Ismételje meg az utolsó megrendelését

TopVue Daily (90 db lencse)

Központi raktár: több, mint 1000 dbSzavazó ügyfelek: 273
Ár 11 940 Ft / doboz
elsődleges jellemzők

kedd 22.8.

Tisztító
blank
Magyar Posta:
Expressz szállítás:
Átvételi pont:
13000 Ft megrendelés felett:
590 Ft
890 Ft
190 Ft
INGYENES

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. 88 termék teljes visszatérítésre. 
Még több információ...

Kényelmes kontaktlencsék nagyon jó áron

2011 elején bemutattuk az új TopVue kontaktlencséket. Ezek a hidrogél kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A nátrium-hialuronát és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak. A nátrium hialuronát vagy hialuronsav anyaga természetes az emberi testnek, mert az izületekben, az üvegtestben és más testrészekben is megtalálható.

Tökéletes kialakítás

čočky TopVue Bi-wekly A TopVue kontaktlencsék vékonyak(!), és amikor pislogunk a szemhéjak hozzáérnek a kontaktlencsékhez. Ha a lencsék vastagsága nem megfelelő, vagy túl vastag, úgy a kontaktlencséink kényelmetlenek lesznek, és a lencseviselet komfortérzete csökken.

Kiváló minőségű és stabil korrekciós képesség

A TopVue kontaktlencsék stabil optikai korrekciót biztosítanak viselőjüknek az optikai zóna teljes felületén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencsék bármilyen fényviszony mellett kiváló minőségű látásképet produkálnak.

UV szűrő

A TopVue kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, amik elnyelik a káros UV-A és UV-B sugárzást. A kontaktlencsék a szem egy részét fedik el, míg a fennmaradó rész ki van téve az UV káros sugárzásának. A szemek teljes UV védelmet napszemüveggel tudja biztosítani.

AQUAMAX technológia

Az AQUAMAX technológia az UV szűrőt a kontaktlencse gyártása során helyezi fel a lencse felületére. Ezzel az eljárással nem változnak a lencsék tulajdonságai. A TopVue kontaktlencsék előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik. A lencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítnak viselőjük számára.

Ajánlott használat

A TopVue Daily kontaktlencsék nem kiterjesztett vagy éjszakai viseletre vannak tervezve. Ezeket a napi kontaktlencséket nem kell tisztítani, így nem szükséges kontaktlencse folyadék vásárlása.A kontaktlencsék Etafilcon A hidrogélből készültek, amik 38% víztartalommal bírnak, és az oxigénáteresztő képességük 26 Dk/t.

Tulajdonságok

Erősség: -12.00-től +4.00-ig
Lejárati idő: több, mint 48 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Anyag: Etafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 58 %
Oxigén permeabilitás: 26 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 90 kontaktlencse
BC: 8.5

Ossza meg tapasztalatait ezzel a termékkel kapcsolatban.

Megjegyzés hozzáadása

 • Kocsis Máte

  Akinek nem mind a két szemére ugyanolyan dioptria kell, annak megéri ez a kontaktlencse. A kollégám ajánlottam, de nekem a 2x90 sok.

  Megjegyzés hozzáadva 15.09.2016
 • Dr. Jakab

  Én ezt a három dobozt majdnem egy év alatt használtam fel, most újra vásárolok, teniszhez teljesen jók. A webshop korrekt, az árak és a szállítási idő megfelelőek. Nincs panaszra okom.

  Megjegyzés hozzáadva 02.12.2015
 • András Balogh

  A napi lencsék közül ez vásárolható meg a legkedvezőbb áron és a minősége is jó.

  Megjegyzés hozzáadva 01.09.2015
 • Laczkó

  Nekem sincs panaszom a napi Topvue lencsékre.

  Megjegyzés hozzáadva 17.08.2015
 • Czaki

  Soha nem volt panaszom vele kapcsolatban, jó minőségűnek tartom.

  Megjegyzés hozzáadva 29.07.2015

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google