Szállítási költség
Szállítási költség

Amennyiben a megrendelés összege nem haladja meg a 13000 Ft-ot, a szállítás díja az alábbi táblázat szerint érvényes: 

Szállítási mód Szállítás költsége
DPD 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Magyar Posta 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Express One 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Csomagküldő.hu átvételi pontra 190 Ft (minden esetben)

Megjegyzés:
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 13000 forint feletti megrendelés esetén. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül.
A kiszállítás költsége magában foglalja az általános forgalmi adót (ÁFA – 27%).
Csomagküldő.hu átvételi pontjaink listáját ide kattintva találja.


Árak, szállítási költség, fizetés

A Vásárló mindig azt az összeget fizeti, ami a termékkatalógu­sunkban a megrendelés idején szerepel. Az termék ára mindig a végleges árat jelenti, ami már magában foglalja az ÁFA (27%) értékét. A szállítási költség függ a kiválasztott szállítási és fizetési módtól. A megrendelés űrlapján a szállítási költség fel van tűntetve, és a Vásárló a megrendelés jóváhagyása előtt tudni fogja, hogy mennyibe fog kerülni a csomag kiszállítása.

A termék csomagolásáért a Vásárlónak nem kell fizetni. A különleges és akciós ajánlatok a webáruház online felületén találhatóak meg a www.alensa.hu weboldalon. A különleges és akciós ajánlatok addig érvényesek, amíg a webáruház felületén megtalálhatóak.

Ha banki átutalással, hitelkártyával vagy bankkártyával előre fizetett, a megrendelt termék kiszállítása a megrendelés végösszegének bankunk által történt jóváírása után történik meg.

A megrendelés megerősítése után kapni fog tőlünk egy részletes fizetési instrukciókat tartalmazó e-mailt. Ha banki átutalással fizetett, és mielőbb meg szeretné kapni a csomagot tartalmazó terméke(ke)t, azt ajánljuk, hogy e-mailben (lehetőleg PDF formátumban) küldje el nekünk a banki átutalásról szóló megerősítést az e-mail címünkre: info@alensa.hu. Normál szöveges fizetési visszaigazolást csak akkor fogadunk el, ha az az Ön bankjától érkezik hozzánk.

Válasz # - Törlés
#54
info@alensa.hu

Tisztelt Laci!

A CooperVision Avaira Vitality kétheti kontaktlencse. A CooperVision hivatalos weboldalán is meggyőződhet erről ide kattintva.

Üdvözlettel,

Alensa

#52
Laci

Tisztelt Alensa! A termékkínálatukban található a lágy lencsék között a Coopervision-nek az Avaira Vitality lencséje, ami lehet hogy hibásan van feltüntetve. Más oldalakon havi lencseként jegyzik míg az önök honlapján ez 2 heti lencseként szerepel. Megtudnák mondani melyik a valós? Válaszukat előre is köszönöm! Üdv: Laci

#41
Borosné Nagy

Tisztelt Ügyintéző! Prémium okos csodakártyával tudok-e fizetni, ha utánvétellel rendelek Önöktöl? OTP-s hitelkártyához van rendelve. Köszönettel! Borosné Nagy Ildikó

#38
info@alensa.hu

Tisztelt Barbara!

Sajnálatos módon technikai okok miatt a korábbi, székesfehérvári átvevőhelyünk megszűnt. A Csomagküldő Kft. nagy erőkkel dolgozik egy másik átvevőhely létrejöttén. Reményeink szerint a közeljövőben ismét lesz átvevőhely Székesfehérváron.

Megértését és türelmét köszönjük!

Üdvözlettel,

Alensa

#37
Barbara

Kedves Alensa! Érdeklődöm, hogy Székesfehérváron valóban nem létezik átvételi pont? Válaszukat előre is köszönöm.

#39
info@alensa.hu

Tisztelt Dienes Valéria!

Igen, 2 doboz havi hordású lencse (mely 6 darab kontaktlencsét tartalmaz), 3 hónapig lesz elegendő.

Üdvözlettel,

Alensa

#35
Dienes Valéria

Üdvözlet! nekem két különböző dioptriájú és tórikus lencsék kellenek amiket hálistennek megtalálok Önöknél,viszont egy dologban nem vagyok biztos ha most én egy dobozzal rendelek pl: jobboldali szememhez kell : -2,75 -1,25 10 fok a bal oldalihoz ugyanez csak 170 fokkal,és ugye azt irja hogy egy doboz 3 db lencsét tartalmaz akkor az elég nekem 3 hónapig ? (Tudom hogy két dobozzal kell rendelnem mert nem egyformák az értékek :) ui: rendelnék minnél hamarabb ha lehet,mert nem sokára kiesek a határidőből. Válaszát előre is köszönöm.

#32
Ildikó

Üdvözlet, hány nap alatt érkezik meg a megrendelt lencsém?

#34
info@alensa.hu

Tisztelt Ildikó!

Ha a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítás ideje 2–3 munkanap. A raktáron nem lévő termékek beszerzési idejéről e-mailben értesítjük. Csomagját a visszaigazoló e-mailben található nyomkövetési linken tudja követni.

Üdvözlettel,

Alensa

#30
Attiláné

A szall hataridorol sehol nem esik szo, az mennyi ido?

#33
info@alensa.hu

Tisztelt Kérdező!

A szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve az összes lehetséges szállítási móddal. Bővebben ide kattintva olvashat a témáról.

Üdvözlettel,

Alensa

#26
Németh Pál

Kedves Alensa, Sajnálattal veszem észre hogy személyes átvételnél már nem szerepel Debrecen. Érdeklődnék hogy ez jelenleg csak ideiglenes vagy a közeljövőben nem terveznek átvételipontot Debrecenbe? Válaszát előre is köszönöm!

#29
info@alensa.hu

Tisztelt Németh Pál!

Köszönjük visszajelzését. A debreceni átvevőhelyek technikai problémából kifolyólag nem voltak kiválaszthatóak. A hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

#25
PAP ATTILÁNÈ

Tisztelt Alensa! Sajnàlattal tapasztalom,hogy Pècset nincs szemèlyes àtvètel,pedig eddigi rendelésünkor volt rà lehetősèg.Hiàba probálkoztam a szemèlyes átvètel alatti menüpontba ,Pècset nem mutatja.

#28
info@alensa.hu

Tisztelt Pap Attiláné!

Köszönjük visszajelzését. A pécsi átvevőhelyek technikai problémából kifolyólag nem voltak kiválaszthatóak. A hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

#24
Zoltán

Az Önök oldalán a Csomagküldő.hu átvételi pontok listájában nincs benne a 2400 Dunaújváros Dózsa György út 4/c. (Varázs-kép) átvevőhely.

#27
info@alensa.hu

Tisztelt Zoltán!

Köszönjük visszajelzését, a hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

#20
ILDIKÓ

Szentendrén miért nincs átvételi pontjuk. Vagy esetleg miért nincs automatából történő (fox, posta) átvételi lehetőség. Válaszát köszönöm:

#23
info@alensa.hu

Tisztelt Ildikó!

A Csomagküldő Kft-vel állunk kapcsolatban, akiknek jelenleg 72 db átvevőhelyük van Magyarországon. Folyamatosan igyekszünk bővíteni az átvevőhelyek listáját.

Köszönjük megértését és türelmét!

Üdvözlettel,

Alensa

#15
Gábor

Tisztelt forgalmazó. Sajnálattal tapasztalom, hogy Pécsen az ország egyik legnagyobb városában nincs átvételi pontjuk.

#16
info@alensa.hu

Tisztelt Gábor!

Pécsen 2 db átvevőhelyünk is van: Evapor üzlet (Kálvin u. 1.) és FullFitness Marble Digital (Rákóczi út 1, II/10)

Üdvözlettel,

Alensa

#13
Kinga

Nagyon köszönöm, legközelebb is Önöknél.fogok vásárolni, visszatérő vagyok, mert a 6000ftos megrendelésemet utánvéttel +200ftért szállítják ki. Ez egyszerűen szuper!!!! Imádom az alensa-t :-)

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Express One Zásilkovna
Top