Kezdőoldal TopVue
Ingyenes kiszállítás 13000 Ft feletti megrendelésekre

TopVue kontaktlencsék

TopVue kontaktlencsék a legfejlettebb és leghatékonyabb technológiával készülnek (egyedi TopVue vékony perem technológia). Nátrium-hialuronátot és PEG anyagot tartalmaznak, mely fokozza a nedvességet. A TopVue termékcsalád kiváló kontaktlencséket ajánl, melyek megőrzik szeme egészségét és kényelmes viseletet biztosítanak. Topvue kontaktlencsék – kiváló minőség, alacsony árak!

Stabil látáskorrekció és hosszantartó kényelem a TopVue kontaktlencsékkel

A TopVue kontaktlencsék jellemzője a stabil látáskorrekció rendszer, ami éles és tiszta látást biztosít minden fényviszonyban. Ez a tulajdonság elsősorban éjszakai vezetés közben vagy vakító fényviszonyok között előnyös. A TopVue lencsék tervezése egyedi, speciális, vékony peremének köszönhetően, ami jóval kényelmesebbé teszi a mindennapi viseletet.

Kontaktlencse használat és ápolás

A TopVue termékcsalád napi, kétheti és havi lencsék mellett asztigmiára való, multifokális és színes kontaktlencséket is kínál. A TopVue kontaktlencsék nem alkalmasak a folyamatos vagy alvás közbeni viseletre. Biztosítson optimális kényelmet a TopVue lencsék viselése alatt minőségi kontaktlencse ápolószer használatával, mint például a Gelone ápolószerek, melyek nátrium-hialuronát tartalma fokozott nedvességet biztosít.

TopVue Air (6 db lencse)

Raktáron
5 490 Ft
4 990 Ft

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

Raktáron
4 790 Ft
4 180 Ft

TopVue Elite (30 db lencse)

Raktáron
5 690 Ft
4 890 Ft

TopVue Elite (90 db lencse)

Raktáron
16 210 Ft
13 940 Ft

TopVue Elite (180 db lencse)

Raktáron
29 595 Ft
26 490 Ft

TopVue Daily (90 db lencse)

Raktáron
11 940 Ft
11 270 Ft
VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna