Szállítási költség
Az INGYENES KISZÁLLÍTÁSI hét elkezdődött! Az ajánlat 9000 Ft feletti rendelésekre érvényes az összes futárszolgálattal, és 2018. 02. 25. 23:59-ig tart.

Szállítási költség

Amennyiben a megrendelés összege nem haladja meg a 13000 Ft-ot, a szállítás díja az alábbi táblázat szerint érvényes: 

Szállítási mód Szállítás költsége
DPD 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Magyar Posta 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
TOF 590 Ft (+200 Ft utánvétel esetén)
Csomagküldő.hu (átvételi pontra) 190 Ft (minden esetben)

Megjegyzés:
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 13000 forint feletti megrendelés esetén. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül.
A kiszállítás költsége magában foglalja az általános forgalmi adót (ÁFA – 27%).


Árak, szállítási költség, fizetés

A Vásárló mindig azt az összeget fizeti, ami a termékkatalógu­sunkban a megrendelés idején szerepel. Az termék ára mindig a végleges árat jelenti, ami már magában foglalja az ÁFA (27%) értékét. A szállítási költség függ a kiválasztott szállítási és fizetési módtól. A megrendelés űrlapján a szállítási költség fel van tűntetve, és a Vásárló a megrendelés jóváhagyása előtt tudni fogja, hogy mennyibe fog kerülni a csomag kiszállítása.

A termék csomagolásáért a Vásárlónak nem kell fizetni. A különleges és akciós ajánlatok a webáruház online felületén találhatóak meg a www.alensa.hu weboldalon. A különleges és akciós ajánlatok addig érvényesek, amíg a webáruház felületén megtalálhatóak.

Ha banki átutalással, hitelkártyával vagy bankkártyával előre fizetett, a megrendelt termék kiszállítása a megrendelés végösszegének bankunk által történt jóváírása után történik meg.

A megrendelés megerősítése után kapni fog tőlünk egy részletes fizetési instrukciókat tartalmazó e-mailt. Ha banki átutalással fizetett, és mielőbb meg szeretné kapni a csomagot tartalmazó terméke(ke)t, azt ajánljuk, hogy e-mailben (lehetőleg PDF formátumban) küldje el nekünk a banki átutalásról szóló megerősítést az e-mail címünkre: info@alensa.hu. Normál szöveges fizetési visszaigazolást csak akkor fogadunk el, ha az az Ön bankjától érkezik hozzánk.

Megjegyzések


Dienes Valéria

Üdvözlet! nekem két különböző dioptriájú és tórikus lencsék kellenek amiket hálistennek megtalálok Önöknél,viszont egy dologban nem vagyok biztos ha most én egy dobozzal rendelek pl: jobboldali szememhez kell : -2,75 -1,25 10 fok a bal oldalihoz ugyanez csak 170 fokkal,és ugye azt irja hogy egy doboz 3 db lencsét tartalmaz akkor az elég nekem 3 hónapig ? (Tudom hogy két dobozzal kell rendelnem mert nem egyformák az értékek :) ui: rendelnék minnél hamarabb ha lehet,mert nem sokára kiesek a határidőből. Válaszát előre is köszönöm.

Ildikó

Üdvözlet, hány nap alatt érkezik meg a megrendelt lencsém?

info@alensa.hu

Tisztelt Ildikó!

Ha a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítás ideje 2–3 munkanap. A raktáron nem lévő termékek beszerzési idejéről e-mailben értesítjük. Csomagját a visszaigazoló e-mailben található nyomkövetési linken tudja követni.

Üdvözlettel,

Alensa

Attiláné

A szall hataridorol sehol nem esik szo, az mennyi ido?

info@alensa.hu

Tisztelt Kérdező!

A szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve az összes lehetséges szállítási móddal. Bővebben ide kattintva olvashat a témáról.

Üdvözlettel,

Alensa

Németh Pál

Kedves Alensa, Sajnálattal veszem észre hogy személyes átvételnél már nem szerepel Debrecen. Érdeklődnék hogy ez jelenleg csak ideiglenes vagy a közeljövőben nem terveznek átvételipontot Debrecenbe? Válaszát előre is köszönöm!

info@alensa.hu

Tisztelt Németh Pál!

Köszönjük visszajelzését. A debreceni átvevőhelyek technikai problémából kifolyólag nem voltak kiválaszthatóak. A hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

PAP ATTILÁNÈ

Tisztelt Alensa! Sajnàlattal tapasztalom,hogy Pècset nincs szemèlyes àtvètel,pedig eddigi rendelésünkor volt rà lehetősèg.Hiàba probálkoztam a szemèlyes átvètel alatti menüpontba ,Pècset nem mutatja.

info@alensa.hu

Tisztelt Pap Attiláné!

Köszönjük visszajelzését. A pécsi átvevőhelyek technikai problémából kifolyólag nem voltak kiválaszthatóak. A hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

Zoltán

Az Önök oldalán a Csomagküldő.hu átvételi pontok listájában nincs benne a 2400 Dunaújváros Dózsa György út 4/c. (Varázs-kép) átvevőhely.

info@alensa.hu

Tisztelt Zoltán!

Köszönjük visszajelzését, a hiba kijavításra került.

Üdvözlettel, Alensa

ILDIKÓ

Szentendrén miért nincs átvételi pontjuk. Vagy esetleg miért nincs automatából történő (fox, posta) átvételi lehetőség. Válaszát köszönöm:

info@alensa.hu

Tisztelt Ildikó!

A Csomagküldő Kft-vel állunk kapcsolatban, akiknek jelenleg 72 db átvevőhelyük van Magyarországon. Folyamatosan igyekszünk bővíteni az átvevőhelyek listáját.

Köszönjük megértését és türelmét!

Üdvözlettel,

Alensa

Gábor

Tisztelt forgalmazó. Sajnálattal tapasztalom, hogy Pécsen az ország egyik legnagyobb városában nincs átvételi pontjuk.

info@alensa.hu

Tisztelt Gábor!

Pécsen 2 db átvevőhelyünk is van: Evapor üzlet (Kálvin u. 1.) és FullFitness Marble Digital (Rákóczi út 1, II/10)

Üdvözlettel,

Alensa

Kinga

Nagyon köszönöm, legközelebb is Önöknél.fogok vásárolni, visszatérő vagyok, mert a 6000ftos megrendelésemet utánvéttel +200ftért szállítják ki. Ez egyszerűen szuper!!!! Imádom az alensa-t :-)

VISA Master Card PayPal DPD Magyar Posta Trans-o-flex Zásilkovna