A megrendeléseket a lehető leggyorsabban útnak indítjuk! Javasoljuk azonban, hogy előre rendeljen, mert a jelenlegi helyzet miatt a szállítók késhetnek.

Vibráló kontaktlencse tartó

2 790 Ft
80%
Raktáron
A feladás várható dátuma kedd 07.07.

Kiszállítás

Zásilkovna
1–2 munkanap 190 Ft
Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
2 790 Ft

A termék összes változata:

Ingyenes kiszállítás 13.000 Ft feletti megrendelés esetén
Ingyenes ajándék 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Vibráló kontaktlencse tok

Ez a vibráló lencsetartó hatékonyan biztosítja a kontaktlencsék tisztítását. A külső burkolat tartalmazza a vibrációs mechanizmust, míg a lencsék belső tokban tárolódnak, hasonlóan a hagyományos kontaktlencse tokokhoz. A gyengéd impulzusok segítik a többfunkciós ápolószereket, hogy hatékonyan eltávolítsák az összes lerakódást és szennyeződést a kontaktlencsékről, amikor a tartó működik. Ez a tisztítási módszer alkalmas minden lágy kontaktlencséhez, ideértve a hidrogél és a szilikon-hidrogél lencséket.

Az anyag tartós műanyagból készült, beépített tükörrel, csipeszekkel és belső kontaktlencse tokkal. A vibrációs működést egy AAA elem biztosítja (nem tartozék).

Ajánlott használat

  • Töltse fel a belső tokot megfelelő mennyiségű oldattal (körülbelül 2/3-ig).
  • Helyezze a kontaktlencsét a belső tokba, és csukja le a fedelet.
  • Ha eltávolította a belső lencsetokot, helyezze vissza a tartóba, és nyomja meg a piros gombot, hogy bekapcsolja a vibrációs rendszert.
  • 5 perc elteltével kapcsolja ki a készüléket, távolítsa el a lencséket, és cserélje ki a folyadákot egy új adagra a belső tokban.
  • Áztassa a lencséket következő használatig a tiszta oldatban.

A tok cseréje

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a belső tokot rendszeresen cserélni kell a megfelelő higiénia érdekében. Javasoljuk, hogy cserélje le a belső tokot legalább háromhavonta, vagy amikor új folyadékot nyit. Kínálatunkban talál csere-lencsetartókat zöld, kék, rózsaszín és barna színben.

Tulajdonságok
Kiegészítő színe: Kék, Barna, Zöld, Rózsaszín

Vélemények

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Értékelje a terméket
100%

Hozzászólások

Kérdése van?
Átmérő
VISA Master Card PayPal Magyar Posta Express one Zásilkovna
Top