TopVue Elite (10 db lencse)

1 990 Ft
100%
Raktáron
elsődleges jellemzők

kedd 11.20.

Tisztító
blank

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
1 990 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

TopVue Elite

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kontaktlencsék nem felelnek meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a termékeket. A pénzvisszafi­zetési garancia feltételeit ide kattintva találja.

A naponta cserélendő hidrogél lencsék legújabb generációja megnövelt kényelemérzettel

TopVue Elite kontaktlencse a legújabb napi lencse a népszerű TopVue termékcsaládból. A továbbfejlesztett kialakítás és a Radial Edge technológia, valamint a Biomoist Gelflex anyag kiemelkedő, egész napon át tartó kényelmet biztosít a szemnek. A TopVue Elite Methafilcon B anyagból készült 57% víztartalmú hidrogél lencse. A halványkék színezet (mely a szemen nem látszik), segíti a lencse behelyezését, a beépített UV-szűrő pedig extra védelmet nyújt a szemnek.

A TopVue Elite kontaktlencse kapható 30 darabos kiszerelésben is.

Radial Edge technológia

A különleges Radial Edge technológiának köszönhetően a lencse pereme mindenütt egyenletes vastagságú. Ennek eredményeképp csökken a súrlódás a szemhéj és a lencse között, valamint nő a TopVue Elite viselésének kényelme.

Biomoist

A TopVue Elite-ben található Biomoist formula két nagyon hatékony nedvesítőszer kombinációja, a HPMC és a polietilén-glikolé (PEG), mely nagyban hasonlít a szem természetes könnyrétegéhez. Ez a keverék úgy lett kialakítva, hogy akkor lássa el nedvességgel a szemet, amikor annak leginkább szüksége van rá, biztosítva ezzel az egész napon át tartó kényelmes viselést.

A Biomoist ezen kívül egy különleges tisztító elemet tartalmaz, mely segít megakadályozni, hogy a fehérjék és zsírok a lencsére tapadjanak. Ez a higiénikusabb módszer nagy mértékben növeli a TopVue Elite lencse viselése közbeni komfortérzetet.

UV –szűrő az extra védelemért

A TopVue Elite napi kontaktlencse egy beépített UV-szűrőt tartalmaz, hogy védje a szemet a káros UV sugarak ellen. Azonban így is tanácsos azonban napszemüveget viselni, hiszen a kontaktlencse nem fedi el a szemgolyó egészét.

Ajánlott használat

A TopVue Elite egy egynapos, eldobható lencse. Viseljen minden nap egy új párat és dobja ki a nap végén. Ezeket a napi kontaktlencséket nem kell tisztítani, így nem szükséges kontaktlencse folyadék vásárlása.

Tulajdonságok
Erősség: -15.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 1 nap
Anyag: Methafilcon B
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 57%
Oxigén permeabilitás: 27 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 10 lencse
BC: 8.6

Vélemények

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások (1)

Kérdése van?

Napi lencse

Tibor

Miér ne használjam több napon keresztül az egy napos lencsét ? Este kivettem betettem a tartóba és másnap ugyanolyan álapotban volt, mint az uj.

Válasz

info@alensa.hu

Kedves Tibor!

A válasz igen egyszerű: mert a napi eldobható lencsék egyszeri használatra vannak tervezve. A napi egyszer használatos lencsék sokkal vékonyabbak, és nem képesek ellenállni a baktériumoknak, kórokozóknak és egyéb lerakódásoknak. Sok viselő megpróbálja „kitolni“ a lencsék élettartamát úgy, hogy fertőtlenítő oldatban tisztítja őket, azonban ez általában hatástalan, sőt, valójában lebontja a lencsét, növelve annak kockázatát, hogy a lencse szétszakad, miközben a szemen van. Amennyiben ez a fajta használat nem felel meg Önnek, javasoljuk, hogy válasszon a havi vagy kétheti kontaktlencsék széles kínálatából, a fertőzések és egyéb problémák megkockáztatása helyett.

Üdvözlettel,

Alensa

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top