TopVue Bi-weekly (6 db lencse)

3 990 Ft
100%
Raktáron
elsődleges jellemzők

kedd 07.17.

Tisztító
blank

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
3 990 Ft
Gazdaságos alternatíva

TopVue Premium kétheti kontaktlencsék a TopVue termékcsalád tagjai, amik új generációs szilikon-hidrogélből készülnek. A csomag 1 darab kontaktlencsét tartalmaz.

Ár 4 690 Ft  
Gazdaságos alternatíva
Csomagtervek
Ár 5 010 Ft Megtakarítás 870 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

TopVue Bi-weekly

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. A pénzvisszafi­zetési garancia feltételeit ide kattintva találja.

Kényelmes kontaktlencse nagyon jó áron

TopVue Bi-weekly kétheti kontaktlencse a TopVue termékcsalád tagja. Ezek a hidrogél kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A nátrium-hialuronát és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak. A nátrium hialuronát vagy hialuronsav anyaga természetes az emberi testnek, mert az izületekben, az üvegtestben és más testrészekben is megtalálható.

A kétheti kontaktlencsék kiváló kompromisszumot nyújtanak a napi és havi kontaktlencsék közt.

Tökéletes kialakítás

A TopVue kontaktlencsék vékonyak(!), és amikor pislogunk a szemhéjak hozzáérnek a kontaktlencsékhez. Ha a lencsék vastagsága nem megfelelő, vagy túl vastag, úgy a kontaktlencséink kényelmetlenek lesznek, és a lencseviselet komfortérzete csökken.

Kiváló minőségű és stabil korrekciós képesség

A TopVue kontaktlencsék stabil optikai korrekciót biztosítanak viselőjüknek az optikai zóna teljes felületén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencsék bármilyen fényviszony mellett kiváló minőségű látásképet produkálnak.

UV szűrő

A TopVue kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, amik elnyelik a káros UV-A és UV-B sugárzást. A kontaktlencsék a szem egy részét fedik el, míg a fennmaradó rész ki van téve az UV káros sugárzásának. A szemek teljes UV védelmet napszemüveggel tudja biztosítani.

AQUAMAX technológia

Az AQUAMAX technológia az UV szűrőt a kontaktlencse gyártása során helyezi fel a lencse felületére. Ezzel az eljárással nem változnak a lencsék tulajdonságai. A TopVue kontaktlencsék előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik. A lencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítnak viselőjük számára.

Ajánlott használat

A TopVue kontaktlencsék nem kiterjesztett vagy éjszakai viseletre vannak tervezve. A nap végén a lencséket el kell távolítani a szemekről, fertőtleníteni, és tisztítő folyadékban kell tárolni egész este. Az első használattól számítva 14 napos időhatárral lehet használni a kontaktlencsét, melynek lejártával azt tovább nem lehet használni.

A kontaktlencsék Etafilcon A hidrogélből készültek, amik 58% víztartalommal bírnak, és az oxigénáteresztő képességük 26 Dk/t.

Tulajdonságok
Erősség: -12.00-től +4.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 14 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Etafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 58 %
Oxigén permeabilitás: 28 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.5

Vélemények

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (10)

Kérdése van?

helyettesítő termék

Erika

Tisztelt vevőszolgálat! Évek óta ezt a lencsetípust használom. Mindkét szemem -3.00. Jelenleg sajnos nem kapható (megszűnik?), Oasys vagy a Topvue premium jöhet szóba helyette. Az Oasys-nak jobb az oxigénáteresztő képessége, de nem tudom, hogy jó lenne-e a szememre mivel az eddig használt Topvue bi weekly DIA 14,2, Oasysnak 14.0, BC pedig biweekly 8,5 az Oasysnak 8,4 vagy 8,8. Mit javasolnak ebben az esetben? Előre is köszönöm a segítségüket!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Erika!

A TopVue Biweekly lencse a közeljövőben megszűnik. Helyettesítője a TopVue Premium. Ez a lencse 1 darabos kiszerelésben, próbalencseként is megrendelhető, ha szeretné kipróbálni a teljes doboz megvásárlása előtt.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Panta Szilvia

Felváltva szoktam használni ezt és a napi lencsét. Érzékeny a szeme és néha elfárad a kontaktlencse viseléstől, és olyankor használom a napit szemüveggel felváltva. Mindkettő termékkel meg vagyok elégedve.

Téma

Nagyné Veres Nikolett

Kiváló szolgáltatás, nincs gond, és alacsonyak az árak.

Téma

Alex

Jó kis alkalmi használatra. Nagyon elégedett vagyok a kényelemmel és a könnyű viselettel.

Téma

Berti

Milyen folyadékot ajánlanának ehhez a kontaktlencséhez?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Berti!

Ehhez a kontaktlencsékhez leginkább a Gelone folyadékot (a kettő kombinációja csomagban is kapható) vagy a Laim-Care-t ajánlom. Mind a kettő univerzális folyadék, nátrium-hialuronát nedvesítő közeggel.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Olga

Mennyire éri meg egy ilyen kontaktlencse? Miben jobb, mint egy "rendes", havi kontaktlencse?

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Olga!

Ez egy nehéz kérdés, de igyekszem minél alaposabban megválaszolni. Elöljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a két heti kontaktlencsék jobbak lennének a havi lencséktől, tekintve, hogy az eltérő hordási idő más előnyöket és hátrányokat biztosít. A heti kontaktlencsék előnyei abban nyilvánulnak meg, hogy a 2 hetes időtartalom alatt kevesebb szennyeződés és fehérje rakódik le rájuk, így a „gyakoribb“ csere miatt higiénikusabbak. Szintén előnyősek, ha huzamosabb ideig szeretnénk kontaktlencsét hordani, de a napi lencse nem kifizetődő – például egy hosszabb nyaralás esetén.

Remélhetőleg tudtam azért segíteni és e-mailben az info@alensa.hu címen vagy a 0614088300 te­lefonszámon szívesen nyújtunk még bővebb tájékozzatást is.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Mila

Plusszos és 8.5-ös BC-vel kerestem és találtam kontaktlencséket. Én néha túlhordom, és semmi baja sincs a lencséknek. Ez nem jellemző természetesen, nem akarok senkit se erre buzdítani. :)

Téma

Liza

Én találtam 2 heti kontaktlencsét, de nem ennyiért. ki is próbáltam, és semmi különbséget nem találtam a 6000 forintoshoz képest :) és a szállítás sem két hetet vett igénybe, hanem 3 munkanapot.

Téma

Oli

Szerintem meg csak ritka a 8.5-ös lencse alapból, és kétheti kiszerelésben meg még ritkább. Én már annak is örülök, hogy van 8.5-ös kontaktlencse. Amúgy kényelmes, és gyorsan kiszállították.

Téma

Karol77

Könnyen kezelhető, egész nap viselhető lencse, uv szűrős, külön szemcseppet ritkán igényel.

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top