TopVue Daily (30 db lencse)
TopVue Daily (30 db lencse) - TopVue
TopVue Daily (30 db lencse) TopVue Daily (30 db lencse) TopVue Daily (30 db lencse)

TopVue Daily (30 db lencse)

4 190 Ft
elsődleges jellemzők

szerda 21.3.

Tisztító
blank
4 190 Ft
Tegye a kosárba
Gazdaságos kiszerelés:
TopVue Daily (90 db lencse) - 11270 Ft (spórolt összeg 1300 Ft)

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Burai Domonkos

Síeléshez kellett napi kontaktlencse, és erre esett a választásom a magas víztartalom miatt. Bevált, nem száradt ki nap végére és nem is irritálta a szemem pedig elég érzékenyek a szemeim. Jó kis termék, alkalmi viseletre bátran tudom ajánlani. Üdv, Burai Domonkos

Gábor

Jó estét! Az UV-szűrőt mennyire kell komolyan venni egy kontaktlencsénél? Van gyakorlati haszna is, vagy csak marketingfogás?

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A beépített UV-szűrő valóban hasznos és működik, viszont hatékonyságában nem veszi fel versenyt a napszemüveggel, leginkább azért, mert csak a szem egy bizonyos részét fedi. Kérem tekintsen rá úgy, mint egy hasznos kiegészítőre.

Üdvözlettel,

Alensa

Feri

Sportoláshoz kerestem napi lencsét és a TopVue Daily remek választásnak bizonyult.

Anonymous

A napi kontaktlencsék használhatóak több napig?

info@alensa.hu

Arra gondol, hogy egy darab napi kontaktlencsét lehet több napig hordani, akkor a válaszom nem. Illetve a napi kontaktlencse: 1 darab napi lencse 1 napi viseletre lett tervezve. A napi kontaktlencsék több napi viselete nem egészséges.

Spici

Elégedett vagyok az Alensa TopVue napi kontaktlencsékkel. Ennyit szántam napi lencsékre, és a kényelme is elegendő.

Timea

Jó minőségű kontaktlencse. Elégedett vagyok a szállítással és a választható ajándékokkal. Most szemcseppet választottam.

János

NApi kontaktlencsék közül véletlenül találtam az alensa.hu webshopra, és itt a TopVue napi lencsékre. Kipróbáltam és elégedett vagyok vele, de ami még fontosabb, az a szálíltás gyorsasága!

Gy. Luca

Első vásárlásom ez. Ajánlották mert elégedettek voltak a TopVue napi kontaktlencsékkel. A kiszállítás 190 Ft-os ára még a barátnőmnek is új infó volt.

Kovalcsik

Az ünnepekre annyi kedvezmény volt, hogy csak kapkodtam a fejemet. BUÉK! Amig ilyen jó árakkal dolgoztok, mindig tőletek fogok rendelni. A TopVue napi lencséket külön ajánlom!

Marika

Az ünnepek előtt adtam le a rendelést, ma megkaptam. Boldog Új Évet Kívánok!

Anikó

Ritkán veszek kontaktlencsét, természetesen napi lencséket veszek. Az alensa.hu webshopot dobta ki a gép a második helyen, az árak szuper jók, a szállításért 190 Ft fizettem!!!

Kis Mihály

Telefonon adtam le a rendelést, azt is azonnal közölték velem, hogy kb. mikorra érkezik meg a megrendelés. Ez a hozzáállás szimpatikus.

Tót András

Elégedett vagyok az Alensa webshoppal.

Gergő

A szállítás gyors volt. A többi majd elválik, a termékre van pénzvisszafizetési garancia, én most próbának viselem.

Varga Zsó

Normális napi kontaktlencse. Az én tapasztalatom az, hogy a szemüveg és a kontaktlencse értékei eltérőek. A szemüveg diopriájával ne vásároljon senki. Én sajnos így tettem. Az Alensa pénzvisszafizetési garancijával az Alenszások visszavették a rossz megrendelést, és újra küldték az új csomagot.

Hidas Viki

Topvue napi kontatklencse: Ajánlom hozzá a szemcseppet. Alensa: szinvonalas webshop.

Linda

Napi kontaktlencse szuper áron. Az alensa hu webshop magas szinvonalú szolgáltatást adott.

Melinda

Kényelmes volt a topvue.

Donát

Kellemes viselet.

Lola

Kényelmes napi kontaktlencse. Én már fél éve ezt vásárolom. A szállítás gyors, és ha problémám van, az ügyfélszolgálatos segítőkész.

Sysska

Az ára miatt nagyon szimpatikus lenne ez a napi viseletű lencse, de az alacsony oxigén permeabilitása 26 Dk/t miatt félek ettől a terméktől. Ajánlaná 26 Dk/t mellett? Kizárólag sportoláshoz használnám, és versenyzéshez. 14/L

info@alensa.hu

Kedves Sysska!

Engedjen meg egy példát, amivel megválaszolhatom a kérdését. A Surevue kontaktlencséket Magyarországon már nem forgalmazzák, kivéve az Alensa webáruházat. Sok érdeklődő örömmel vásárolja újra a Surevue termékeket, mert a múltban jó tapasztalataik voltak a termékkel kapcsolatban.

A Surevue kontaktlencsék oxigén permeabilitása 21 Dk/t! Alacsonyabb, mint a Topvue Daily termékeké. Tehát a vásárlóink visszajelzése alapján, és az oxigén áteresztőképesség szempontjából a Topvue Daily képessége miatt nem kell félnie.

Az alacsony oxigén permeabilitású kontaktlencséktől nem szárad ki annyira a szem. Ezt több vásárlónktól halljuk visszajelzésként. Míg a magas o. p. kontaktlencsékhez gyakrabban kell műkönnyet használni.

Természetesen minden ember más, és az egyéni problémákra különbözű kontaktlencséket ajánlanak az optikusok-szemészek.

Remélem válaszommal tudtam segíteni önnek. továbbiakban is állok rendelkezésre.

Miklós

Cristoforo

Én direkt ilyen terméket kerestem. Olcsó és kényelmes. Nem kell állandóan szemcseppet csepegtetnem. Köszönöm az ügyfélszolgálatos segítségét. Nagyon segítőkész volt!

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Csomagtervek
1037 AP-1 TopVue Daily (2x30 db lencse) Ár 7 590 Ft Megtakarítás 790 Ft Megnézem
1020 AP-2 TopVue Daily (30 db lencse) + Laim Moisture… Ár 5 390 Ft Megtakarítás 690 Ft Megnézem

TopVue Daily

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. A pénzvisszafi­zetési garancia feltételeit ide kattintva találja.

Kényelmes kontaktlencsék alacsony áron

TopVue Daily napi hidrogél kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A nátrium-hialuronát és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak. A nátrium hialuronát vagy hialuronsav anyaga természetes az emberi test számára, mivel az izületekben, az üvegtestben és más testrészekben is megtalálható.

Tökéletes kialakítás

čočky TopVue Bi-wekly

A TopVue kontaktlencsék vékonyak, és amikor pislogunk a szemhéjak hozzáérnek a kontaktlencsékhez. Ha a lencsék vastagsága nem megfelelő, vagy túl vastag, úgy a kontaktlencséink kényelmetlenek lesznek, és a lencseviselet komfortérzete csökken.

Kiváló minőségű és stabil korrekciós képesség

A TopVue kontaktlencsék stabil optikai korrekciót biztosítanak viselőjüknek az optikai zóna teljes felületén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencsék bármilyen fényviszony mellett kiváló látásképet biztosítanak.

UV szűrő

A TopVue kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, amik elnyelik a káros UV-A és UV-B sugárzást. A kontaktlencsék a szem egy részét fedik el, míg a fennmaradó rész ki van téve az UV káros sugárzásának. A szemek teljes UV védelmet napszemüveggel tudja biztosítani.

AQUAMAX technológia

Az AQUAMAX technológia az UV szűrőt a kontaktlencse gyártása során helyezi fel a lencse felületére. Ezzel az eljárással nem változnak a lencsék tulajdonságai. A TopVue kontaktlencsék előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik. A lencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak viselőjük számára.

Ajánlott használat

A TopVue Daily kontaktlencsék nem alkalmasak kiterjesztett vagy éjszakai viseletre. Ezeket a napi kontaktlencséket nem kell tisztítani, így nem szükséges kontaktlencse folyadék vásárlása.

A kontaktlencsék Etafilcon A hidrogélből készültek, amik 58% víztartalommal bírnak, és az oxigénáteresztő képességük 26 Dk/t.

Tulajdonságok
Erősség: -12.00-től +4.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Nátrium-hialuronát nedvesítő közeg: Igen
Anyag: Etafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 58 %
Oxigén permeabilitás: 26 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 30 kontaklencse
BC: 8.5
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Daily (30 db lencse)

TopVue Daily (30 db lencse)

TopVue Daily (30 db lencse)

4 190 Ft Központi raktár több, mint 1000 db