TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

4 790 Ft 4 180 Ft
100%
Raktáron
elsődleges jellemzők

szerda 10.17.

Tisztító
blank
Hozzáad
1690 Ft

Kiszállítás

DPD
1–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Express One
1–2 munkanap 590 Ft
Zásilkovna
2–3 munkanap 190 Ft
4 790 Ft 4 180 Ft
Gazdaságos alternatíva
Ár 4 990 Ft  
Gazdaságos alternatíva
Csomagtervek
Ár 5 870 Ft Megtakarítás 600 Ft
Ár 6 020 Ft Megtakarítás 750 Ft
Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 15.000 Ft feletti megrendelés esetén
Pénzvisszafizetési garancia

TopVue Monthly Plus kontaktlencsék

A TopVue termékcsalád tagja, a TopVue Monthly Plus havi kontaktlencsék hidrogél Methafilcon A anyagból készülnek, ami magas víztartalommal bír, és UV szűrővel van ellátva. A lencsék enyhe színezetet kapnak a könnyebb kezelhetőség végett.

Napi használatú kontaktlencsék

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék napi használatra lettek tervezve 30 napos időhatárral. Éjszaka a lencséket el kell távolítani a szemekről, és kontaktlencse folyadékkal feltöltött kontaktlencse tartóban kell tárolni azokat.

Radial Edge tchnológia

A TopVue Monthly Plus a legjobb komfortérzet elérése céljából lett kifejlesztve. A Radial Edge technológiának köszönhetően, a lencsék peremvastagsága egységes, és a lencsék viselőinek komfortérzete maximális.

UV szűrő

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék UV szűrővel vannak ellátva, ami megszűri az UVA és UVB sugárzást. Habár a lencsék szűrői nem nyújtanak 100%-os védelmet, mert ez csak a szem egy részét fedi el. Az UV sugárzás elleni teljes védelem eléréséhez UV szűrős napszemüveg szükséges.

Hidratáció és egészséges szemek

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék precíz tervezése és kialakítása megfelelő mennyiségű mozgást enged a szemekre illesztett kontaktlencséknek. A kialakítás magas víztartalommal párosul (55%) ami biztosítja a lencsék rehidratációját, ami a lencsék kényelmes viseletét, és egészséges szemeket eredményez.

Tulajdonságok
Erősség: -15.00-től +6.00-ig
Lejárati idő: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Anyag: Methafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Víztartalom: 55%
Oxigén permeabilitás: 27 Dk/t
DIA: 14.2
UV szűrő: Igen
Kiszerelés: 6 kontaktlencse
BC: 8.6

Vélemények (12)

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%
Nem értékelt
Enikő Horváth

Érdeklődni szeretnék mi a különbség a hidrogél Methafilcon A és a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között? Melyik anyagból készült kontaktlencse nyújt komfortosabb érzetet a viseléskor, ha száraz szem problémája van valakinek? Köszönöm előre is válaszát!

Válasz
info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Enikő!

A hidrogél egy hagyományos, régebbi lencseanyag. Ez az anyag a szilikon-hidrogélhez képest puhább. Előnye a magas víztartalom és ezáltal a jó nedvesedés. Az oxigén permeabilitásg szempontjából azonban a keményebb anyagú, modernebb szilikon-hidrogél lencsék vannak előnyben, melyek több oxigént engednek át, mint vizet.

Kínálatunkban több olyan kontaktlencse és szemcsepp/szemspray található, ami a száraz szemre kínál megoldást. Azonban minden szem más, mindenkinek más válik be. Ezért javaslom, hogy kérje szakorvos segítségét a lencseválasztást illetően, aki az Ön egyedi paramétereit ismerve tud kontaktlencsét ajánlani.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Nem értékelt
Ildikó

Érdeklődnék, hogy a különbség a TopVue Monthly Plus és a sima TopVue Monthly között. Köszönöm előre is!

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A két kontaktlencse nagyon hasonló, de a TopVue Monthly Plus magasabb (55%) víztartalommal rendelkezik, valamint szélesebb dioptriaértékkel kapható.

Üdvözlettel,

Alensa

Nem értékelt
Anna Jakab

Nagyon elégedett voltam, megint ezt veszem! Egy a probléma, akárhogy is igyekszem, ha pl kisminkelem magam, vagy (smink nélkül) a kontaktlencse viselésének végéhez közeledek (kb 3. hét végén), gyakran elég zavaróan homályosodni kezd, ilyenkor persze kivenni, megtisztítani, stb... Valami tipp, hogy elkerüljem vagy ez normális? Köszönöm szépen! Amúgy 100% elégedettség :)

Nem értékelt
Márta

Én először rendeltem az alensa.hu eshopból, és telefonon keresztül rendeltem a kontaktlencsét. Az ügyélszolgálatos fiatalember szuper gyors volt. Jó a véleményem, sokkal olcsóbbak a kontaktlencsék árai, mint az optikából.

Nem értékelt
Marq

Jó napot! Ez a lencse jobb minőségű vagy a Biomedics uv (6db 3800ft ha jól tudom)?! Köszönöm

Válasz
info@alensa.hu

Jó napot! A minőségi kontaktlencse definíciója már magában egy külön kérdés lenne, de a visszajelzések alapján panaszról vagy visszaküldendő Biomedics vagy TopVue Monthly Plus kontaktlencséről nincs tudomásunk. Ha a TopVue kontaktlencsét választja , akkor kérem olvassa el ezt a kitételt: http://www.alensa.hu/…arancia.html , mert azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a TopVue kontaktlencsékre, ha nem válnak be. Részletek a fenti linken.

Remélem tudtam segíteni.

Miklós

Nem értékelt
Anna

Helló! Elküldhetem nektek az optometrista véleményét (ez a szemvizsgálati lap)? Nem világos amit a papírra írt, de nem szeretnék optikából vásárolni, mert horror az összeg. Szóval nem fog kiderülni, hogy mi lenne a kontaktlencse.

Válasz
info@alensa.hu

Helló, helló!

Várjuk a szemvizsgálati lapot! Általában PWR – dioptria, Görbület – BC, Átmérő – DIA, CYL – cilinder, AXIS – tengely információkat lehet összepárosítani illetve ezek a megfelelők.

Mi csak a paramétereket fogjuk tudni kibogolyozni, de ajánlani kontaktlencsét nem fogunk. Üdvözlettel Miklós

Nem értékelt
András Balogh

TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke megegyezik a TopVue Monthly-éval?

Válasz
info@alensa.hu

A TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke: 27 Dk/t. A TopVue Monthly 26 Dk/t.

Üdvözlettel Miklós

info@alensa.hu

Nem értékelt
Jucó

A szállítás nagyon olcsó, futár 700 forint, ezt nem is értem hogy lehet megszervezni, és a kontaktlencséim két nap alatt megjöttek. :O

Nem értékelt
Ferenc

Engem meggyőzött a TopVue Monthly Plus és az alensa teljesíténye. A kiemelkedően hatékony és szállítás gyors volt.

Nem értékelt
Zoli

Jó reggelt kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a TopVue Plus és az Air Optix aqua kontaktlense között?

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A kontaktlencsék anyaga és a lencsék vízáteresztő képessége különböző. Ezen két tulajdonság alapján a lencsék jellemzői is különböznek, de összehasonlítást itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse és itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse olvashat.

Kényelmi faktorról kifejezett skála nem létezik. A vásárlóink visszajelzései jók, elégedettek a termékekkel. A BC és a DIA értékek megegyeznek, szóval aki 8.6 BC értékkel keres kontaktlencséket, az ennél a két terméknél jó helyen jár.

Miklós info@alensa.hu 06–1–4088300

Nem értékelt
Irina

Topvue kontaktlencsét már próbáltam, ennek a TopVue Monthly Plus lencsének mi az előnye a sima Topvu Monthly lencsékhez képest? Köszönettel, Irka

Válasz
info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Új technológia és 10%-val magasabb víztartalom! Szóval ez egy kényelmesebb kontaktlencse, mint az elődje!

Ha mégis valami baj lenne, a pénzvisszafizetési garancia erre a Topvue termékre is vonatkozik.

Miklós

Nem értékelt
Misa

A 8.6 BC görbület igen népszerű, mert az általános lencséket is ezzel a görbülettel forgalmazzák. A Topvue lencsék minősége semmiben nem marad el a többi 8.6-os BC-jű kontaktlencséktől.

Hozzászólások (18)

Kérdése van?

Kontaktlencse választás

Kata

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Eddig Biofinity kontaktlencsét használtam (melynél anyag: Comfilcon A Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen Víztartalom: 48% Oxigén permeabilitás: 160 Dk/t). A Topvue Monthly Plus viszont jóval olcsóbb, de ott (anyag: Methafilcon A Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem Víztartalom: 55% Oxigén permeabilitás: 27 Dk/t). Azt látom, hogy utóbbinak több a víztartalma, de az oxigén permeabilitás (=áteresztő képesség?) minél nagyobb az érték, annál jobb, tehát ha nincs szemüvegem és ha minden nap reggel 8-tól este 10-ig kontaktlencsét hordok, akkor érdemes a Biofinity lencsénél maradni? Válaszukat előre is köszönöm, üdvözlettel, Kata

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Kata!

Nem érdemes jól bevált kontaktlencsét leváltani, főleg nem szemorvossal való konzultáció és próbalencse használata nélkül. Abban az esetben, ha sokat hordja a lencsét, érdemes minél magasabb oxigénáteresztő képességgel rendelkező lencsét használni.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Tímea Hamzáné Urbán

Tisztelt Alensa! Szeretném megkérdezni,hogy ebből a magas víztartalmú TopVue Monthly Plus lencséből multifokális is kapható?

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Hamzáné Urbán Tímea!

A TopVue Monthly Plus nem kapható multifokális változatban. A TopVue termékcsalád multifokális terméke a TopVue Air Multifocal.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Ilona Pócsik

Üdv.Bocsánat hogy email cím nélkül írtam én vagyok az Anonymous névvel.Én rendeltem TopVue Monthly lencsét 6 db-ot +2,25-öst,de nem jó nem látok vele.csak 2 db van felbontva a 4 db sértetlen.Eddig +2.25-ös lencsét viseltem jó volt nem volt semmi gond.Mi a teendő.Előre is köszönöm a választ.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Pócsik Ilona!

E-mailben felvettük Önnek a kapcsolatot. Kérjük, a továbbiakban ezen formában írjon nekünk az üggyel kapcsolatban.

Szíves együttműködését köszönjük!

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Anita Bakai

Üdv, Novemberben rendeltem 2 doboz 6 db-os kiszerelésu Top Vue pluszt, de már csak 1-1 db van belőle, volt amit egy hétig sem tudtam hordani, homokszeruen elhomályosítja a szemet és nem mellékesen több el is szakadt amit ezidáig nem tapasztaltam pedig kb 10 éve használok lencsét. Mivel még sosem volt ilyen gondom, hogy ennyire használhatatlan a lencse így nem is küldtem vissza sose terméket, most hogy fogyóban van a lencsem olvasva a hozzászólásokat gondban vagyok hogy milyet rendeljek, merjek e ilyet rendelni, ez tényleg ez rossz széria volt??? Nagyon kellemetlen, irodában dolgozok, a tökéletes látás és nem a homályos latas, illetve a kiszáradt szem lenne az elvárás. Köszönöm ha válaszolnak.

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Bakai Anita!

Felvettük Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Hanuszik Sára

A 30 nap lejárathoz közeledve sem volt kényelmetlen, nem száradt ki nap végére. Legjobb kontaktlencse az eddig használtak közül. Kiváló ár-érték arány.

Téma

Szabó Laura

Múlt héten rendeltem először ezt a fajta lencsét mivel az előző lencsém kezdett kényelmetlenné válni így gondoltam ideje kipróbálni valami mást. Eddig úgy tűnik hogy bevált ez a lencse, kényelmes és nem szárad ki nap végére bár tény hogy használok szemcseppet is de szerintem azt minden lencsével érdemes. A céggel abszolút meg vagyok elégedve!

Téma

Enikő Horváth

Érdeklődni szeretnék mi a különbség a hidrogél Methafilcon A és a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között? Melyik anyagból készült kontaktlencse nyújt komfortosabb érzetet a viseléskor, ha száraz szem problémája van valakinek? Köszönöm előre is válaszát!

Válasz

info@alensa.hu

Tisztelt Horváth Enikő!

A hidrogél egy hagyományos, régebbi lencseanyag. Ez az anyag a szilikon-hidrogélhez képest puhább. Előnye a magas víztartalom és ezáltal a jó nedvesedés. Az oxigén permeabilitás szempontjából azonban a keményebb anyagú, modernebb szilikon-hidrogél lencsék vannak előnyben, melyek több oxigént engednek át, mint vizet.

Kínálatunkban több olyan kontaktlencse és szemcsepp/szemspray található, ami a száraz szemre kínál megoldást. Azonban minden szem más, mindenkinek más válik be. Ezért javaslom, hogy kérje szakorvos segítségét a lencseválasztást illetően, aki az Ön egyedi paramétereit ismerve tud kontaktlencsét ajánlani.

Üdvözlettel,

Viktória, az alensa.hu munkatársa

Téma

Ildikó

Érdeklődnék, hogy a különbség a TopVue Monthly Plus és a sima TopVue Monthly között. Köszönöm előre is!

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A két kontaktlencse nagyon hasonló, de a TopVue Monthly Plus magasabb (55%) víztartalommal rendelkezik, valamint szélesebb dioptriaértékkel kapható.

Üdvözlettel,

Alensa

Téma

Anna Jakab

Nagyon elégedett voltam, megint ezt veszem! Egy a probléma, akárhogy is igyekszem, ha pl kisminkelem magam, vagy (smink nélkül) a kontaktlencse viselésének végéhez közeledek (kb 3. hét végén), gyakran elég zavaróan homályosodni kezd, ilyenkor persze kivenni, megtisztítani, stb... Valami tipp, hogy elkerüljem vagy ez normális? Köszönöm szépen! Amúgy 100% elégedettség :)

Téma

Márta

Én először rendeltem az alensa.hu eshopból, és telefonon keresztül rendeltem a kontaktlencsét. Az ügyélszolgálatos fiatalember szuper gyors volt. Jó a véleményem, sokkal olcsóbbak a kontaktlencsék árai, mint az optikából.

Téma

Marq

Jó napot! Ez a lencse jobb minőségű vagy a Biomedics uv (6db 3800ft ha jól tudom)?! Köszönöm

Válasz

info@alensa.hu

Jó napot! A minőségi kontaktlencse definíciója már magában egy külön kérdés lenne, de a visszajelzések alapján panaszról vagy visszaküldendő Biomedics vagy TopVue Monthly Plus kontaktlencséről nincs tudomásunk. Ha a TopVue kontaktlencsét választja , akkor kérem olvassa el ezt a kitételt: http://www.alensa.hu/…arancia.html , mert azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a TopVue kontaktlencsékre, ha nem válnak be. Részletek a fenti linken.

Remélem tudtam segíteni.

Miklós

Téma

Anna

Helló! Elküldhetem nektek az optometrista véleményét (ez a szemvizsgálati lap)? Nem világos amit a papírra írt, de nem szeretnék optikából vásárolni, mert horror az összeg. Szóval nem fog kiderülni, hogy mi lenne a kontaktlencse.

Válasz

info@alensa.hu

Helló, helló!

Várjuk a szemvizsgálati lapot! Általában PWR – dioptria, Görbület – BC, Átmérő – DIA, CYL – cilinder, AXIS – tengely információkat lehet összepárosítani illetve ezek a megfelelők.

Mi csak a paramétereket fogjuk tudni kibogolyozni, de ajánlani kontaktlencsét nem fogunk. Üdvözlettel Miklós

Téma

András Balogh

TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke megegyezik a TopVue Monthly-éval?

Válasz

info@alensa.hu

A TopVue Monthly Plus oxigénáteresztési értéke: 27 Dk/t. A TopVue Monthly 26 Dk/t.

Üdvözlettel Miklós

info@alensa.hu

Téma

Jucó

A szállítás nagyon olcsó, futár 700 forint, ezt nem is értem hogy lehet megszervezni, és a kontaktlencséim két nap alatt megjöttek. :O

Téma

Ferenc

Engem meggyőzött a TopVue Monthly Plus és az alensa teljesíténye. A kiemelkedően hatékony és szállítás gyors volt.

Téma

Zoli

Jó reggelt kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a TopVue Plus és az Air Optix aqua kontaktlense között?

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

A kontaktlencsék anyaga és a lencsék vízáteresztő képessége különböző. Ezen két tulajdonság alapján a lencsék jellemzői is különböznek, de összehasonlítást itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse és itt: http://www.alensa.hu/…-6-db-lencse olvashat.

Kényelmi faktorról kifejezett skála nem létezik. A vásárlóink visszajelzései jók, elégedettek a termékekkel. A BC és a DIA értékek megegyeznek, szóval aki 8.6 BC értékkel keres kontaktlencséket, az ennél a két terméknél jó helyen jár.

Miklós info@alensa.hu 06–1–4088300

Téma

Irina

Topvue kontaktlencsét már próbáltam, ennek a TopVue Monthly Plus lencsének mi az előnye a sima Topvu Monthly lencsékhez képest? Köszönettel, Irka

Válasz

info@alensa.hu

Üdvözlöm!

Új technológia és 10%-val magasabb víztartalom! Szóval ez egy kényelmesebb kontaktlencse, mint az elődje!

Ha mégis valami baj lenne, a pénzvisszafizetési garancia erre a Topvue termékre is vonatkozik.

Miklós

Téma

Misa

A 8.6 BC görbület igen népszerű, mert az általános lencséket is ezzel a görbülettel forgalmazzák. A Topvue lencsék minősége semmiben nem marad el a többi 8.6-os BC-jű kontaktlencséktől.

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top