TopVue Monthly Plus (6 db lencse)
TopVue Monthly Plus (6 db lencse) - TopVue
TopVue Monthly Plus (6 db lencse) TopVue Monthly Plus (6 db lencse) TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

4 180 Ft 4 790 Ft
elsődleges jellemzők

kedd 23.1.

Tisztító
blank
4 790 Ft 4 180 Ft
Tegye a kosárba

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Trans-o-flex
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
 
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia több információ
Nincs szükség receptre
Hanuszik Sára

A 30 nap lejárathoz közeledve sem volt kényelmetlen, nem száradt ki nap végére. Legjobb kontaktlencse az eddig használtak közül. Kiváló ár-érték arány.

Szabó Laura

Múlt héten rendeltem először ezt a fajta lencsét mivel az előző lencsém kezdett kényelmetlenné válni így gondoltam ideje kipróbálni valami mást. Eddig úgy tűnik hogy bevált ez a lencse, kényelmes és nem szárad ki nap végére bár tény hogy használok szemcseppet is de szerintem azt minden lencsével érdemes. A céggel abszolút meg vagyok elégedve!

Enikő Horváth

Érdeklődni szeretnék mi a különbség a hidrogél Methafilcon A és a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között? Melyik anyagból készült kontaktlencse nyújt komfortosabb érzetet a viseléskor, ha száraz szem problémája van valakinek? Köszönöm előre is válaszát!

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Enikő!

A hidrogél egy hagyományos, régebbi lencseanyag. Ez az anyag a szilikon-hidrogélhez képest puhább. Előnye a magas víztartalom és ezáltal a jó nedvesedés. Az oxigén permeabilitás szempontjából azonban a keményebb anyagú, modernebb szilikon-hidrogél lencsék vannak előnyben, melyek több oxigént engednek át, mint vizet.

Kínálatunkban több olyan kontaktlencse és szemcsepp/szemspray található, ami a száraz szemre kínál megoldást. Azonban minden szem más, mindenkinek más válik be. Ezért javaslom, hogy kérje szakorvos segítségét a lencseválasztást illetően, aki az Ön egyedi paramétereit ismerve tud kontaktlencsét ajánlani.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Ildikó

Érdeklődnék, hogy a különbség a TopVue Monthly Plus és a sima TopVue Monthly között. Köszönöm előre is!

info@alensa.hu

Üdvözlöm,
A két kontaktlencse nagyon hasonló, de a TopVue Monthly Plus magasabb (55%) víztartalommal rendelkezik, valamint szélesebb dioptriaértékkel kapható.
További kérdések esetén nyugodtan keressen!
Rudolf, az Alensa.hu munkatársa

Anna Jakab

Nagyon elégedett voltam, megint ezt veszem! Egy a probléma, akárhogy is igyekszem, ha pl kisminkelem magam, vagy (smink nélkül) a kontaktlencse viselésének végéhez közeledek (kb 3. hét végén), gyakran elég zavaróan homályosodni kezd, ilyenkor persze kivenni, megtisztítani, stb... Valami tipp, hogy elkerüljem vagy ez normális? Köszönöm szépen! Amúgy 100% elégedettség :)

Márta

Én először rendeltem az alensa.hu eshopból, és telefonon keresztül rendeltem a kontaktlencsét. Az ügyélszolgálatos fiatalember szuper gyors volt. Jó a véleményem, sokkal olcsóbbak a kontaktlencsék árai, mint az optikából.

Marq

Jó napot! Ez a lencse jobb minőségű vagy a Biomedics uv (6db 3800ft ha jól tudom)?! Köszönöm

info@alensa.hu

Jó napot! A minőségi kontaktlencse definíciója már magában egy külön kérdés lenne, de a visszajelzések alapján panaszról vagy visszaküldendő Biomedics vagy TopVue Monthly Plus kontaktlencséről nincs tudomásunk. Ha a TopVue kontaktlencsét választja , akkor kérem olvassa el ezt a kitételt: http://www.alensa.hu/…arancia.html , mert azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a TopVue kontaktlencsékre, ha nem válnak be. Részletek a fenti linken.

Remélem tudtam segíteni.

Miklós

Anna

Helló! Elküldhetem nektek az optometrista véleményét (ez a szemvizsgálati lap)? Nem világos amit a papírra írt, de nem szeretnék optikából vásárolni, mert horror az összeg. Szóval nem fog kiderülni, hogy mi lenne a kontaktlencse.

info@alensa.hu

Helló, helló!

Várjuk a szemvizsgálati lapot! Általában PWR – dioptria, Görbület – BC, Átmérő – DIA, CYL – cilinder, AXIS – tengely információkat lehet összepárosítani illetve ezek a megfelelők.

Mi csak a paramétereket fogjuk tudni kibogolyozni, de ajánlani kontaktlencsét nem fogunk. Üdvözlettel Miklós

András Balogh

TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke megegyezik a TopVue Monthly-éval?

info@alensa.hu

A TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke: 27 Dk/t. A TopVue Monthly 26 Dk/t.

Üdvözlettel Miklós

info@alensa.hu

Jucó

A szállítás nagyon olcsó, futár 700 forint, ezt nem is értem hogy lehet megszervezni, és a kontaktlencséim két nap alatt megjöttek. :O

Ferenc

Engem meggyőzött a TopVue Monthly Plus és az alensa teljesíténye. A kiemelkedően hatékony és szállítás gyors volt.

Zoli

Jó reggelt kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a TopVue Plus és az Air Optix aqua kontaktlense között?

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A kontaktlencsék anyaga és a lencsék vízáteresztő képessége különböző. Ezen két tulajdonság alapján a lencsék jellemzői is különböznek, de összehasonlítást itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse és itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse olvashat.

Kényelmi faktorról kifejezett skála nem létezik. A vásárlóink visszajelzései jók, elégedettek a termékekkel. A BC és a DIA értékek megegyeznek, szóval aki 8.6 BC értékkel keres kontaktlencséket, az ennél a két terméknél jó helyen jár.

Miklós info@alensa.hu 06–1–4088300

Irina

Topvue kontaktlencsét már próbáltam, ennek a TopVue Monthly Plus lencsének mi az előnye a sima Topvu Monthly lencsékhez képest? Köszönettel, Irka

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Új technológia és 10%-val magasabb víztartalom! Szóval ez egy kényelmesebb kontaktlencse, mint az elődje!

Ha mégis valami baj lenne, a pénzvisszafizetési garancia erre a Topvue termékre is vonatkozik.

Miklós

Misa

A 8.6 BC görbület igen népszerű, mert az általános lencséket is ezzel a görbülettel forgalmazzák. A Topvue lencsék minősége semmiben nem marad el a többi 8.6-os BC-jű kontaktlencséktől.

Értékelje a terméket

Legyen Ön az első, aki véleményt ír

Csomagtervek
1068 AP-1 TopVue Monthly Plus (6 db lencse) + Gelone… Ár 5 870 Ft Megtakarítás 600 Ft Megnézem
1069 AP-2 TopVue Monthly Plus (6 db lencse) + LAIM-CARE… Ár 6 020 Ft Megtakarítás 750 Ft Megnézem

TopVue Monthly Plus kontaktlencsék

A TopVue Plus havi kontaktlencsék hidrogél Methafilcon A anyagból készülnek, ami magas víztartalommal bír, és UV szűrővel van ellátva. A lencsék enyhe szinezetet kapnak a könnyebb kezelhetőség végett.

Napi használatú kontaktlencsék

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék napi használatra lettek tervezve 30 napos időhatárral. Éjszaka a lencséket el kell távolítani a szemekről, és kontaktlencse folyadékkal feltöltött kontaktlencse tartóban kell tárolni azokat.

Radial Edge tchnológia

A TopVue Monthly Plus a legjobb komfortérzet elérése céljából lett kifejlesztve. A Radial Edge technológiának köszönhetően, a lencsék peremvastagsága egységes, és a lencsék viselőinek komfortérzete maximális.

UV szűrő

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, ami megszűri az UVA és UVB sugárzást. Habár a lencsék szűrői nem nyújtanak 100%-os védelmet, mert ez csak a szem egy részét fedi el. Az UV sugárzás elleni teljes védelem eléréséhez UV szűrős napszemüveg szükséges.

Hidratáció és egészséges szemek

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék precíz tervezése és kialakítása megfelelő mennyiségű mozgást enged a szemekre illesztett kontaktlencséknek. A kialakítás magas víztartalommal párosul (55%) ami biztosítja a lencsék rehidratációját, ami a lencsék kényelmes viseletét, és egészséges szemeket eredményez.
Tulajdonságok
Erősség: -15.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Methafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 55%
Oxigén permeabilitás: 27 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna
TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

4 180 Ft Központi raktár több, mint 1000 db