A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

TopVue kontaktlencsék

TopVue kontaktlencsék a legfejlettebb és leghatékonyabb technológiával készülnek (egyedi TopVue vékony perem technológia). Nátrium-hialuronátot és PEG anyagot tartalmaznak, mely fokozza a nedvességet. A TopVue termékcsalád kiváló kontaktlencséket ajánl, melyek megőrzik szeme egészségét és kényelmes viseletet biztosítanak. Topvue kontaktlencsék – kiváló minőség, alacsony árak!

Stabil látáskorrekció és hosszantartó kényelem a TopVue kontaktlencsékkel

A TopVue kontaktlencsék jellemzője a stabil látáskorrekció rendszer, ami éles és tiszta látást biztosít minden fényviszonyban. Ez a tulajdonság elsősorban éjszakai vezetés közben vagy vakító fényviszonyok között előnyös. A TopVue lencsék tervezése egyedi, speciális, vékony peremének köszönhetően, ami jóval kényelmesebbé teszi a mindennapi viseletet.

Kontaktlencse használat és ápolás

A TopVue termékcsalád napi, kétheti és havi lencsék mellett asztigmiára való tórikus, multifokális és színes kontaktlencséket is kínál. A TopVue kontaktlencsék nem alkalmasak a folyamatos vagy alvás közbeni viseletre. Biztosítson optimális kényelmet a TopVue lencsék viselése alatt minőségi kontaktlencse ápolószer használatával, mint például a Gelone ápolószerek, melyek nátrium-hialuronát tartalma fokozott nedvességet biztosít.

Rendezés szempontja:
Havi
Raktáron
Havi
Raktáron
5 490 Ft
4 850 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
23 690 Ft
19 790 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
4 190 Ft
3 960 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
11 940 Ft
10 730 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
28 990 Ft
24 490 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
5 590 Ft
4 750 Ft
Napi
Raktáron
Napi
Raktáron
15 930 Ft
12 870 Ft
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top