemlencsék rugalmasságának elvesztésével a szem kevésbé képes megfelelően fókuszálni közeli és távoli tárgyakra. A TopVue Air Multifocal lencsék segítségével hatékonyan kezelheti ezt a problémát.

Tiszta látáskép minden távolságra

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék több optikai zónából épülnek fel. Ez azt jelenti, hogy a váltakozó optikai zónák koncentrikus körökben használják ki a szemek természetes fiziológiás tulajdonságait, és az optikai zónák változásával érhető el a tökéletes látáskép kialakítása, így a közeli tárgyakra való fókuszálás a kontaktlencsék közepén, míg a távoli tárgyakra való fókuszálás a lencsék szélein történik.

Melyik ADD értéket szükséges kiválasztani?

A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 4 addíciós értékkel választhatóak. Abban az esetben, ha az Ön szemeinek mért értéke két érték közé esik, válassza az alacsonyabb értéket. A domináns szem esetében magasabb érték, a nem domináns szem esetében az alacsonyabb érték kiválasztása ajánlott.

Kényelem az első pillanattól kezdve

A TopVue Air Multifocal kontaktlencséket nátrium-hialuronát nedvesítő közeget tartalmazó csomagolásban szállítjuk, ami a szem fiziológiás környezetével kompatibilis. Ennek az anyagnak köszönhetően a TopVue Air Multifocal kényelmes viseletet biztosít.

Magas légáteresztő és hidratáló képesség

A szilikon-hidrogél anyag kiváló oxigénáteresztő képességet kölcsönöz a TopVue Air Multifocal kontaktlencséknek, így az atmoszférikus oxigén a mikroszkópikus csatornákon keresztül jut el a szaruhártyához. A kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége 104 Dk / t.

A víztartalom nagyon fontos tényező az egészséges kontaktlencse viselet érdekében. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék 45% vizet tartalmaznak, ezért ezzel a magas víztartalommal a lencsék egész napon keresztül hidratáltak maradnak. A TopVue Air Multifocal kontaktlencsék magas víztartalma miatt a felületi lerakódások és a bakteriális fertőzések esélye is csökken.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Addíció: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Lejárat: több, mint 32 hónap
Víztartalom: 45%
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Lencse anyag 2: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen

Vélemények (2)

70%
1x
0x
0x
1x
0x
Értékelje a terméket
100%
100%

Heuréka! A multifokális kontaktlencsére kényszerülőknek szívből ajánlom. Más (ismert) márkákkal való sikertelen próbálkozás után első napi viselés alapján nagyon jó tapasztalatokról tudok beszámolni mind látásélesség, mind kényelem szempontjából. Felhelyezésnél a testesség ijesztőnek tűnhet más lágy lencsékhez képest, de ez hordásnál számomra észrevétlen. Remélem hosszú távon is beváltja a mostani ígéreteket!

40%

Kb. 7-10 nap után cserélni kell.

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt vásárló!

A TopVue Air Multifocal lencsék havi lencsék, azonban a lencsék időtartama rövidülhet a nem megfelelő tárolástól, esetleg éjjeli viseléstől, amire ez a fajta lencse nem alkalmas. Ha a fentiekben említett eljárások be vannak tartva és még így sem biztosítja a több napi viselést 7–10 napnál, kérem forduljon szemészéhez, előfordulhat, hogy ez a konkrét termék nem megfelelő szemének, valamint kérjen orvosától konkrét termékre vonatkozó ajánlást.

Hozzászólások (5)

Kérdése van?

Lencse váltás

Éva Bereczki

Tisztelt cím! Egy kérdésem lenne. Eddig Purevision 2 for Presbyopia típusú lencsét viseltem - 2,50; high; 8,60 ; DIA 14.00 paraméterrel. Most kipróbálnám a Top Vue Multifocal lencsét, de a DIA érték itt 14,20. Szeretném megtudni, hogy kompatibilis- e a két lencse és használhatom- e az eltérő DIA érték ellenére? Köszönöm mielőbbi válaszukat

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Vásárló! Minden esetben azt javasoljuk, ha szeretne kontaktlencsét váltani, hogy konzultáljon erről, hogy szemének az orvosával. a paraméter-beli egyezés nem garantálja, hogy az újonnan választott lencse szemének megfelelő lesz.

Téma

Tímea

Jó minőségű multifokális lencsék - gyors szállítás - kiváló ügyfélszolgálat. Összességében 5*

Téma

Csőrgő Béla

A megrendelés gyorsan megvan, az ügyfélszolgálaton mindig megrendelik nekem telefonon keresztül. Másnap már jön is az email, hogy a megrendelésem kiszállítás alatt. Gyors, precíz webshop, segítőkész munkatársak. Ez a saját márkás kontaktlencse pedig ár-érték arányban a legjobb.

Téma

Telekiné Bogdán Erzsébet

Nagyon jó a lencse, nem szárad tőle ki a szemem, hamar megérkezik és nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálaton, vásárlóközpontúak!

Téma

Keresztes Ádám

Én ezt a kiszerelést szoktam rendelni mert 1000 forinttal olcsóbban jövök ki mint a 3 darabossal és így mindig jó időre letudhatom a kontaktlencse vásárlást meg amúgy is nagyon jó árban van ez a lencse. Volt már olyan hogy pár napon belül megérkezett amit rendeltem tőlük de amikor be kellett rendelni akkor is időbe megjött úgyhogy elégedett vagyok a szolgáltatással is meg a lencsékkel is én már csak ezt fogom rendelni!

VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top