Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Color Daily - dioptriával (10 lencse)

Központi raktár több, mint 1000 db
33 szavazó
Ár 3 060 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

hétfő 23.10.

Tisztító
blank
TOF:
Magyar Posta:
DPD:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
590 Ft
590 Ft
190 Ft
INGYENES

TopVue Color napi lencsék

A TopVue Color napi színes kontaktlencsék napi hordású lencsék, melyeket 1 napi használat után el kell dobni. A napi lencse a legegyszerűbb és legegészségesebb módja a kontaktlencse­viselésnek, mivel eldobásra kerülnek, még mielőtt a baktériumok és a lerakódások megjelennének. A TopVue Color lencsék fejlett, 43% víztartalmú hidrogél anyagból készültek, ami könnyen illeszkedik a szemre, és az egész nap folyamán kényelmesek maradnak. A lencsék UV-szűrővel is rendelkeznek, a káros UV-sugarak elleni védelem érdekében. A TopVue Color lencsék nem alkalmasak kiterjesztett viseletre, alvás előtt el kell őket távolítani.
A TopVue Color lencsék dioptria nélkül is elérhetőek.

Technológia és Minőség

A gyártási folyamat során a lencsék négyszer vannak tesztelve, a legszigorúbb minőségi kontroll protokollnak megfelelően. A TopVue Color a szabadalmaztatott Radial Edge technológiával készült, ami egyenletesen vékony peremeket biztosít a maximális kényelem érdekében, és segítenek a súrlódás csökkentésében pislogáskor.

A lencsék három-tónusú technológiájának köszönhetően a szín több rétegű és árnyalatú, az eredmény pedig rendkívül természetes. Az árnyalat egy sötét karikát is tartalmaz, melytől szeme nagyobbnak, a szín pedig élénkebbnek tűnik.

Az eredmény hatása

Ahogy a két szem sem egyforma, úgy a színes kontaktlencse hatása is egyénenként változik. A TopVue Color lencsék hatását befolyásolja a természetes szemszín, a viselt ruhák és kiegészítők színe, és a fényviszonyok. Tartsa szem előtt, hogy általában a világosabb szemszínt könnyebb megváltoztatni színes kontaktlencsével, mint a sötétebb árnyalatú szemszínt.

Ez a csomagolás 10 db színes kontaktlencsét tartalmaz. Ideális, ha fel akarja dobni megjelenését, vagy ha különleges eseményre készül. Mint minden TopVue termékre, a TopVue Color lencsékre is vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.

Tulajdonságok

Erősség: -10.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Anyag: Polyhema
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 43%
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 10 lencse
BC: 8.6

Tapasztalatok

Megjegyzés hozzáadása

 • Simon Blanka

  A doboz 10db kontaklencsét tartalmaz vagy csak egyet?

  Megjegyzés hozzáadva 16.07.2017
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Simon Blanka!

  A doboz 10 db lencsét tartalmaz.

  Üdvözlettel,

  alensa.hu

  Megjegyzés hozzáadva 17.07.2017
 • Buzsáki Melinda

  Annyira jó!! A Saphire Blue színűt rendeltem és nagyon szép! Jól elfedi a barna szemem. Ki fogom próbálni a zöldet és a szürkét is. Imádom a színes kontaktlencséket és ez szuper áron van, akár naponta váltogathatom a színeket! :D

  Megjegyzés hozzáadva 20.04.2017

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google