Útmutató dioptriás napszemüveg rendeléséhez

Ha dioptriás napszemüveget keres, jó helyen jár! Nemcsak kereteink széles választékát kínáljuk, hanem a napszemüveglencsék testreszabását széles is. Hogy könnyen eligazodhasson webáruházunkban, összeállítottuk ezt a kis útmutatót a dioptriás napszemüvegek rendeléséhez. Az alábbiakban mindent olvashat kínálatunkról, testreszabási lehetőségeinkről és még sok másról!

Válasszon a napszemüvegke­reteink széles kínálatából

Nem titok, hogy a szemüvegeknél a legjobbat szeretnénk kínálni. Több ezer féle modell van raktáron, világhírű márkáktól! Hol kezdje el, ha dioptriás napszemüveget keres? Először is fontos tudni, hogy a dioptriás napszemüvegek megrendelésének folyamatához ki kell töltenie a dioptriás szemüveglencse megrendelőlapunkat (de ezt egy kicsit lejjebb részletezzük). Így két lehetőség közül választhat: vagy böngészhet normál szemüvegkeret kínálatunkban, melyeket ellátunk dioptriás napszemüveglen­csékkel, vagy megtekintheti dioptriás napszemüvegkeret-kínálatunkat, és ugyanezt megteheti ezek egyikével. Ez utóbbival kapcsolatban csak annyit érdemes megjegyezni, hogy nem minden napszemüveg modellünk szerelhető fel dioptriás lencsékkel. Napszemüvegkeretek széles választékát állítottuk össze, amelyek ezt a lehetőséget kínálják.Ne felejtse el, pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc kereteit. A legtöbb szemüvegünket fel lehet próbálni a virtuális tükör segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizze, hogy a szemüveg megfelel-e Önnek, vagy sem, mielőtt elkötelezi magát.

Dioptriás napszemüveglencsék hozzáadása a kerethez

Miután tudja, melyik keretet szeretné, ideje hozzáadni a dioptriás lencséket. A recept beírása és a megrendelőlapunkon való navigálás elsőre kissé ijesztőnek tűnhet, de mi gondoskodunk róla. Csak kövesse a pár leírt egyszerű lépést, s mielőtt észreveszi, sikeresen teljesítette is a rendelést. Akár képet is küldhet nekünk receptjéről, hogy a többiről szakembereink gondoskodhassanak anélkül, hogy Önnek kelljen megküzdenie az értékek megadásával.

Ha ezt az útmutatót olvassa, valószínűleg csak a dioptriás napszemüvegek érdeklik. Ezért - miután kiválasztotta, milyen típusú szemüvegre van szüksége, megadva receptjét - megrendelőlapunk utolsó kategóriájában, a "szemüveglencsék speciális jellemzői" alatt kell kiválasztania a "napszemüveglen­cséket". Itt fejezheti be és testreszabhatja dioptriás napszemüvegét.

Ismerje meg, hogy szabhatja testre dioptriás napszemüvegét

Itt az ideje, hogy valóban a magáénak tudhassa új dioptriás napszemüvegetét! A következőképpen készítheti el:


Válasszon napszemüveg lencséket
Válassza ki az árnyalat intenzitását és az alaplencse színét

Attól függően, hogy milyen sötétségű legyen a dioptriás napszemüveg, 50, 75 vagy 85 százalékos árnyalat közül választhat. A 85 százalékban színezett lencsék a normál napszemüveggel egyenértékűek a sötétséget tekintve. Ha szabványos napszemüveglencsét szeretne, válassza a 85%-ot. Ha valami könnyedebbet keres, lazább városi hangulattal, válasszon az egyéb intenzitási opciók közül. Íme így néznek ki a különböző árnyalati intenzitások:


Napszemüveglencsék színei

Alapszíneként barna, szürke vagy zöld színt választhat a lencsékhez.

Válasszon polarizált napszemüveglen­cséket

Ez a funkció csak a 85%-os árnyalatintenzitású lencséknél érhető el, de ha polarizációs dioptriás napszemüveget szeretne, ezt is elérhetővé tettük az Ön számára! A polarizáció egy speciális szűrő, amely csak a függőleges irányú fényt engedi át, vagyis kiküszöböli és elnyeli a vízszintes irányú fényt. Ez megakadályozza a zavaró vagy vakító tükröződést, élesebb látást és jobb kontrasztot biztosít intenzív fényviszonyok mellett.

Tegye tükrözővé!

Dönthet úgy is, hogy a lencséket tükröződő bevonattal szeretné ellátni, amely az erős fényviszonyok enyhítésével segíti a látást. A tükröződő lencsék nemcsak a szem védelmét szolgálják, de a tükörhatás elrejti a szemét a világ elől, és hűvös, titokzatos hangulatot teremt. Ebben az esetben napszemüveglencsék elejét tükröződő réteggel látjuk el, ami sokféle színben kapható: kék, zöld, narancs, szürke és rózsaszín arany.

Fedezzen fel néhány alternatívát

Ha a fentiek mindegyike nem elég, miért ne fontolja meg a clip-on napszemüveg előlappal ellátott szemüvegeket? Az előlap segítségével bármikor azonnal átalakíthatja szemüvegét. Az előlap használata egyszerű. Legtöbbjük mágneses, így könnyen rögzíthető a szemüveghez. Nem kell két pár dioptriás szemüveget vásárolnia, és lényegesen olcsóbb, mint a dioptriás napszemüveg. Ne feledje, hogy a tökéletes illeszkedés érdekében fontos, hogy olyan előlapot vásároljon, amely illeszkedik a jelenlegi szemüvegmodelljé­hez. Clip-on napszemüveg előlapok széles választékával állunk rendelkezésére!

Alternatív megoldásként kínálunk sötétedő, más néven fotokróm lencséket vagy önszínező lencséket. Ez a kezelés egyszeres fókuszú lencsékkel és progresszív szemüveglencsékkel is használható. Ezek a speciális lencsék automatikusan alkalmazkodnak a környezet fényviszonyaihoz. Ez azt jelenti, hogy világosak és tiszták lesznek bent vagy gyenge fényviszonyok között, azonban erős fényben vagy a napfény hatására elsötétednek.

-
Több információ a sötétedő lencsékről