Csavarható tetejű lencsetartó - kék

790 Ft
89% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 05.27. Stock day info: Tomorrow 27. május Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

Packeta
1-2 munkanap 190 Ft
Foxpost
1-2 munkanap
dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Ingyenes ajándék akár 3 240 Ft értékben, 20 000 Ft feletti rendelések esetén

Twist top barrel hengeres kontaktlencse tartó a lencsék könnyebb kezelhetőségéért

Miután beletette a kontaktlencséket a hengeres lencsetartó tokba, tegye rá a tetőt, és többször fordítsa a tokot jobbra és balra. A lencsetartó tokban található kosaraknak köszönhetően a kontaktlencse folyadék sokkal hatékonyabban fogja megtisztítani a kontaktlencséket. A fertőtlenítés után töltse fel a kontaktlencse tartót új kontaktlencse folyadékkal, és öblítse ki azt.

Nem peroxidos folyadékokhoz való

Ez a kontaktlencse tartó nem használható hidrogén-peroxidos kontaktlencse folyadékkal! (pl. AO Sept Plus Hydraglyde, EasySept stb.) A peroxidos folyadékokhoz speciális kontaktlencse tartó szükséges, ami csak a folyadékkal együtt vásárolható meg. Ez a tok csak külsejében hasonlít a peroxidos folyadékokhoz használandó tokokhoz!

Tisztítás

A kontaktlencse tartót nem elég kiöblíteni. Öntsön bele kontaktlencse folyadékot, és dörzsölje meg a lencsetartó tokot a tiszta ujjaival.

Tulajdonságok

Kiegészítő színe: Kék Fehér

A termék összes változata:

Vélemények

89%
51 vásárlónk ajánlja ezt a terméket

Hozzászólások

Kérdése van?