Ismételje meg az utolsó megrendelését

Szállítási költség
Szállítási költség

Amennyiben a megrendelés összege nem haladja meg a 13000 Ft-ot, a szállítás díja az alábbi táblázat szerint érvényes: 

Szállítási mód Szállítás költsége
DPD 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Magyar Posta 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
TOF 890 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Csomagküldő.hu (átvételi pontra) 190 Ft (minden esetben)

Megjegyzés:
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 13000 forint feletti megrendelés esetén. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül.
A kiszállítás költsége magában foglalja az általános forgalmi adót (ÁFA – 27%).


Árak, szállítási költség, fizetés

A Vásárló mindig azt az összeget fizeti, ami a termékkatalógu­sunkban a megrendelés idején szerepel. Az termék ára mindig a végleges árat jelenti, ami már magában foglalja az ÁFA (27%) értékét. A szállítási költség függ a kiválasztott szállítási és fizetési módtól. A megrendelés űrlapján a szállítási költség fel van tűntetve, és a Vásárló a megrendelés jóváhagyása előtt tudni fogja, hogy mennyibe fog kerülni a csomag kiszállítása.

A termék csomagolásáért a Vásárlónak nem kell fizetni. A különleges és akciós ajánlatok a webáruház online felületén találhatóak meg a www.alensa.hu weboldalon. A különleges és akciós ajánlatok addig érvényesek, amíg a webáruház felületén megtalálhatóak.

Ha banki átutalással, hitelkártyával vagy bankkártyával előre fizetett, a megrendelt termék kiszállítása a megrendelés végösszegének bankunk által történt jóváírása után történik meg.

A megrendelés megerősítése után kapni fog tőlünk egy részletes fizetési instrukciókat tartalmazó e-mailt. Ha banki átutalással fizetett, és mielőbb meg szeretné kapni a csomagot tartalmazó terméke(ke)t, azt ajánljuk, hogy e-mailben (lehetőleg PDF formátumban) küldje el nekünk a banki átutalásról szóló megerősítést az e-mail címünkre: info@alensa.hu. Normál szöveges fizetési visszaigazolást csak akkor fogadunk el, ha az az Ön bankjától érkezik hozzánk.

Megjegyzések

Szóljon hozzá

  • #13 / Kinga

    Nagyon köszönöm, legközelebb is Önöknél.fogok vásárolni, visszatérő vagyok, mert a 6000ftos megrendelésemet utánvéttel +200ftért szállítják ki. Ez egyszerűen szuper!!!! Imádom az alensa-t :-)

    23:06 30.09.2016 / Válasz
  • #12 / Csabáné

    Mikor elkesztem a rendel3st 9000ft tól volt ingyenes a rendelés.10000ftért rendeltem. Most hogy elküldeném a rendelést màr 13000ft után ingyenes a rendelés potaköltsége.Hogy us van ez?

    13:01 11.06.2016 / Válasz

Bejelentkezés

Bejelentkezés az alábbiakkal

Facebook Google