TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)
TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse) - TopVue
TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse) TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse) TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse) TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse) TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

3 060 Ft
elsődleges jellemzők

szerda 21.3.

Tisztító
blank
3 060 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Váradi Krisztina

Végre egy színes lencse, amit pluszos dioptriával is és nem csak felesével gyártanak! A legtöbb gyártó csak minuszosat gyárt és nincs köztük csak egész, vagy feles (tehát pl. +2.25 vagy +.2.75 nincs). Úgyhogy nagyon örültem amikor rátaláltam erre a lencsére mert végre én is használhatok színes lencsét!

Töttősi Flóra

Nekem sajnos a lencsék felénél (1 ív) hiba történhetett a gyártás során, mert a 10-ből 5 db kontaktlencse olyan szinten van rátapadva a műanyag tárolóra, hogy csak körömmel lehetett lekaparni, ami nem olyan egészséges kontaktlencsék esetében... Számomra túl kemények a lencsék (más színes lencséhez képest is), nem is tud rendesen rásimulni a szemre. (levegőbubi keletkezik, ami bepárásodik és homályosan lehet vele látni) Ezen kívül hihetetlenül hamar kiszárad a lencse a szemben, pár perc alatt matt lesz a, és sajnos a műkönny sem segít sokat...

Simon Blanka

A doboz 10db kontaklencsét tartalmaz vagy csak egyet?

info@alensa.hu

Tisztelt Simon Blanka!

A doboz 10 db lencsét tartalmaz.

Üdvözlettel,

alensa.hu

Buzsáki Melinda

Annyira jó!! A Saphire Blue színűt rendeltem és nagyon szép! Jól elfedi a barna szemem. Ki fogom próbálni a zöldet és a szürkét is. Imádom a színes kontaktlencséket és ez szuper áron van, akár naponta váltogathatom a színeket! :D

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

TopVue Color napi lencsék

A TopVue Color napi színes kontaktlencsék napi hordású lencsék, melyeket 1 napi használat után el kell dobni. A napi lencse a legegyszerűbb és legegészségesebb módja a kontaktlencse­viselésnek, mivel eldobásra kerülnek, még mielőtt a baktériumok és a lerakódások megjelennének. A TopVue Color lencsék fejlett, 43% víztartalmú hidrogél anyagból készültek, ami könnyen illeszkedik a szemre, és az egész nap folyamán kényelmesek maradnak. A lencsék UV-szűrővel is rendelkeznek, a káros UV-sugarak elleni védelem érdekében. A TopVue Color lencsék nem alkalmasak kiterjesztett viseletre, alvás előtt el kell őket távolítani. 

A TopVue Color lencsék dioptria nélkül is elérhetőek.

Technológia és Minőség

A gyártási folyamat során a lencsék négyszer vannak tesztelve, a legszigorúbb minőségi kontroll protokollnak megfelelően. A TopVue Color a szabadalmaztatott Radial Edge technológiával készült, ami egyenletesen vékony peremeket biztosít a maximális kényelem érdekében, és segítenek a súrlódás csökkentésében pislogáskor.

A lencsék három-tónusú technológiájának köszönhetően a szín több rétegű és árnyalatú, az eredmény pedig rendkívül természetes. Az árnyalat egy sötét karikát is tartalmaz, melytől szeme nagyobbnak, a szín pedig élénkebbnek tűnik.

Az eredmény hatása

Ahogy a két szem sem egyforma, úgy a színes kontaktlencse hatása is egyénenként változik. A TopVue Color lencsék hatását befolyásolja a természetes szemszín, a viselt ruhák és kiegészítők színe, és a fényviszonyok. Tartsa szem előtt, hogy általában a világosabb szemszínt könnyebb megváltoztatni színes kontaktlencsével, mint a sötétebb árnyalatú szemszínt.

Ez a csomagolás 10 db színes kontaktlencsét tartalmaz. Ideális, ha fel akarja dobni megjelenését, vagy ha különleges eseményre készül. Mint minden TopVue termékre, a TopVue Color lencsékre is vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.
Tulajdonságok
Erősség: -10.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Anyag: Polyhema
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 43%
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 10 lencse
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

3 060 Ft Központi raktár több, mint 1000 db