TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

3 060 Ft
100%
Raktáron
elsődleges jellemzők

kedd 07.17.

Tisztító
blank

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
3 060 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

A TopVue Color Daily a TopVue-tól napi hordású lencse, melyeket 1 használat után el kell dobni. A napi lencse a legegyszerűbb és legegészségesebb módja a kontaktlencse-viselésnek, mivel eldobásra kerülnek, még mielőtt a baktériumok és a lerakódások megjelennének. A TopVue Color lencsék fejlett, 43% víztartalmú hidrogél anyagból készültek, ami könnyen illeszkedik a szemre, és az egész nap folyamán kényelmesek maradnak. A lencsék UV-szűrővel is rendelkeznek, a káros UV-sugarak elleni védelem érdekében. A TopVue Color lencsék nem alkalmasak kiterjesztett viseletre, alvás előtt el kell őket távolítani.

A TopVue Color lencsék dioptria nélkül is elérhetőek.

Technológia és Minőség

A gyártási folyamat során a lencsék négyszer vannak tesztelve, a legszigorúbb minőségi kontroll protokollnak megfelelően. A TopVue Color a szabadalmaztatott Radial Edge technológiával készült, ami egyenletesen vékony peremeket biztosít a maximális kényelem érdekében, és segítenek a súrlódás csökkentésében pislogáskor.

A lencsék három-tónusú technológiájának köszönhetően a szín több rétegű és árnyalatú, az eredmény pedig rendkívül természetes. Az árnyalat egy sötét karikát is tartalmaz, melytől szeme nagyobbnak, a szín pedig élénkebbnek tűnik.

Végső hatás

Ahogy a két szem sem egyforma, úgy a színes kontaktlencse hatása is egyénenként változik. A TopVue Color Daily lencsék hatását befolyásolja a természetes szemszín, a viselt ruhák és kiegészítők színe, és a fényviszonyok. Tartsa szem előtt, hogy általában a világosabb szemszínt könnyebb megváltoztatni színes kontaktlencsével, mint a sötétebb árnyalatú szemszínt.

Ez a csomagolás 10 db színes kontaktlencsét tartalmaz. Ideális, ha fel akarja dobni megjelenését, vagy ha különleges eseményre készül. Mint minden TopVue termékre, a TopVue Color lencsékre is vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.

Tulajdonságok
Erősség: -10.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Anyag: Polyhema
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 43%
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 10 lencse
BC: 8.6

Vélemények

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (4)

Kérdése van?

Téma

Váradi Krisztina

Végre egy színes lencse, amit pluszos dioptriával is és nem csak felesével gyártanak! A legtöbb gyártó csak minuszosat gyárt és nincs köztük csak egész, vagy feles (tehát pl. +2.25 vagy +.2.75 nincs). Úgyhogy nagyon örültem amikor rátaláltam erre a lencsére mert végre én is használhatok színes lencsét!

Téma

Töttősi Flóra

Nekem sajnos a lencsék felénél (1 ív) hiba történhetett a gyártás során, mert a 10-ből 5 db kontaktlencse olyan szinten van rátapadva a műanyag tárolóra, hogy csak körömmel lehetett lekaparni, ami nem olyan egészséges kontaktlencsék esetében... Számomra túl kemények a lencsék (más színes lencséhez képest is), nem is tud rendesen rásimulni a szemre. (levegőbubi keletkezik, ami bepárásodik és homályosan lehet vele látni) Ezen kívül hihetetlenül hamar kiszárad a lencse a szemben, pár perc alatt matt lesz a, és sajnos a műkönny sem segít sokat...

Téma

Simon Blanka

A doboz 10db kontaklencsét tartalmaz vagy csak egyet?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Simon Blanka!

A doboz 10 db lencsét tartalmaz.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Téma

Buzsáki Melinda

Annyira jó!! A Saphire Blue színűt rendeltem és nagyon szép! Jól elfedi a barna szemem. Ki fogom próbálni a zöldet és a szürkét is. Imádom a színes kontaktlencséket és ez szuper áron van, akár naponta váltogathatom a színeket! :D

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top