Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

Központi raktár több, mint 1000 db
207 szavazó
Ár 3 990 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

hétfő 23.10.

Tisztító
blank
TOF:
Magyar Posta:
DPD:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
590 Ft
590 Ft
190 Ft
INGYENES

Csomagtervek

TopVue Bi-Weekly (6 db lencse) + 360 ml Gelone ápolószer Ár 5 680 Ft Megtakarítás 600 Ft
TopVue Bi-weekly (6 db lencse) + Laim Moisture szemspray Ár 5 010 Ft Megtakarítás 870 Ft

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. 5 termék teljes visszatérítésre.
Még több információ...

Kényelmes kontaktlencsék nagyon jó áron

2011 elején bemutattuk az új TopVue kontaktlencséket. Ezek a hidrogél kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A nátrium-hialuronát és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak. A nátrium hialuronát vagy hialuronsav anyaga természetes az emberi testnek, mert az izületekben, az üvegtestben és más testrészekben is megtalálható.

Tökéletes kialakítás

TopVue Bi-wekly

A TopVue kontaktlencsék vékonyak(!), és amikor pislogunk a szemhéjak hozzáérnek a kontaktlencsékhez. Ha a lencsék vastagsága nem megfelelő, vagy túl vastag, úgy a kontaktlencséink kényelmetlenek lesznek, és a lencseviselet komfortérzete csökken.

Kiváló minőségű és stabil korrekciós képesség

A TopVue kontaktlencsék stabil optikai korrekciót biztosítanak viselőjüknek az optikai zóna teljes felületén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencsék bármilyen fényviszony mellett kiváló minőségű látásképet produkálnak.

UV szűrő

A TopVue kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, amik elnyelik a káros UV-A és UV-B sugárzást. A kontaktlencsék a szem egy részét fedik el, míg a fennmaradó rész ki van téve az UV káros sugárzásának. A szemek teljes UV védelmet napszemüveggel tudja biztosítani.

AQUAMAX technológia

Az AQUAMAX technológia az UV szűrőt a kontaktlencse gyártása során helyezi fel a lencse felületére. Ezzel az eljárással nem változnak a lencsék tulajdonságai. A TopVue kontaktlencsék előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik. A lencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítnak viselőjük számára.

Ajánlott használat

A TopVue kontaktlencsék nem kiterjesztett vagy éjszakai viseletre vannak tervezve. A nap végén a lencséket el kell távolítani a szemekről, fertőtleníteni, és tisztítő folyadékban kell tárolni egész este. Az első használattól számítva 14 napos időhatárral lehet használni a kontaktlencsét, melynek lejártával azt tovább nem lehet használni.A kontaktlencsék Etafilcon A hidrogélből készültek, amik 58% víztartalommal bírnak, és az oxigénáteresztő képességük 26 Dk/t.

Tulajdonságok

Erősség: -12.00-től +4.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 14 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Etafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 58 %
Oxigén permeabilitás: 28 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.5

Tapasztalatok

Megjegyzés hozzáadása

 • Nagyné Veres Nikolett

  Kiváló szolgáltatás, nincs gond, és alacsonyak az árak.

  Megjegyzés hozzáadva 03.08.2017
 • Alex

  Jó kis alkalmi használatra. Nagyon elégedett vagyok a kényelemmel és a könnyű viselettel.

  Megjegyzés hozzáadva 20.07.2017
 • Berti

  Milyen folyadékot ajánlanának ehhez a kontaktlencséhez?

  Megjegyzés hozzáadva 17.10.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Berti,
  Ehhez a kontaktlencsékhez leginkább a Gelone folyadékot (a kettő kombinációja csomagban is kapható) vagy a Laim-Care-t ajánlom. Mind a kettő univerzális folyadék, nátrium-hialuronát nedvesítő közeggel.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 18.10.2016
 • Olga

  Mennyire éri meg egy ilyen kontaktlencse? Miben jobb, mint egy "rendes", havi kontaktlencse?

  Megjegyzés hozzáadva 05.10.2016
 • info@alensa.hu

  Kedves Olga,
  Ez egy nehéz kérdés, de igyekszem minél alaposabban megválaszolni. Elöljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a két heti kontaktlencsék jobbak lennének a havi lencséktől, tekintve, hogy az eltérő hordási idő más előnyöket és hátrányokat biztosít. A heti kontaktlencsék előnyei abban nyilvánulnak meg, hogy a 2 hetes időtartalom alatt kevesebb szennyeződés és fehérje rakódik le rájuk, így a „gyakoribb“ csere miatt higénikusabbak. Szintén előnyősek, ha huzamosabb ideig szeretnénk kontaktlencsét hordani, de a napi lencse nem kifizetődő – például egy hosszabb nyaralás esetén.
  Remélhetőleg tudtam azért segíteni és e-mailben az info@alensa.hu címen vagy a 0614088300 te­lefonszámon szívesen nyújtok még bővebb tájékozatást is.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 06.10.2016
 • Mila

  Plusszos és 8.5-ös BC-vel kerestem és találtam kontaktlencséket. Én néha túlhordom, és semmi baja sincs a lencséknek. Ez nem jellemző természetesen, nem akarok senkit se erre buzdítani. :)

  Megjegyzés hozzáadva 27.01.2016
 • Liza

  Én találtam 2 heti kontaktlencsét, de nem ennyiért. ki is próbáltam, és semmi különbséget nem találtam a 6000 forintoshoz képest :) és a szállítás sem két hetet vett igénybe, hanem 3 munkanapot.

  Megjegyzés hozzáadva 14.08.2015
 • Oli

  Szerintem meg csak ritka a 8.5-ös lencse alapból, és kétheti kiszerelésben meg még ritkább. Én már annak is örülök, hogy van 8.5-ös kontaktlencse. Amúgy kényelmes, és gyorsan kiszállították.

  Megjegyzés hozzáadva 06.08.2015
 • Karol77

  Könnyen kezelhető, egész nap viselhető lencse, uv szűrős, külön szemcseppet ritkán igényel.

  Megjegyzés hozzáadva 03.08.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google