Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Color - dioptriával (2 db lencse)

Központi raktár: több, mint 200 db
Szavazó ügyfelek: 30
Ár 3 600 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

TopVue Color színes kontaktlencse – dioptriás

TopVue Color színes fedő kontaktlencsék, melyek hidrogél anyagból készültek és egy kivételesen hatékony nedvesítő komponenssel dúsítottak (nátrium-hialuronát). Ennek az anyagnak köszönhetően a lencsék nagymértékben megőrzik hidratáltságukat és maximális kényelmet biztosítanak az egész nap folyamán.

Érzéki megjelenés

Élvezze szeme megváltozott színét. A TopVue Color egy egyedülálló divatos kiegészítő, mellyel különlegessé teheti megjelenését és minden esemény sztárja lehet. A lencse szélét egy sötétebb gyűrű határolja, mely a szem nagyobb és mélyebb hatását kelti. A gyűrű egyben érzékiséget és vonzalmat kölcsönöz szemeinek.

Mindennapi használat

TopVue Color napi használatra vannak kifejlesztve, havi szintű cserével. Nem teszik lehetővé a folyamatos viselést, alvás idejére távolítsa el a lencséket. A nap végén minden esetben ki kell a lencséket venni, fertőtleníteni és estére egy folyadékkal megtöltött kontaktlencse tartóba helyezni.

Végleges színváltás

A végső hatást minden színes kontaktlencse esetében bizonyos mértékben befolyásolhatja a választott öltözékével és kiegészítőivel, illetve a fényviszonyokkal. Általában érvényes, hogy a sötétebb árnyalatú írisz átfedése rosszabb mint a világosé.

Tulajdonságok

Erősség: od -1.00 do -6.00
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Methafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 55%
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 2 kontaktlencse
BC: 8.6

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Horváth Márk

  Hali Sötét barna szememre probáltam ki a True Sapphire lencsét...Sajnos nekem nem nagyon jött be...Nem természetes színhatást add! Minőségre jó kényelmes 5.óra után már homályosodott.

  Megjegyzés hozzáadva 30.04.2017
 • Tamás

  Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a True Sapphire -2,50 dioptriával van-e raktáron nektek? Azért kérdezem mert olvastam hogy 30napot is igénybe vehet mire megérkezik a lencse, ennyi időt nem szeretnék rá várni. Köszönöm!

  Megjegyzés hozzáadva 03.02.2017
 • info@alensa.hu

  Kedves Tamás!

  Jelenleg van raktáron ebből a kontaktlencséből.

  Üdvözlettel,

  Viktória, az alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 03.02.2017
 • Zsuzsanna Ranyákné Marcibál

  Tiszzelt alensa! Már régóra szeretném kipróbálni a színes kontaktlencséket. Barna szemem van, nem tudom melyik lencsét válasszam,melyik fed a legjobban? Leginkább kék színű érdekelne. Tudnának ebben segíteni?

  Megjegyzés hozzáadva 21.10.2016
 • info@alensa.hu

  Tisztelt Zsuzsanna,
  Szeretnék hivatkozni a reggeli, chat-en történt beszélgetésünkre. Sajnos azonban nem lehet teljes bizonyossággal azt, hogy egy bizonyos színes kontaktlencse Önnél is pontosan azt a színhatást fogja eredményezni, mint amilyen a mellékelt képeken látszik.
  A színes kontaktlencsék színhatása ugyanis személyenként eltérő lehet, több tényező is befolyásolja azt. Függ a szivárványhártya színétől, azaz benne található festékanyagot (pigmentet) tartalmazó sejtek számától, pigmenttartalmától és azok elrendeződésétől.
  Szintén függ a külső körülményektől – leginkább a fényviszonyoktól – valamint a smink és a ruha által keltett kontraszttól is.
  Ezzel nem lebeszélni szeretném Önt, csupán minél teljesebb tájékoztatást adni.
  Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

  Megjegyzés hozzáadva 21.10.2016
 • Horváth Márk

  Miért van az,hogy rendelnék Kék színű lencsét és folyamatosan ezt írja ki: This combination cannot be selected if it is not in stock ?? -1,25 ös dioptriát adtam meg kék színbe

  Megjegyzés hozzáadva 20.06.2016
 • Klaudua Bencze

  Zöld színű lencsét rendeltem, ebben az árban nagyon megéri és a lencse minősége is nagyon jó. Nekem viszont a nagyobb átmérőjű lencsék kényelmesebbek, ezért valószínűleg más fajtát fogok választani. A színe egyébként szép :)

  Megjegyzés hozzáadva 13.03.2016
 • Jani

  Olcsó szines kontaktlencse számomra a TopVue szines lencséje, de az olcsó ár nem jár rossz minőséggel. Sőt, elégedett vagyok a szinekkel, én többet is fizetnék érte. A kontaktlencse webáruházak között ez a legjobb!

  Megjegyzés hozzáadva 07.03.2016
 • Magdi

  TopVue colors szines kontaktlencse van olyan jó , mint a Air Optix Colors , én csak a zöld színt próbáltam, de egyáltalán nem bántam meg. és pár nap alatt kiszállították!!

  Megjegyzés hozzáadva 04.03.2016
 • Maja

  Helló! Kérdésem: kontatklencse, színes, dioptriás, kék színű a Rózsa utcában vásárolható vagy csak átvehető? Várom a válaszukat

  Megjegyzés hozzáadva 26.02.2016
 • info@alensa.hu

  Helló, helló!

  A Rózsa utca csak átvételi opcióként létezik. A megrendelt kontaktlencse és kontaktlencse folyadék 190 forint szállítási költségért az átvételi ponton átvehető. Volt arról szó, hogy majd ott is lesz termék vásárlási lehetőség, de pontosan mikor is lesz az, sajnos nem tudom.

  Üdv Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 29.02.2016
 • Hali Sötétbarna szemre mennyire lenne szép a True Saphire? Amugy Uv Védelem van a lencsékbe?

  Megjegyzés hozzáadva 22.02.2016
 • info@alensa.hu

  Hali hali!

  UV védelem nincs a TopVue Color kontaktlencsékben. Ha az UV védelem bármi okonál fogva kiemelt szerepet kap a kontaktlencse választás során, akkor UV védő szemüveget ajánlanék, mert a kontaktlencsék UV védelme csak az íriszt elfedni képes részre vonatkozik. Ez alól nincs kivétel.

  Szerintem a sötétbarna szemszín és a True Saphire jó párosítás lehet, de ajánlani nem fogom tudni ezt a személyes véleményt, illetve nem érdemes figyelembe venni ezt. Remélem, hogy a környezete pozitív visszajelzsét fog adni erre a párosításra.

  A döntéshozatalhoz azt szoktam ajánlani, hogy különböző fórumokon olvasson el véleményeket.

  Üdvözlettel Miklós

  Megjegyzés hozzáadva 23.02.2016
 • Somogyiné

  BUÉK Alensa. Jó vásárt csináltam veletek! :)

  Megjegyzés hozzáadva 28.12.2015
 • Mézga

  Támogatom az előttem szólót! A szállítás , a kontatklencsék árai, az ügyfélszolgálat mind minőségi, elégedett vagyok.

  Megjegyzés hozzáadva 30.11.2015
 • Lajos

  Nem fogja teljesen elfedni a szemeket, de ettől függetlenül elégedett vagyok a webshoppal, és a lencsék minőségével.

  Megjegyzés hozzáadva 12.11.2015
 • Molnár Melinda

  A halloweeni partyra rendeltem hétfőn topvue szines lencsét, és megjött ma reggel. Egy nappal korábban, mint ahogy jelezték. :)

  Megjegyzés hozzáadva 29.10.2015
 • Horváth Gyula

  Megfelelő minőségűnek tartom a zafír szines kontaktlencséket és az alensa.hu munkáját. Ajánlom őket

  Megjegyzés hozzáadva 28.10.2015
 • Ilus

  Zöldesbarna a szemem szine, a zöld Topvue color kontaktlencse csinosan mutatott. Ha más , eltérő lenne a szemszínem, akkor lehet, hogy más lencsét választanék.

  Megjegyzés hozzáadva 13.10.2015
 • K. Imréné

  Alensa: segítőkész és rugalmas webáruház. A szines Topvue: Kihangsúlyozza a szemem színét. Szürkészöld a szemem szine, és a zöld kontaktlencsével elégedett vagyok.

  Megjegyzés hozzáadva 12.10.2015
 • Bea

  Szia Nikoletta, melyik az a másik márka? Köszi B.

  Megjegyzés hozzáadva 02.10.2015
 • Nikoletta

  Olvasva a hozzászólásokat,úgy döntöttem kipróbálom a True Sapphire-t,sokan dicsérték. Hát,azt kell mondjam,csalódás. Szerintem nem szép.A lencse szélén van egy kis szín,alig látszódik hogy kék a szemem. Egy másik márkának is van True Sapphire színű lencséje,az gyönyörű élénk kék színű,de a TopVue sajnos nem.

  Megjegyzés hozzáadva 17.09.2015
 • Tímár Zoltán

  Zafír színes kontaktlencsét választottam. Minusz másfeles dioptriával rendeltem. Gyorsan megérkezett a megrendelés. A webshop szolgáltatásai kielégítőek. A szines kontaktlencse rendben volt. A képeket tessék megnézni. Az segíteni fog elképzelni, hogy hogyan is fog kinézni a végeredmény.

  Megjegyzés hozzáadva 14.09.2015
 • Judka

  Meglepődtem, hogy milyen olcsó a Topvue szines kontaktlencse. Móni ajánlotta :)

  Megjegyzés hozzáadva 02.09.2015
 • Poppi

  Igen, a zafíros szines kontaktlencse!

  Megjegyzés hozzáadva 31.08.2015
 • Vica

  A zafír kontaktlencsét ajánlom én is. Különleges! :)

  Megjegyzés hozzáadva 28.08.2015
 • A TopVue zöld kontaktlencsét már kipróbáltam, de a zafír különlegesebb. Szerencsére a szemeim dioptriája -1.00, szóval nem kell várnom a szállítással.

  Megjegyzés hozzáadva 27.08.2015
 • Zsuzsa

  Szép színe van!

  Megjegyzés hozzáadva 30.07.2015
 • Bori

  Ki kellett próbálnom ezt a szines kontaktlencsét, a zöld szemszín miatt. Az a kedvencem. Nekem 8.6os a BC-ém, de így is kényelmes volt.

  Megjegyzés hozzáadva 23.06.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google