TopVue Bi-weekly (6 db lencse)
TopVue Bi-weekly (6 db lencse) - TopVue
TopVue Bi-weekly (6 db lencse) TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

3 990 Ft
elsődleges jellemzők

szerda 21.3.

Tisztító
blank
3 990 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Panta Szilvia

Felváltva szoktam használni ezt és a napi lencsét. Érzékeny a szeme és néha elfárad a kontaktlencse viseléstől, és olyankor használom a napit szemüveggel felváltva. Mindkettő termékkel meg vagyok elégedve.

Nagyné Veres Nikolett

Kiváló szolgáltatás, nincs gond, és alacsonyak az árak.

Alex

Jó kis alkalmi használatra. Nagyon elégedett vagyok a kényelemmel és a könnyű viselettel.

Berti

Milyen folyadékot ajánlanának ehhez a kontaktlencséhez?

info@alensa.hu

Kedves Berti!

Ehhez a kontaktlencsékhez leginkább a Gelone folyadékot (a kettő kombinációja csomagban is kapható) vagy a Laim-Care-t ajánlom. Mind a kettő univerzális folyadék, nátrium-hialuronát nedvesítő közeggel.

Üdvözlettel,

Alensa

Olga

Mennyire éri meg egy ilyen kontaktlencse? Miben jobb, mint egy "rendes", havi kontaktlencse?

info@alensa.hu

Kedves Olga!

Ez egy nehéz kérdés, de igyekszem minél alaposabban megválaszolni. Elöljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a két heti kontaktlencsék jobbak lennének a havi lencséktől, tekintve, hogy az eltérő hordási idő más előnyöket és hátrányokat biztosít. A heti kontaktlencsék előnyei abban nyilvánulnak meg, hogy a 2 hetes időtartalom alatt kevesebb szennyeződés és fehérje rakódik le rájuk, így a „gyakoribb“ csere miatt higiénikusabbak. Szintén előnyősek, ha huzamosabb ideig szeretnénk kontaktlencsét hordani, de a napi lencse nem kifizetődő – például egy hosszabb nyaralás esetén.

Remélhetőleg tudtam azért segíteni és e-mailben az info@alensa.hu címen vagy a 0614088300 te­lefonszámon szívesen nyújtunk még bővebb tájékozzatást is.

Üdvözlettel,

Alensa

Mila

Plusszos és 8.5-ös BC-vel kerestem és találtam kontaktlencséket. Én néha túlhordom, és semmi baja sincs a lencséknek. Ez nem jellemző természetesen, nem akarok senkit se erre buzdítani. :)

Liza

Én találtam 2 heti kontaktlencsét, de nem ennyiért. ki is próbáltam, és semmi különbséget nem találtam a 6000 forintoshoz képest :) és a szállítás sem két hetet vett igénybe, hanem 3 munkanapot.

Oli

Szerintem meg csak ritka a 8.5-ös lencse alapból, és kétheti kiszerelésben meg még ritkább. Én már annak is örülök, hogy van 8.5-ös kontaktlencse. Amúgy kényelmes, és gyorsan kiszállították.

Karol77

Könnyen kezelhető, egész nap viselhető lencse, uv szűrős, külön szemcseppet ritkán igényel.

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Csomagtervek
389 AP-1 TopVue Bi-Weekly (6 db lencse) + 360 ml Gelone… Ár 5 680 Ft Megtakarítás 600 Ft Megnézem
1019 AP-2 TopVue Bi-weekly (6 db lencse) + Laim Moisture… Ár 5 010 Ft Megtakarítás 870 Ft Megnézem

TopVue Bi-weekly

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. A pénzvisszafi­zetési garancia feltételeit ide kattintva találja.

Kényelmes kontaktlencsék nagyon jó áron

TopVue Bi-weekly kétheti kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja. Ezek a hidrogél kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A nátrium-hialuronát és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak. A nátrium hialuronát vagy hialuronsav anyaga természetes az emberi testnek, mert az izületekben, az üvegtestben és más testrészekben is megtalálható.

A kétheti kontaktlencsék kiváló kompromisszumot nyújtanak a napi és havi kontaktlencsék közt.

Tökéletes kialakítás

TopVue Bi-wekly

A TopVue kontaktlencsék vékonyak(!), és amikor pislogunk a szemhéjak hozzáérnek a kontaktlencsékhez. Ha a lencsék vastagsága nem megfelelő, vagy túl vastag, úgy a kontaktlencséink kényelmetlenek lesznek, és a lencseviselet komfortérzete csökken.

Kiváló minőségű és stabil korrekciós képesség

A TopVue kontaktlencsék stabil optikai korrekciót biztosítanak viselőjüknek az optikai zóna teljes felületén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencsék bármilyen fényviszony mellett kiváló minőségű látásképet produkálnak.

UV szűrő

A TopVue kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, amik elnyelik a káros UV-A és UV-B sugárzást. A kontaktlencsék a szem egy részét fedik el, míg a fennmaradó rész ki van téve az UV káros sugárzásának. A szemek teljes UV védelmet napszemüveggel tudja biztosítani.

AQUAMAX technológia

Az AQUAMAX technológia az UV szűrőt a kontaktlencse gyártása során helyezi fel a lencse felületére. Ezzel az eljárással nem változnak a lencsék tulajdonságai. A TopVue kontaktlencsék előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik. A lencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítnak viselőjük számára.

Ajánlott használat

A TopVue kontaktlencsék nem kiterjesztett vagy éjszakai viseletre vannak tervezve. A nap végén a lencséket el kell távolítani a szemekről, fertőtleníteni, és tisztítő folyadékban kell tárolni egész este. Az első használattól számítva 14 napos időhatárral lehet használni a kontaktlencsét, melynek lejártával azt tovább nem lehet használni.

A kontaktlencsék Etafilcon A hidrogélből készültek, amik 58% víztartalommal bírnak, és az oxigénáteresztő képességük 26 Dk/t.

Tulajdonságok
Erősség: -12.00-től +4.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 14 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Etafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 58 %
Oxigén permeabilitás: 28 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.5
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

3 990 Ft Központi raktár több, mint 500 db